Top 5: Dem var det mest synd for i 2016

Af Alex Vanopslagh 92

 

Året går på hæld, og nok sker der en masse foruroligende og tragiske ting rundt omkring i verden, men der sker så sandelig også lidt i vores egen andedam, som giver anledning til uro i sindet og triste miner.

Her er en top 5 over, hvem det var mest synd for i 2016.

 

 1. Studenterforeningen Front 

På femtepladsen finder vi den nye studenterforening FRONT, som efter eget udsagn »vil gøre opmærksom på den diskrimination, der finder sted på danske universiteter«.

Her oplever de studerende nemlig påståede brud på FN’s menneskerettigheder, når de risikerer at blive spurgt til hvilket land, de kommer fra (også kendt som en ’mikroagression’), eller når de eksempelvis skal undervises af mandlige forelæsere eller igennem et pensum med mange hvide, mandlige forfattere.

Diskriminationen omfatter også de fysiske rum, hvor en af FRONT’s medlemmer har oplevet en fest på universitetet, hvor der var billeder af letpåklædte og objektiviserede personer. Og den »slags fest overskrider alles grænser«.

Der er kun én af gruppens medlemmer, Andreas, som ikke har oplevet voldsom diskrimination og grove overtrædelser af FN’s menneskerettigheder. Det skyldes, at han »jo er en hvid mand«. Det vides ikke, om han til gengæld lider af privilegieblindhed.


 

 1. Mathilde Walter Clark og andre forfattere, du nok ikke har hørt om

Det er en velkendt sag, at fattigdom er et udbredt problem i Danmark. Dog lider de færreste under så økonomiske trange kår som de danske forfattere. En af dem, der har haft modet til at stå frem og fortælle om livet som fattig forfatter, er Mathilde Walter Clark.
Mathilde har skrevet 6 bøger de sidste 12 år, og alligevel har hun kun fået 120.000 kroner årligt fra Statens Kunstfond. Og som Mathilde så fint beskriver, så er det jo rene »wild west«-tilstande. Og det bliver kun værre af, at hun og andre forfattere ikke må være på dagpenge, mens de skriver deres bøger.

En undersøgelse viser, at Mathildes barske vilkår ikke er en enlig svale. 41% af de danske forfattere må således eksempelvis passe børn eller køre taxa ved siden af det slidsomme job som forfatter. Særligt grelt står det til for skønlitterære forfattere, hvor en tredjedel også på ydmygende vis er afhængige af deres livspartneres indkomst. Må 2017 blive året, hvor staten griber ind og hjælper flere forfattere, så de kan blive forsørget af staten fremfor deres ægtefæller


 

 1. Johanne og andre ofre for mansplaining

På tredjepladsen finder vi en yngre kvinde ved navn Johanne, der beskriver hvordan hun blev udsat for et overgreb til en selskabsmiddag, da en 50-årig mand begik mansplaining (som er en undertrykkende handling, mænd udfører, hvis de forklarer noget til en kvinde).

Hun oplevede hvordan hendes bordherre forklarede hende mangt og meget om konventioner og menneskerettigheder, som er det emne, Johanne skriver bachelor om. Derudover var han dårlig til at lytte – sikkert fordi han hader kvinder. Mørketallene for mansplaining siges at være meget høje, hvorfor Johannes mod til at stå frem og råbe højt om sine oplevelser i Politikens debatspalter er beundringsværdigt. You go, girl.


 

 1. Camilla ”Arbejde-gør-utryg” Boye

På andenpladsen finder vi endnu engang en af samfundets mest udsatte befolkningsgrupper: de studerende. Camilla skal læse på RUC, men har naturligvis krav på at bo i København – det ville være uudholdeligt at bo i Roskilde og så er der jo heller ikke langt, når der skal demonstreres mod SU-massakren.

Desværre bliver Camilla udsat for et frådende boligmarked, hvor huslejen kan være helt op til 4.500 kr. om måneden. I så fald vil Camilla være nødsaget til at finde et arbejde ved siden af studiet, men det gør hende forståeligt nok utryg. Heldigvis har Politiken været på pletten igen i år og dækket de grelle forhold, som studerende må lide under, når de vil bo i København, selvom de ikke studerer der.


 

 1. Tove Christiansens barnebarn

På førstepladsen finder vi Tove Christiansen og hendes barnebarn, hvis ene forælder er af afrikansk afstamning. 168 år efter slaveriets afskaffelse og 51 år efter Rosa Parks nægtede at sætte sig bagerst i bussen, lever racismen fortsat i bedste velgående, hvilket går ud over Tove Christiansens barnebarn.
Barnebarnet har nemlig dreadlocks og det hænder, at nysgerrige og interesserede personer spørger ind til, om håret er ægte, om de må røre ved det, og om håret mon har noget med Afrika at gøre. Men Tove Christiansens barnebarn får heldigvis forklaret, »at det føles som at være degraderet til et dyr«, mens hun drager paralleller til dengang, sorte mennesker fra Afrika blev fragtet til Europa som slaver og udstillingsmærkværdigheder.

Og for Tove Christiansen som pårørende gør det selvfølgelig ondt, at se sit barnebarn »blive forulempet på daglig basis af mere eller mindre fremmede mennesker«, når de spørger ind til hendes hår. Og på den måde må vi konstatere, at Abraham Lincoln og alle, der bekæmpede slaveriet, har levet ganske forgæves.

 

Må 2017 blive et bedre år. Godt nytår.

 

92 kommentarer RSS

 1. Af Benny Benny

  -

  Har lige læst jeres link til Tove Christiansens barnebarn.
  Uhyggelig læsning, politikken og dens læsere ser racister alle vegne.

  Ligesom i USA er det venstrefløjen, der holder liv i racismen

 2. Af Niels Larsen

  -

  Jeg har meget svært ved at have medlidenhed med “Front”-idioterne af flere årsager:

  1. For det første er det nu engang den hvide MAND, som har frembragt det meste viden af praktisk betydning i nutiden
  2. For det andet er vort land nu engang et HVIDT område
  3. For det tredje har vi nu engang den flertalskultur, vi har – og den indebærer altså letpåklædthed i visse situationer. Også i det offentlige rum.
  4. For det fjerde afviser flertallet nu engang mindretallenes kulturer og religioner som inferiøre/ligegyldige/underordnede.

  Hyl bare videre, men regn ikke med empati eller sympati.

