God tur hjem!

Af Lilian Parker Kaule 70

Danskernes parti (DP) har lanceret en politisk kampagne; en flyer udformet som en envejs-flybillet med teksten “Til de fremmede i Brøndby Strand… god tur hjem!”.

16730600_10210406085961103_1420654081347689029_n
Fra DPs Facebook side

 

Min forargelses-trigger (ja, lidt miljøskadet bliver man ved at vokse op blandt foragelses-fanatikere) var næsten lige ved at blive udløst, men ligesom bien gør klogest i at være nærig med sine stik, prøver jeg også at holde lidt igen på de forurettede følelser.

Nogle mener, at den bedste strategi mod hadske kampagner er ved at tie dem ihjel. Logikken går på, at de, som siger noget skørt, bliver belønnet, når deres budskab bliver kommenteret, og at man derfor skal ignorere budskabet. Hvilket i og for sig er korrekt – budskabet bliver spredt ved opmærksomhed og debat, men jeg er ikke enig i, at fortielse er den rette strategi. Holdninger forsvinder ikke blot, fordi de ikke får taletid i medierne eller fordi de bliver censureret væk, og der er ikke meget frisind eller danskhed ved at lukke munden på folk, man er uenige med.

Formålet ved debatten er ikke nødvendigvis, at vi skal blive enige, men at vi skal blive klogere. Kampagnen fra Danskernes Parti er måske ikke oplysende i direkte forstand, men det er den immervæk indirekte. Den fortæller os, at der er findes folk som er vrede og bange for deres fremtid – måske berettiget, måske uberettiget, det kan vi af gode grunde ikke vide, for vi ved ikke hvad disse personer har oplevet, og vi kan ikke spå om, hvilken fremtid de går i møde.

Deres vrede og ængstelighed kommer ikke til at gå væk af, at vi skammer dem ud og kalder dem racister, tværtimod. Det vil med stor sandsynlighed blot gøre vreden stærkere, eventuelt tilføre den et twist af frustration og afmagt og netop denne følelseskombi er ofte katalysatoren til at ord bliver til handling og andet skidt, jeg ikke behøver at komme ind på her.

Hvis vi ikke kan bruge udskamning og alle de andre tricks fra arrogance-redskabskassen til at skabe mindre vred og had, hvad skal vi så? Hella Joof foreslog, at vi skal bekæmpe had med kærlighed og kram, da hun gæstede “Vi ses hos Clement” den 15. januar, det var ganskevist en opskrift tiltænkt Donald Trump, men mon ikke opskriften er universel.

Et andet bud på en anti-dosis blev forleden serveret af Stine Bosse i Deadline. Bosse havde bidt mærke i den fremmedvenlige retorik fra Canadas premierminister, Justin Trudeau og efterlyste samme retorik blandt danske politkere.

Ingen tager skade af et kram og venlige ord, så hverken Hella Joof eller Stine Bosse har decideret uret, men vi må heller ikke tro at vi blot kan kramme og tale al vreden væk. Ender vi alligevel med at forfalde til symbolpolitik – hvad enten det er via den fremmedvenlige peace-love-&-harmony kurs, eller den fremmedkritiske hold-jer-væk kurs – men uden reelt at indrette vores samfund til at håndtere problemerne, vil vi ikke opnå andet end at udskyde dem og dermed gøre konsekvenserne og modreaktionerne endnu værre.

Skal vi lade os inspirere af Canada, skal vi først og fremmest lade os inspirere af deres tough-love tilgang til alle nye borgere. I Canada er du hjerteligt velkommen, fordi du er inviteret, fordi du kan forsørge sig selv og din familie, fordi du taler sproget, og fordi du ikke må have en kriminel fortid (eller fremtid).

Høje forventninger til nye medborgere er yderst hensigtsmæssige, særligt hvis de fremgår klart og tydeligt fra starten. Det har vi ikke formået i Danmark, jo måske med ord, men vi har ikke formået at indrette systemet efter intentionerne. Politikerne ønsker, at folk kommer ud på arbejdsmarkedet, hvor de hurtigst muligt lærer det danske sprog og kultur, men det er stadig muligt at gå på offentlig forsørgelse hele sit liv. Se, den var ikke gået i Canada – og måske derfor er det i Danmark og ikke i Canada at fremmedfjendske “God tur hjem!” flyers bliver delt ud.