  Jeg har meget svært ved at have medlidenhed med de fattige forfattere af flere årsager:

  1. Kan de ikke leve af deres skriblerier, så må de ud at knokle med noget andet. En skovl eksempelvis.
  2. Kan de ikke leve af deres skriblerier er det nok fordi de er uden større interesse for det store flertal af os.
  3. Eksempelvis opfindere får ofte ingen statsstøtte; hvorfor skal forfattere, som for det meste ikke frembringer noget af blivende værdi have det?

  Hyl bare videre, men regn ikke med empati eller sympati.

  Det kan jo være, at Johanne hin bacheloraspirant er dødhamrende kedelig at lytte til? Og at hun vitterligt havde brug for forklaring fra én, som måske er mere vidende end hende selv og som tilfældigvis var af hankøn?

  Hyl bare videre, men regn ikke med empati eller sympati.

  Jeg føler virkelig med RUC-Camilla… NOT. Da jeg læste, var beløbene anderledes, men det var priserne også. Ingen forskel der. Heller ikke på boligmarkedet.

  Hyl bare videre, men regn ikke med empati eller sympati. Life’s a bitch, and has always been.

  Tove Christiansens og hendes barnebarns ikke-problem forbigår jeg i isnende tavshed.

 3. Af Martin Andersen

  -

  Skribenten sparker fint nedad, men glemmer i processen dem, det virkelig er synd for i Danmark anno ’17:
  Bankerne. De mobbes og udskammes og tjener sjældent mere end tocifrede milliardbeløb om året.
  Topskattebetalerne. Med dét skattetryk flytter de nok til udlandet, Schweiz eller Panama, sandsynligvis.
  Virksomhederne. Danmarks ugunstige konkurrenceforhold gør, at alle virksomheder nok flytter udenlands snarest. LEGO, Novo, Danfoss og de andre stakler kan jo ikke få en forretning til at køre rundt i dette u-land. Ned med virksomhedsskatterne med det samme.

  Adr. Og vær velkommen 2017.

 4. Af Lisbeth Poulsen

  -

  Kan man nominere en afdød til sjettepladsen? Det var synd for Whitney Houston, at hun ikke fik lige så meget omtale ved sin død som David Bowie fik ved sin. Det skyldtes – naturligvis – at hun var brun kvinde, og han var hvid mand.

 5. Af Jannik Lindquist

  -

  Martin:

  Du har ikke forstået det. Du mener vi skal leve i et mindretalsdiktatur?
  Alex har fundet 5 gode eksempler på Samfundets igler som skal fjernes før Danmark kan blive Danmark igen

 6. Af jan ulrik friis

  -

  …..cirka 12:04 i filter…

 7. Af Jesper Lund

  -

  Alex Vanopslagh må være fuldstændige blottet for empatiske evner. Men det selvfølgelig et træk, som er fælles for ultraliberale.

 8. Af Jan Petersen

  -

  Det er første gang, jeg stifter bekendtskab med ovennævnte 5 kandidater. Men må da blankt erkende – jeg er tilsyneladende heller ikke gået glip af noget . . . mindeværdigt 🙁

 9. Af j vest

  -

  Indlæg i f…… omkring middagstid (vel fordi det var på mere end fem linjer?) (og rummede kritik af partier og velfærd mv.) Det bedes venligst sat på.

 10. Af j vest

  -

  Hvis det emsige/hyperaktive fil ter frasorterer kritiske, saglige, relevante og aktuelle indlæg, så er disse blog-debatter jo meningsløse.

 11. Af Camilla Petersen

  -

  Hvis det er synd for dem, så er det godt nok også synd for mig!!!

  Jeg ved ikke lige helt hvorfor endnu, men jeg vil som minimum have den der trøstepræmie jeg-burde-have-været-på-femtepladsen-rødvin-og/eller-chokolade, så jeg kan dulme min angstprovokerende og nerveflosserende sorg over et eller andet mindre udholdeligt, som jeg ligesom mange andre småproletarer, men dog med skjulte socialkapitalistiske holdninger, skal udholde i vores ynkelige og selvoptagede liv her på jorden.

  Det er da synd for os alle sammen! Både at vi skal leve på samme jord som alle de andre og især at vi skal leve med os selv. Vi ved godt inderst inde, at ligegyldigt, hvad vi gør i dette liv, så vil intet være ligeså storslået, som det nogen allerede har gjort før os. Verden indser som oftest først efter vores død, hvorledes vores liv har haft betydning i dette liv eller ej, og ligegyldigt hvad vi gør, vil vi først efter døden være bevidst om værdien med det liv vi har levet. Og det er så synd… for os alle sammen at vi bliver nødt til at have så ondt af os selv…

 12. Af j vest

  -

  Der blev kvitteret for modtagelsen, så det er ret besynderligt at teksten stadig er skjult. Og hvorfor har tante B indstillet filtret så ekstremt “korrekt” at tusindvis af oplysende indlæg aldrig er kommet på? (mange seriøse bloggere og læsere er vist også flyttet hen til andre aviser og netdebatter)

 13. Af bent nielsen

  -

  Har lyst til at fortælle et par uhyggelige historier. Så å vi se om de kommer på?

  Den første er at jeg sammen med et nogle studerende besøgte det nye hospital i Åbenrå. Magen til virvar og hjernedød planlægning har vi aldrig før oplevet. Kæmpestore bygninger og så mange labyrinter og lange, lange gange, at det var nærmest umuligt at finde rundt. Vi for vild flere gange. Hvad hulen er meningen?? Og hospitalerne i Sønderborg og Haderslev er nu skåret ned til sokkeholderne, og patienter der er ved at forbløde eller på anden måde er i akut livsfare, skal nu transporteres over lange strækninger fra byer langt væk. Det er dæleme ikke smart. Og de pårørende skal køre op til 90 km frem og tilbage, hver gang de vil besøge en syg. (Og skal man til Vejle sygehus kan en hel dag gå til spilde fra Sønderborg) Der er næppe sparet een krone, men millioner af ekstra kilometer skal nu tilbringes på lande- og motorvejene, med tidsspilde og flere ulykker til følge. Og så iagttog vi flere tossede ting, der udsætter patienterne for unødvendig risiko. Det kan godt være at bygningerne er store og flotte, men det vigtigste er da at de syge og deres pårørende får en god behandling, men den synes at være blevet ringere, alt i alt. Der manglede også personale, og i informationerne var der tomt. Og skiltningen var mangelfuld. Og gelændere for lave. Og vægge hårde som sten 0,5 mm fra hovedgærder, og spidse lamper vil garanteret kvæste en del patienter hen ad vejen. Tænker politikerne sig aldrig om?

 14. Af Lisbeth Sørensen

  -

  På første pladsen har vi liberal Alliance hvor deres LA ungdomsformand er sur over at børnsex er ulovligt med voksne, og at søskende sex er det mest normale også, og skal være lovligt..Derfra kan man formentlig udlede hvor LA´s politiske program er så sindssygt? Dets medlemmer kommer formentlig alle fra samme familie?

  Lad os håbe på at det nye år byder på fængselsstraffe ift. forbrydelse til medlemmer af LA når de er ude i deres normale pengekriminalitet? Jeg ønsker personligt at indføre dødsstraf for de værste synder her..Og vil gerne frivilligt trykke på knappen, hvis der ikke er andre der har lyst? Det hele lovligt med folkets billigelse naturligvis..

 15. Af bent nielsen

  -

  Har lyst til at fortælle et par uhyggelige historier. Så må vi se om de kommer på?

  Den første er at jeg sammen med et nogle studerende besøgte det nye hospital i Åbenrå. Magen til virvar og hjernedød planlægning har vi aldrig før oplevet. Kæmpestore bygninger og så mange labyrinter og lange, lange gange, at det var nærmest umuligt at finde rundt. Vi for vild flere gange. Hvad hulen er meningen?? Og hospitalerne i Sønderborg og Haderslev er nu skåret ned til sokkeholderne, og patienter der er ved at forbløde eller på anden måde er i akut livsfare, skal nu transporteres over lange strækninger fra byer langt væk. Det er dæleme ikke smart. Og de pårørende skal køre op til 90 km frem og tilbage, hver gang de vil besøge en syg. (Og skal man til Vejle sygehus kan en hel dag gå til spilde fra Sønderborg) Der er næppe sparet een krone, men millioner af ekstra kilometer skal nu tilbringes på lande- og motorvejene, med tidsspilde og flere ulykker til følge. Og så iagttog vi flere tossede ting, der udsætter patienterne for unødvendig risiko. Det kan godt være at bygningerne er store og flotte, men det vigtigste er da at de syge og deres pårørende får en god behandling, men den synes at være blevet ringere, alt i alt. Der manglede også personale, og i informationerne var der tomt. Og skiltningen var mangelfuld. Og gelændere for lave. Og vægge hårde som sten 0,5 mm fra hovedgærder, og spidse lamper vil garanteret kvæste en del patienter hen ad vejen. Tænker politikerne sig aldrig om?

  PS: Der er mange eksempler på at pårørendes omsorg og støtte har mildnet patienters lidelser eller har reddet deres liv ved at afværge fejlmedicinering og sjusket/forvirret/forringet behandling. Fremover bliver det endnu mere vanskeligt for de pårørende at hjælpe de syge. Det er virkelig kritisabelt. 🙁

 16. Af bent nielsen

  -

  Mere uhygge: Man er nu igang med at bruge over 100 milliarder kroner på flere helt skøre projekter. Et IT-projekt til DSB som ser ud til at blive endnu en IT-skandale. Fatter ministrene ingenting? Hvorfor fremturer de med tvangsdigitalisering og IT-tosserier? Og indkøb af materiel, tog, fly, IT-“løsninger” og nye “reformer” og “ordninger” osv. som nok aldrig kommer til at virke ordentligt.

  Og så er der nogle politikere som mener at børn på 10-12 år skal kunne forlange at få en kønsskifte-operation. Er disse politikere sindssyge? Eller imbecile?

 17. Af bjørn olesen

  -

  Kan vi få lov til at se de indlæg som er blevet skjult af filtret?????

 18. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Liberalister foretrækker jo at true, og når det så mislykkedes at tude offentligt..Bare lige et par citater fra året der gik…

  “Til grundlovsdag, der ved vi om de lever op til det der står i regeringsgrundlaget. Hvis de ikke gør det, imod min forventning, og jeg tror også imod Claus Hjorts ambition, så er det klart så kan vi ikke længere garantere for regeringens liv.
  Anders Samuelsen (LA), politisk leder
  13. januar 2016:

  Nu har Lars Løkke valgt at løbe fra den aftale, og dermed så bortfalder selvfølgelig også vores automatiske garanti.
  Anders Samuelsen (LA), politisk leder
  24. juni 2016 i interview med TV 2s Sophie Bremer:

  Du kan jo se mig i øjnene, og se hvor stålsat jeg er
  Anders Samuelsen (LA), politisk leder
  square to 16×9
  SE OGSÅ
  DF om ny regering: Lige så godt for os som i 00’erne
  Sommergruppemøde 13. august 2016

  Det er de fem procent vi skal have, og ellers så er der ikke nogen Venstre-regering
  Anders Samuelsen (LA), politisk leder
  Pressemøde 31. august 2016:

  Der er ingen ændringer i positionen, og det er dermed også svaret. Så er Liberal Alliance ikke støtteparti til den her regering, og så er den jo væltet
  Anders Samuelsen (LA), politisk leder
  30. september 2016:

  Både du og jeg er fra Jylland, og du ved godt at når vi står fast i Jylland, så står vi fast.
  Anders Samuelsen (LA), politisk leder
  Lippert – et politisk walk- and talkshow, TV 2 NEWS, 7. oktober 2016:

  Topskatten er bare sindssygt effektiv at have fat i, hvis man ønsker at genskabe væksten og derfor holder vi så hårdt fast. (…) Det er det, vi hele tiden har sagt hele tiden: Vi skal holde fast i hvad der står i regeringsgrundlaget.
  Anders Samuelsen (LA), politisk leder
  22 Nyhederne, 31. oktober 2016:

  Der er ikke noget nyt. Jeg skal nok ringe hvis der kommer en ny deadline.
  Anders Samuelsen (LA), politisk leder”

 19. Af E Henriksen

  -

  …men den det er aaaallermest synd for (trommehvirvel) …er den stakkels unge mand der skal høre på andres brok…!

  Brok over at andre brokker sig, som du praktiserer her, er efterhånden en dansk nationalsport.