 


 

70 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Naturligvis er det det – og er det så underligt, når vi har mange fremmede boende, som selv efter 35 år er på livslang offentlig forsørgelse?

  Der er trods alt tale om mennesker, som vi ikke har andet ansvar for end hvad der er nedfældet på nogle dybt forældede konventioner fra en helt anden tid.

  Netop det, at de er dybt forældede burde være nok til, at vi sagde stop.

 2. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, nå og hvor mange etniske danskere, der har lever i hele livet, er så livslang offentlig forsørgelse? F.eks. de arme nakotikavrag fra arbejdsløshedens firsere?

  Men der foreslår du måske et eutanasi-program for at løse det problem?

 3. Af Niels Papdum

  -

  To kommentarer og Niels Lemche trak debatten ned på lavest tænkelige niveau.

  Tror du virkelig, du gør nogen som helst en tjeneste?

  Endnu en debat forpestet. Godt gået Niels Lemche.

 4. Af Niels Lemche

  -

  NIELS PAPDUM, det var dog et pseudonym, som man kan forstå!

  Hvilken debat: I vil jo bare have lov til at føre enesamtaler med jer selv.

  Jeg beklager, at jeg har demaskeret, hvilken kloak I er kommet fra. Danskernes parti … Nye Borgerlige, sieg heil!

 5. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “den øvelse , der hedder AT : Tie enhver konflikt ihjel ! –Mestrer jyderne jo til perfektion ! “–Hvad mere er der at sige om det ! -Nemlig, at det er det fejeste under alle omstændigheder !

 6. Af Niels Larsen

  -

  Jeg må give Niels Papdum ret; Niels Lemche trak omgående debatten ned i smudset.

  Har denne iflg sig selv højtuddannede, pladderhumanistiske, overmoralske, indsigtsfulde, berejste og what-not Lemche reflekteret over forskellen på at være født og opvokset i et land og at være tilrejsende nasserøv, hvad hovedparten af dem sydfra helt bevisligt er (deres manglende arbejdsmarkedsdeltagelse, høje kriminaltetsrate, manglende integrationstilbøjelighed og ublu kravsstillelse taget i betragtning)?

  Er man født i et land har man iflg. vores opfattelse et krav på solidaritet fra de øvrige landsmænds side.

  En sådan solidaritet kan ikke på nogen måde med rette forventes overfor vidt fremmede, som oveni ikke gør en indsats for at blive gode samfundsborgere i deres nye land.

  Jeg forventer ikke, at denne iflg sig selv højtuddannede, pladderhumanistiske, overmoralske, indsigtsfulde, berejste og what-not Lemche har mental evne til at skelne mellem disse yderpunkter.

  Men normalt tænkende mennesker har ikke svært ved det.

  Kloakdyret på denne debat er hr. Niels Lemche.

 7. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, og der er nogle på bloggene overalt, som er gode til at ‘dehumanize’ andre, for så bliver det lettere at slå dem ihjel. Måske skulle man se på, hvem det var nazisterne smed i KZ-lejrene først, bl.a. en nobelpristager i litteratur. Får I magt, som I har agt, så vil sådanne nogle som jeg blive forvandlet til jagede dyr.

  Og jeg behøver jo ikke beskrive jer som kældermennesker. De, I vælter frem m,ed, skulle være vidnesbyrd nok.

  Gad vide, hvornår anstændige mennesker virkelig afslører jer; men det kræver, at man gider bruge tiden på Der Stürmer, Goebbels dagbøger, Rosenberg, Der Mythus des 20. Jahrhunderts og lignende frembringelser fra kælderen. Jeg foretrækker egentlig at bruge tiden på bøger som Dantes Divina Commedia, Goethes Faust, Shakespeares dramaer, men man kan ikke bare lade jeres uddydelser stå modsatte. Det er en moralsk forpligtelse at imødegå dem overalt, hvor de dukker op. Nu blev det så Berlingerens blog, hvor sådanne som jeg udfoldede mig. Jeg ville ønske, at vi var lidt flere; men I lever på folks og af dovenskab.