  Hermed har jeg nu brokket mig over din brok over at andre brokker sig. Utvivlsomt vil der nedenfor komme kommentarer fra folk der ønsker st brokke sig over min brokken over din brokken over andres brokken! Og hermed kommer du helt i mål med en blog hvis indhold og kommentarspor er udelukkende negativt.

  Et foreslag: hvad med at skrive om nogen du ser op til, inspirerer dig eller som du mener dine læsere kunne lære af? Det andet er sgu for nemt.

 20. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Årets citat går uden tvivl til Liberalisten samuelsen´s svar på DR mht. deres stålsatte 5% i skattelettelser til top 1%…

  “- Politik og pølseproduktion har lidt det til fælles, at det ikke er kønt at se på i selve processen. Men der kan godt komme noget god ud af en pølseproduktion. Og det samme gælder politik: Det er ikke kønt at se på, men resultatet kan godt blive rigtig godt.” A. Samuelsen

  Måske en potte, et forhæng var gode liberalist gaver i år?

 21. Af Erik Lars en

  -

  Det der foregår i Danmark i dag (og i øvrigt har vist sig de sidste mange år) – er at unge ca. 16-40 årige FORSTÅR INTET, INTET. De tror at hvis vi bare er “venligboere”, så undgår vi nok 3. verdenskrig. Men selv en svensk professor siger i dag at 3. verdenskrig ER startet. Underligt – men han har jo ret.
  Voldelige fanatiske religiøse personer vælter jo ind i Europa og FORSVAR mod det?
  Intet. De nordiske lande har intet militært forsvar – ingen har våben – selv hjemmeværnet har fået deres låst inde. Hold da kæft hvor er i unge dog naive!!
  Men vent og se, med de politikere vi har i dag så går det rigtig, rigtig hurtigt med farvel til lille Danmark og jeres cafë latte besøg!!!

 22. Af Lisbeth Sørensen

  -

  ” De tror at hvis vi bare er “venligboere”, så undgår vi nok 3. verdenskrig”

  Ingen tvivl om at tredje verdenskrig bedst undgås , via god naboskab..Socialisme verden over ville gøre den absolut ikke eksisterende som mulighed, via lige kapitalisme og borgere af interesse overalt..Krige har 2 grunde i dag…Religion og økonomi-territorium tilragelse..Altid de blå der starter disse krige..Både religionskrigene og økonomi/territorium krigene..Røde er fredelige borger med love and understanding, internationale klima skilte..Sæt en socialist til at lede verden, og den vil blomstre vedvarende, med fred og frihed for alle..derfor det hedder frihedssocialisme..

 23. Af Her er c en su ren massiv

  -

  Hold da kæft hvor der slettes mange indlæg her. Hvad i H…… er meningen? Debatten er jo snart ikke andet end amputeret humbug. Det er uforskammet at behandle bloggerne og læserne på den måde.

 24. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt undrer jeg mig daglig over, hvorfor afvigere fra normen har så stor medie bevågenhed? Der er formentlig stadig en del normale mennesker i samfundet, hvis interesser tilsyneladende ikke bekymrer medie billedet. Er det mon fordi, medierne selv er bemandet af rene afvigere – eller tror man blot, at afviger historier sælger?

  Til det sidste må jeg personlig indrømme, at afvigere hænger mig en ½meter ud af begge ender. Jeg er bare pissetræt af at høre om afvigere. Ser frem til et nyt år hvor diverse bloggere kan beskæftige sig lidt med, hvad helt ordinære normale M/K’er karter rundt med af dagligdags problemer 🙂

 25. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Indlæg om liberalist afvigere i filteret?

 26. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det må være allermest synd, for de mange traumatiserede fredsaktivister, der er desperate af sorg over, at de radikale islamister, der forsøgte at erobre Aleppo, endeligt er nedkæmpet, og der er udsigt til varig fred i Aleppo.

  De stakkels fredsaktivister er ulykkelige, når der er krig i Aleppo, og de bliver endnu mere ulykkelige nu, hvor der endeligt er udsigt til fred.

  De holdt åbenbart med de radikale islamister, der nu er nedkæmpet.

 27. Af Svend Jensen

  -

  “En Australie, une mouche qui marche au
  plafond se trouve dans le même sens qu’une
  vache chez nous.”
  Moral: La plupart des femmes sont comme cette mouche en Australie

 28. Af Lisbeth Sørensen

  -

  del 1.
  Man skal altid have størst respekt for “afvigere” og minoriteter..d. Derfor er der brug for specielle regler og straffe for at beskytte disse mod misbrug..

  Dog en form for afvigere man ikke skal respektere dog!..Og denne gruppe er naturligvis liberalister der ikke ønsker at dele..Man er så grådige at “kun den rigeste tælle” og er målestokken for det højeste….Derfor er liberalister altid folkets fjende nr. 1. Deres “frihed” gælder kun dem selv…tyskeren med overskægget var en liberalist.Elsket gratis arbejdskraft mv. Derfor LA foreslår indslusningsløn for indvandrer naturligvis..

 29. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Del 2

  Sidder permanent fast i filteret..Nævnte en liberalist fra LA af navn, og skal nok ind over christiansborg først før den bliver frigivet?

 30. Af P Christensen

  -

  “Røde er fredelige borgere med love and understanding”
  skriver en fantast af en læser.

  Folk med forankring i virkeligheden ved at de røde “paradiser” som
  Sovjet , Kina, Nordkorea og Cambodja absolut ikke diverterede med
  førstnævnte.

  Der findes blandt røde ideologer lige så store og mange mentale kortslutninger
  som blandt andre (firkantede) ideologier.

 31. Af Helge Nørager

  -

  Jeg synes at det er synd for dem føler sig så anonyme og kedelige at de er nødt til at vække opsigt med et navn, som må stamme fra en stylist.

 32. Af Erik Larsen

  -

  Kender i den følelse at når man først har tørret sig i røven og trukket bukserne op, at man pludselig skal skide igen!!!
  Derefter opdager man at man ikke fik tørret sig godt nok den første gang da der er bremsespor efter sidste besøg.
  Det hele begyndte med islam og muslimerne kom til landet. Vær bange vær skide bange.

 33. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Folk med forankring i virkeligheden ved at de røde “paradiser” som
  Sovjet , Kina, Nordkorea og Cambodja absolut ikke diverterede med
  førstnævnte.”

  Disse var aldrig rigtige røde og socialistiske..Kina fx. har verdens største ulighed med top 1% der ejer 73% af alle værdier, over for DK´s og US´s med 34-35%..Og er sådan set den LA´s rollemodel.

  Cuba var og er dog anstændigt rød. Og forsøger og forsøger..Trumps ankomst sætter dog tilbage alle fremskridt opnået under Obama tilbage. Ligesom Obama har lige smidt 35 russiske spioner ud af USA her til aften, vil Trumpeten straks få indført loo vis af nye Russiske spioner når han tiltræder, som den Putin puddelhund han er. Man US og dens allierede ødelægger alle lande der bliver røde via økonomisk boykot..Også Venezuela med dens nuværende krise. Man må håbe at den højere oliepris kan redde socialismen der.

  Personligt er jeg nu ikke kommunist men demokratisk socialistisk kapitalist. 🙂 Og kæmper for en sund kapitalisme med og for alle.. Borgerlige roder altid rundt i ismer mht. socialisme, kommunisme mv. Og forstår ikke at der er en myriad af veje her..Og at Dansk socialisme ville være anderledes fra Cubansk, Sovjetisk, Kinesisk mv. Altid liberalister naturligvis, der nægter det nære slægtskab med den og fascismen. Sådan set til grin at det altid er DF der beskyldes for at være højreradikal og dermed fascistisk..LA burde være kunde modtageren her først og fremmest. Af den simple grund at den altid drejer sig om elitens “rage til sig” af andre folks penge og sved, uden at ville dele..Tyskeren med overskægget ville have stemt på LA i dag.

 34. Af Preben F1 Jensen

  -

  Erik Larsen
  Jeg har det præcis som dig.. 100%
  Se snaphanen og 180g

 35. Af Jørgen Vest

  -

  Erik og Preben
  Jeg kunne ikke være mere enig med jer to spøjse fyre!
  I er ægte dansker! og ønsker kun det bedste for fædrelandet.

 36. Af filtret fungerer som styret af en sinke

  -

  Så er der flere falske indlæg, kl. 21.52, 21.46, 21.43 og nok flere. De falske indlæg skrives af en psykopat eller åndelig undermåler… der optræder med mellemrum. Men hvorfor kan decideret underlødige indlæg komme på, mens kritik af regeringen skjules? Og hvorfor blokerer filtret uden om bloghaverne? Indlæg fra omkring kl. 12 middag er STADIG ikke på??

 37. Af eller styrer et korrupt betonhoved?

  -

  Falske indlæg, kl. 21.52, 21.46, 21.43 og nok flere. De falske indlæg skrives af en psykopat eller åndelig undermåler… der optræder med mellemrum. Men hvorfor kan decideret underlødige indlæg komme på, mens kritik af regeringen skjules? Og hvorfor blokerer filtret uden om bloghaverne? Indlæg fra omkring kl. 12 middag er STADIG ikke på??

 38. Af Er nok færdig med at deltage her

  -

  Hvorfor har tante B gennem lang tid svækket og forringet debatterne ved at skjule massevis af oplysende og aktuelle indlæg. Er B også blevet en radikal avis? Er det ligegyldigt med læserne når man får statstilskud?

 39. Af redigeringen er dødssyg farvel- ingen tak

  -

  Oplysninger om samfundets sande tilstand og regeringens katastrofale/dødbringende politik, er uønskede her. Man er nødt til at læse andre netaviser hvis man vil vide mere.

 40. Af Se chok-film på diverse netaviser

  -

  Netaviserne slår alarm: i Sverige og Frankrig er situationen nu ved at komme ud af kontrol. Overfald, voldtægter og mord er steget med 1000% eller mere. Politiet er ved at give op, og hverdagsterror og borgerkrigslignende tilstande findes allerede i flere byer. Merkel anklages. Se selv film og fotos hos 180gr, den korte, snapha og you tube.

 41. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “We have the best government that money can buy”
  Mark Twain

  Måske liberal alliances nye motto?

 42. Af debat der ikke oplyser for meget foretrækkes

  -

  Tante B foretrækker uhumske samt tamme og tandløse indlæg. Oplysende debat om magtmisbrug, korruption, forræderi og folkefjendsk/dødbringende politik ønskes helst ikke, og undgås ved flittig brug af f ilt ret.

 43. Af Det er slut med fri og demokratisk debat i dk.

  -

  Men måske kan det også være ligemeget med avisens blogs. Der er vel snart ikke flere læsere tilbage, efter lang tids systematisk forringelse af debatterne. Men TJ er vel godt tilfreds?

 44. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det allerværste er, at der åbenbart er ingen, der vil stoppe dine og dine ligesindedes, hvis du altså ikke er den samme, infamt perverterede indlæg. Har du slet ingen venner, der kan fortælle dig, at du røg af sporet for længe siden, og at dine indlæg er afskyelige? Det har du nok ikke – stakkel!

 45. Af tanten, før borgerlig, nu en politiken klon

  -

  Debatten her er en parodi, se i stedet snaphanen, den korte, 180gr, urias, jeppe juhl og you tube: merkels migrant crisis – one year on – what next.

 46. Af Erik Larsen

  -

  Hermed anmeldes den person der prøver at skrive perverse indlæg i mit navn! 29.12 kl. 21.43
  Hilsen Erik Larsen
  VÅGN DOG OP BERLINGSKE!

 47. Af Bjørn Sørensen

  -

  Hvem er det mest synd for…

  6. LISBETH SØRENSEN er en åbenbar kandidat, som kunne trænge til lidt mansplaining.

 48. Af tante b har råd til det hele

  -

  Via statstilskud har tante B fået råd til at behandle sine kunder dårligt og uforskammet. Og det lyder da som en intelligent forretningsmodel.

 49. Af Sverige oversvømmes nu af blodige rædsler

  -

  Det Sverige som borgen og regeringen har som forbillede, er nu i frit fald. Mon Danmark snart lider samme skæbne? Se 180gr, snaphanen, jalving, den korte og you tube ang. merkels migrant kriser.

 50. Af Nicholas van Rijn

  -

  @Erik Larsen

  Jeg kan oplyse dig om, at der per dags dato er 793 personer i Danmark, der hedder nøjagtigt det samme som dig.