 8. Af Niels Poulsen

  -

  Måske skal vi lad os inspirere af Merkel, som er vendt på en tallerken og begyndt at sende de økonomiske migranter hjem igen..

 9. Af Kim Kaos

  -

  Hvis vi gør det samme som Canada og fortæller alle de nye at det første år så kan de LÅNE 200.000,- uanset hvor stor familien er så kommer EU 5 sekunder efter og fortæller os det må vi ikke medmindre vi gør det samme med vores egne borgere.

  Stopper vi migranterne ved grænsen og fortæller dem at Tyskland er et sikkert land og de skal søge asyl der – så kommer der nogen og fortæller os at det må vi ikke.

  Forsøger vi at sende kriminelle ud af landet så kommer Menneskerettighedsdomstolen og fortæller os at det må vi ikke.

  Uanset hvad vi forsøger os med så får vi at vide at det bestemmer vi ikke selv.

  Det er det der gør folk vrede – det kan ikke kysses – snakkes eller krammes væk.

  Vi skal have vores selvbestemmelse tilbage – Vi skal have vores land tilbage og vi skal have fjernet alle dem der skaber problemer for vores samfund.

  Får vi ikke det så vil flere og flere vende de traditionelle partier ryggen og vælge nogen der kan og vil ændre på tingenes tilstand.

 10. Af Niels Larsen

  -

  Såvel Hella Joof som Stine Bosse har det udelukkende i munden.

  Disse 2 velbjergede godhedsprofeter har ingen problemer med at læsse udlændingeudgifter over på almindelige mennesker, som i mange tilfælde har svært ved at klare til dagen og vejen, mens de selv mæsker sig i velhaverområderne i Nordsjælland. Sikkert i kommuner, som gør alle mulige krumspring for at undgå at få desse fremmede mennesker indlogeret hos sig.

  Jeg kalder den slags pladderhumanister for hyklere.

  Jeg så ikke Joof, men blev belemret med Bosse – og mage til hykleri og forstillethed skal man lede længe efter. Konen havde svært ved at se forskellen på Canada, som håndplukker flygtningene og sørger for, at der hverken er syge, uuddannede, ikke-engelsktalende eller andet ros mellem dem, landet modtager, og Danmark, som modtager revl og krat – herunder også folk med smitsomme sygdomme vi ikke har kendt til i årevis.

  Det er så let at spille hellig, når man selv holder sig på god afstand af problemerne og kan nøjes med at udstille sig i egne øjne korrekte livssyn i fjernsynet.

  De burde prøve at lægge pengene, hvor deres tale er – men det vil de nok betakke sig for.

 11. Af Niels Lemche

  -

  NIELS POULSEN, wow, nye toner i stedet for den sædvanlige Merkel-bashing! Men det er den korrekte løsning, når de kommer fra sikre lande.

 12. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvis den fremmede har gjort sin pligt som forbruger i 35 år eller mere, så har han gjort, hvad mange etniske danskere også gør. Han har forbrugt og været med til at skabe omsætning. Ingen kan forlange mere af forbrugeren i et moderne forbrugssamfund.

  At han absolut skal arbejde er et underligt krav, som det er svært at se en fornuftig begrundelse for. Der er i forvejen overproduktion af alle tænkelig forbrugsgoder. Skulle der være grund til at øge produktionen? Smider vi ikke nok væk i forvejen?

  Opgaven i det moderne samfund er at forbruge og smide væk. Det er alt, hvad vi med rimelighed kan forlange af os selv og af de fremmede. At gå på arbejde tjener ikke noget fornuftigt formål i dag. Det gjorde det engang, men i dag er det ødelæggende og alt for bøvlet og unødvendigt stressende for normalforbrugeren.