 51. Af Sandheden er ilde hørt i visse kredse

  -

  Hvorfor passerer sjofle og perverse ting fra åndsamøber, mens utallige oplysende debatindlæg skjules?? Hvorfor skjules sandheder om uretfærdigheder og politisk/bureaukratisk/juridisk vanvid, magtmisbrug og ondskab overfor tusinder af danske familier og enkeltpersoner?

 52. Af Danmarks fremtid hænger i en tynd tråd

  -

  Kvælningen af de demokratiske debatter, er det endnu et skridt på vejen mod svenske tilstande, folkefordrivelse og Danmarks totale ødelæggelse?

 53. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – Dem var det mest synd for i 2016. Hvorfor er Obama klaphatten ikke med på listen? Mage til uduelig tegneseriefigur skal man ligefrem lede efter. Har fået FBI og Homeland Security til at omtale almen phising som hacking . . . griner højt. Enhver 15 årig IT nørd kan lave lidt phising, men sgu ikke hardcore hacking. Det sidste er i øvrigt såvel kinesere, israelere som USA/NSA eksperter i 🙂

 54. Af Truslerne mod Danmark dokumenteres af nettet

  -

  Diverse netaviser fortæller nu om millioner af overgreb og forbrydelser mod civile, fredelige familier og borgere. Se snaphanen, den korte, 180gr, urias, new speak/ jeppe juhl, jp/jalving, you tube om frau Merkel. Se dokumentarfilm om hvordan kaos, barbari og massedød er på vej ind i vores lande. Pga. ministres og mediers svigt osv.

 55. Af Hvorfor er lars ulykke Merkels sprællemand?

  -

  Borgens beskidte metoder hagler nu ned over de fleste danskere. F.eks. de syge, de fraskilte, de gamle, de arbejdsløse, de boligløse, de voldsramte osv. hertil kommer plyndring og radikal galskab/ ondskab overfor familier, mænd, børn, bedsteforældre mv. Og smadring af økonomien, lov og orden, postvæsnet, politiet, forsvaret, infrastrukturen mv. samt vores kultur og traditioner.

 56. Af Hvorfor er lars ulykke Merkels sprællemand?

  -

  Borgens beskidte metoder hagler nu ned over de fleste danskere. F.eks. de syge, de fraskilte, de gamle, de arbejdsløse, de boligløse, de voldsramte osv. hertil kommer plyndring og radikal galskab/ ondskab overfor familier, mænd, børn, bedsteforældre mv. Og smadring af økonomien, lov og orden, postvæsnet osv,

 57. Af Man udleverer Europa og Dk til terror og krig

  -

  Flere steder i EU udleverer politikerne nu befolkningerne til invaderende horders forgodtbefindende. De udleverer vores døtre og sønner, koner og kærester, brødre og søstre, mødre og fædre til at blive overfaldet, røvet, mishandlet, voldtaget, knivstukket, gennemsparket, skudt eller brændt inde af vilde barbarer fra fjerne lande.

 58. Af Er udryddelsen af svenskerne allerede i gang?

  -

  Mængden af vold, røverier, mordforsøg og mord i Sverige er nu kæmpestor. (selvom statistikkerne forfalskes) Masser af svenskere har oplevet at de selv eller deres venner/veninder eller familie har været udsat for tab, overfald eller hverdagsterror, eller man har mistet sine kære pga. forbrydelser. Det er hvad “berigelsen” har betydet for dem. Se snaphanen.

 59. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er den – politisk korrekte betegnelse – globalisering 🙂

 60. Af Lisbeth Sørensen

  -

  BS taler BS som altid naturligvis…Aldrig noget bidrag til debatten.mandsuslingen fik en masse bank i skolen af de røde fra arbejderklassen..og kom sig aldrig over det..Derfor alt hans liberalist vås i dag..

  Man sådan set normalt at se dette i blandt liberalister..Se blot på lederne i LA..Alle ofre her, der fik buksevand for deres afstumpethed i folkeskolen som de dengser de var og er..

 61. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er jeg sådan set meget enig i, at alle de tomhjerner – der lader sig putte i en eller anden fiktiv politisk kasse – er ofre for magthavernes manipulation. Intet nyt under solen desværre 🙁

 62. Af Patienter og pårørende sjofles og mishandles

  -

  29/12 kl. 14.03 højere oppe er der et par uhyggelige historier skrevet af be nt ni elsen. Et par oplysende indlæg. Men desværre er det endnu værre. For V og S mfl. partier har nu forringet hospitalsvæsnet så meget, at tusindvis af patienter udsættes for UNØDVENDIG TORTUR, både fysisk og åndelig TORTUR. Behandlingen af de syge og de pårørende er ofte helt forfærdelig og rædselsfuld. Nogle af disse politikere burde smides i fængsel.

 63. Af hvorfor hører man aldrig fra patientforeningerne?

  -

  Man må undre sig over hvor passive og “lydløse” patientforeningerne er. Hvorfor er de aldrig med i blog-debatterne? Hvorfor har de ikke protesteret mod de infame overgreb der er foregået over for kræft- og hjertesyge og andre, der er blevet plaget med skøre “arbejdsprøvninger”. Hvorfor har de ikke sagt fra overfor idiotiske regler der sender syge i døden, selvom de kunne have været helbredt.

 64. Af Psykisk syge børn og voksne svigtes allermest

  -

  Hvad psykisk syge angår, kan de få en utrolig ondartet behandling af sygeplejersker og læger der er så inkompetente, sløsede og ligeglade at vi er ovre i det helt forfærdelige. Der er også dygtige og samvittighedsfulde læger og plejersker, som med stor omhu prøver at hjælpe de syge. Uden dem ville hospitalerne være rene rodebutikker. De brådne kar fylder forbløffende meget. Og de pårørende som ofte er de eneste der har fat i vigtige aktuelle oplysninger og detaljer, bruges oftest så amatøragtigt og dumt, at patienter skades unødigt via fejlmedicinering og andet.

 65. Af hvorfor fortier en enig pressen uhyrlighederne

  -

  Flere psykisk syge bliver udsat for DE SAMME grove fejl gang på gang, med det resultat at de udsætte for frygtelige lidelser, i måske et halvt år pr. gang. Nogle læger bliver tilsyneladende aldrig klogere. Hele familier kan ødelægges fuldstændig af de utrolig svinske ting patienterne kan blive udsat for fra personalets side. Ved haderslev har der været et psykisk hospital indtil fornylig, hvor rædslerne var næsten uden ende. (Vi har været en gruppe der studerede hvad der egentlig foregik)

 66. Af I DK skjules gøgerederne og svinestregerne

  -

  Et par eksempler på svineriet: en ung patient forlod en lukket afdeling kl. 3 om natten, uden sko, uden overtøj, i 15-20 graders frost. De gad end ikke gå ud at lede efter hende. Der var fodspor i sneen. Kun en pårørende og et mirakel redde den syge fra at fryse ihjel. 2. eks: Da en livsfarligt syg patient af pårørende blev bragt ind, spurgte en plejerske om man troede at hospitalet var et hotel. Et utrolig stupidt spørgsmål i situationen. 3.eks.: da en patient tabte et stykke mad, blev hun overfuset af en gangvagt. 4.eks.: da en meget syg endelig genkendte sine forældre, og lige var begyndt at glæde sig over besøget, blev de smidt ud uden tid til at sige farvel, for reglen var 15 minutter. 5.eks: man påstod at en patient ikke tålte besøg, selvom den syge kaldte på de pårørende og råbte at de gerne måtte besøge hende. Men nixen bixen. Derefter blev den syge tvangsindlagt til et møde med 15 andre patienter.
  Hvilket den syge absolut ikke ønskede. 6.eks: en juleaften kl. 15-16 var der ikke så meget som en småkage eller en kop kaffe til de syge og de besøgende. 7.eks: en lille syg pige blev sendt hjem til en fremmed stor og endnu mere syg mandlig patient i flere dage, og de pårørende fik endnu nogle løgne som bortforklaring. Magen til umenneskelig “gøgerede” eller “hønsegaard” skal man vist lede længe efter. Eller skal man? (vi kunne nævne 100 andre utrolige og tåbelige overgreb, der både har skadet eller dræbt patienter, og ødelagt deres nærmeste familie)

 67. Af hvorfor lytter man ikke mere til de pårørende

  -

  Til sidst: Psykisk syge kan ofte helbredes helt eller næsten fuldstændig, så hvorfor skal de udsættes for al mulig sjusk, slendrian og kynisme? Hvorfor behandles de pårørende oftest med stor nedladenhed? De kan være både mere vidende, mere intelligente og meget mere engagerede i patientens vé og vel end den sygeplejerske eller læge de står overfor. De pårørende kender den syge, de har fat i den røde tråd og livsline som ofte forsvinder i forvirringen på et hospital (personalet skifter konstant), og de har et brændende ønske om at samarbejde til gavn for patienten. Hvorfor i hede hule helvede er det så normalt at pisse på de pårørende og undlade at lægge vægt på deres oplysninger? Ofte overlever en psykisk patient kun fordi de pårørende kæmper som løver for dem. (og hvorfor har borgen nu lukket så mange hospitaler at de pårørende i al slags vejr, pr. dag, skal køre op til 180 km for at holde den livsvigtige kontakt. Er politikerne rene idi oter?)

 68. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Endnu en skræddersyet bog. Fri tale nej, kun partiets røst. Populismens snak.

 69. Af jan ulrik friis

  -

  ….. 29. december cirka 12:04 er endnu i filter ……(Merkel hendes nytårstale, af mere vold og massevoldtægter af elendigheder på vej)……….cirka 12:04, bliver det frigivet inde i 2017?….2018?

  Not!

 70. Af Bent Glamberg, Landmand Esbjerg

  -

  Spade!! Du ser kun din egen navle.

  I 2016 døde 7665000 mennesker af sult på jorden.

  DEM var det mest synd for i 2016!

  Drop din selvfede agenda din klaphat!!

 71. Af Jan Andersen

  -

  Og hvad er der nu galt med søskende-sex? Så længe alle parter er med på det, hvad er så DIT problem? Søskende-sex er som anal-sex. Hvis du ikke kan lide det, så lad være at gøre det, men du skal ikke forhindre andre i at gøre det.

  Og inden du nu kommer op på de høje nagler, så ER sex med børn et problem. Ikke fordi der noget galt med det i sig, men fordi at børn ikke “kan være med på det”. Vi har, og tak og lov for det, bestemt at der er grænser for hvad børn kan og ikke kan, deriblandt at sige ja eller nej til mange ting her i livet.

 72. Af fungerer filtret/serveren helt tilfældigt

  -

  Så slog filtret til igen

 73. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Hold da kæft en gang sludder for pludder preb en…Der røg debatten..

  “Og inden du nu kommer op på de høje nagler, så ER sex med børn et problem. Ikke fordi der noget galt med det i sig, men fordi at børn ikke “kan være med på det”” Jan

  Jo, der er noget absolut galt med voksne der har sex med børn. Og der er ingen undskyldninger..Rensten af ævlet høre hjemme i “fri børnesex” foreningen.

 74. Af jan ulrik friis

  -

  …..i filter igen-igen….: Angela Merkels nytårstale, nu med arabiske undertekster…..cirka 12:43…..

 75. Af Ulla Langbergh

  -

  “Jo, der er noget absolut galt med voksne der har sex med børn.”

  Det er jo Muhammed-fobi!

  Muhammeds fuldbyrdsede kærlighed til den niårige Aisha var pur og ren; det var det smukkeste ægteskab menneskeheden har set!

 76. Af Ole Willer

  -

  @ ULLA LANGBERGH

  Sarkasme: Fordelen ved, at få sin kone som lille, er jo, at hun er fuldstændigt afhængig af sin mand og komplet underlegen i fysisk forstand, hvilket dels betyder, at manden har mulighed for at opdrage hende fra grunden så hun makker ret, samt, at hun ikke er i stand til at gøre modstand, hvis manden vil tvinge hende til sex, som sharia jo giver ham lov, hvis hun nægter ham hans ret til ægteskabelig sex, når han har lyst.

  Eller rettere, for at blive alvorlig: Den kroniske overbefolkning i de ulande, som de fleste flygtninge kommer fra, er en direkte følge af, at piger får deres første børn i en meget ung alder, og fortsætter med at få børn.

  Tidligere døde mange af disse børn, så derfor var det ikke et lige så stort problem, at de fik så mange børn, men med vores hjælp er børnedødeligheden faldet drastisk, men alligevel er fertiliteten ikke faldet i takt med, at børnedødeligheden er faldet.

  Desuden får de unge mødre som regel ikke en uddannelse, hvilket dels er et ligestillingsproblem og dels medfører, at de ikke kan bidrage til landets økonomi, hvilket forværrer problemerne yderligere.

  Der er med andre ord mange gode grunde, ud over det umiddelbare hensyn til de sexmisbrugte børn, når man forbyder sex og ægteskab med mindreårige.

 77. Af jan ulrik friis

  -

  Trump siger Merkel er sindssyg ( geisteskrank, verrückt, wahnwitzig)

  https://www.youtube.com/watch?v=4908pqBnPnE

 78. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Det er jo Muhammed-fobi!”

  Strandvej fobi er vist generelt mere normalt her?…Se festen mv.

 79. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Naturligvis ikke et tilfælde at børnesex lovliggørelse forslaget kommer fra LA?

  Viser vel hvor tæt LA er på Muhammad tilhængere i ekstremisme? DFére har også været ude med forslag om lovliggørelse af sex dyr og menneske imellem!..De må kede sig i de de jyske DF udkantskommuner der, hvor kvinderne er flygtet til københavn?

 80. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Naturligvis ikke et tilfælde at børnes ex lovliggørelse forslaget kommer fra LA?

  Viser vel hvor tæt LA er på Muhammad tilhængere i ekstremisme? DFére har også været ude med forslag om lovliggørelse af s ex dyr og menneske imellem!..De må kede sig i de de jyske DF udkantskommuner der, hvor kvinderne er flygtet til københavn?

 81. Af Flemming Andersen

  -

  Denne blogdebat passes kun af det primitive filter, der tilsyneladende er indstillet til at afspore og ødelægge så mange debatter som muligt. Bloghaverne er vist på ferie? Se 14.03 og 1.20. Og husk at der er dokumentar-film på den korte a vis, snaphanen og you tube om det voksende vanvid i Europa, Sverige og Danmark. (Merkel osv.)

 82. Af Flemming Andersen

  -

  Denne blogdebat passes kun af det primitive filter, der tilsyneladende er indstillet til at afspore og ødelægge så mange debatter som muligt. Bloghaverne er vist på ferie? Se dog 14.03 og 1.20. Og husk at der er dokumentar-film på den korte a vis, snaphanen og you tube om det blodige og voksende vanvid i Europa, Sverige og Danmark. (Merkel kaldes nu fra mange sider “insane” og totalt uduelig. Hun er dog nok stadig lars ulykkes store forbillede) 🙁

 83. Af Erik Larsen

  -

  “Af Nicholas van Rijn
  – 30. december 2016 21:26
  @Erik Larsen

  Jeg kan oplyse dig om, at der per dags dato er 793 personer i Danmark, der hedder nøjagtigt det samme som dig”
  HVAD har det med sagen at gøre??? Er du for dum til at forstå, at “indlæg om toilet-besøg og handlinger (ulækre)der nok ikke lige er det en tidligere Erik Larsen har skrevet om??. I øvrigt kan b.dk da bare checke e-mail adressen. Tror du at de 793 navnebrødre har same email??? Jesus!

 84. Af fl an

  -

  Det vil ikke undre hvis van rijn også skriver under falsk navn. Selvfølgelig er de uhumske posteringer sat på af en psykopat eller sinke, for at genere andre bloggere. Alle der ikke er rødfascister bliver jo før eller siden udsat for personangreb uden argumenter. Noget der er typisk for samfundets værste halvhjerner med røde rotter på loftet.

 85. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Jeg kan ikke indtrængende nok opfordre blogmagerne til at undgå for indholdstomme indlæg. Det tiltrækker de mange alternativt udstyrede begavelser som fluer af en skraldespand.

  Hvis dette fortsætter uhindret, ender det med, at vi vil foretrække at give afkald på ytringsfriheden som et mindre onde.

 86. Af Flemming Andersen

  -

  Erik elsker du bare ikke at når man laver pølse så skal man lige pille – prikke lidt i den inden man trækker?

 87. Af Erik Larsen

  -

  Kære kære Erik
  Jeg er den fødte pølseprikker-piller.
  Det var derfor min mand faldt for mig:-)

 88. Af Christoph Schiller

  -

  Synd for homo sapiens, men alle mennesker bærer altså rundt på ‘Merkel-celler’ på deres huds overflade.
  ‘Merkel-celler’ kan mærke høje tryk på hudens overflade, medens lette berøringer registreres af specialiserede ‘Meissner-celler’.
  Der findes ingen ‘Merkel-celler’ i folks hjerne, men antageligvis ‘hjerne-celler’ i Merkels hoved.

 89. Af fl an

  -

  Det er næsten utroligt at tante B konstant vil blamere sig ved at skjule/slette massevis af udmærkede, relevante og oplysende indlæg, mens indlæg skrevet af krapyl fra rendestenen, suser lige igennem. Og bliver stående, som de falske indlæg kl. 19.16 og 20.17.

 90. Af jan ulrik fr iis

  -

  Merkel illustrerer kun alt for godt, som en pokerspiller i alt eller intet der satser all in, Tyskland et usundt sted at være, de har endnu engang ikke styr på en skid, snart skal vi alle sammen igen rydde op efter Tyskland, dette nye ragnarok.
  Merkel kun gentager Bismark der sagde: “Vi er stærke nok til at det vil lykkes!”
  Vores problem er at danske politikere forsøger at lægge sig op ad Tyskland, men det er ikke der Danmark hører hjemme, historien har vist at det er et usundt sted at være…..gå aldrig tilbage til en fuser!

 91. Af Lisbeth Sørensen

  -

  blogejeren er imod oplyste indlæg Villy..Har selv forsøgt at få indlæg igennem om emnet men umuligt…Og min originale kommentar mht. emnet , med kommentarer til alt, hænger stadig i filteret her.

  Kun vrøvl kommer frit igennem..Har nemlig ingen liberalistisk kritik i den.

 92. Af jan ulrik friis

  -

  Mine indlæg fra sidste år er endnu i filteret, hvor mange år skal folket vente på en frigivelse?
  (Angela Merkels nytårstale, nu med arabiske undertekster, hun gør da, hvad hun kan for at fortsætte, hvor Hitler slap….31 decb.cirka 12:43………& 29 decb. …..cirka 12:04 i filter) Danmark skal tilbage til lov og orden, de der ikke vil skal fritages fra deres ansvar og fratages deres løn og pension!

Kommentarer er lukket.