  Der er alt for mange, der arbejder. Forbrugeren kan ikke længere forbruge hurtigt nok. Vi må stoppe produktivkræfternes fortsatte rasen, hvis ikke det hele skal ende i kaotisk fråseri.

 13. Af Allan Hansen

  -

  ” Der vil ALDRIG blive fred mellem Israel og Gaza
  – jøder og muslimer,, Citat: Son of Hamas!
  Verdens største terrorist er Allah!,,,,,,,,,,

  Ifølge sharialov er fred aldrig en mulighed, der
  kan højst blive tale om en midlertidig våbenhvile
  – indtil der kommer nye forsyninger af våben og
  ammunition, så starter islams evige krig forfra!

  https://youtu.be/96fWwKWApvk

 14. Af Rikke Nielsen

  -

  Jeg tror ærlig talt, at Danskernes Parti er uden for pædagogisk rækkevidde. Om vi så kysser, krammer eller censurerer, så er det deres agenda vi hopper efter, og de må juble over en artikel som denne – sikke meget gratis omtale af deres sag.

  Det bedste vi kan gøre, tror jeg, er at støtte op om de mennesker, der bliver udskammet på denne måde; medvirke til at sikre, at de bliver en succes (de har vi nemlig et meget stort ansvar for sker) – dette gør vi via inklusion. Desværre er vores politikere på ved ud ad udskamningens tangent, så vi skal nok starte med at kræve nogle inkluderende politikere ved næste – forhåbentlig snarlige – folketingsvalg.

 15. Af Allan Hansen

  -

  Kommer til at tænke én, der sidder
  og skriver blogs hele dagen lang – kan nogen gætte
  hvem jeg tænker på??

  http://www.bt.dk/utroligt-men-sandt/10-tegn-paa-at-du-er-narcissist

 16. Af Karsten Andersen

  -

  Det er ganske tydeligt radikale eller kor rupte typer der prøver at forklare os, at hvis MAN MENER at den kæmpeimport af arabere og afrikanere som EU, godheds- og indvandringsindustrien samt R, S, SF, V og uf fe elbæks parti m.fl. har iværksat, er en trussel mod danskernes og europæernes økonomi, fred, velfærd og sikkerhed……. så er man en fascist, na zist eller et skimlet kældermenneske. Men sandheden er jo at der er tale om en gigantisk folkevandring som kun kan ende i velfærdstab, fattigdom, kriminalitet, ufrihed, sygdom, terror og borgerkrig hvis pladderhumanisterne får lov til at fremture. Se you tube: mer kels migrant crisis: one year on/ what next.

 17. Af Niels Lemche

  -

  ALLAN HANSEN , hvad har Israel og Gaza nu med denne blog at gøre? Eller har du problemer med at holde fast i et emne?

  Og hvorfor går du efter Niels Larsen? Jeg troede, at I var stuekammerater.

 18. Af Jan Johansen

  -

  Utroligt flot og respektabelt oplæg, Lilian Parker Kaule. Ja, havde vi dog blot taget ved lære af Canada, så havde vi næppe set omtalte flyers uddelt til de fremmede i Brøndby Strand. Problemet er jo, at vore politikere har svigtet den danske befolkning, i hvert fald en del af dem. Det har medført, at der flere steder i landet er store problemer med nogle mennesker af anden herkomst end dansk. De er ikke nødvendigvis mange, men de få, det drejer sig om, er i stand til at gøre livet uhyre surt for mange mennesker.. Det reageres der selvfølgelig på til stor skade for de mange velintegrerede mennesker, som er positivt indstillede over for det danske samfund og bidrager efter bedste evne til fred og fordragelighed. Sørgeligt!

 19. Af Niels Juul Hansen

  -

  @LILIAN PARKER KAULE

  Heureka!

  Så fandt du den perfekte løsning. Vi kopierer bare den canadiske model.

  Stil krav til samtlige flygtninge og indvandrere at de taler dansk – ellers kommer de ikke ind.

  Hvorfor er der ingen, der har tænkt på det noget før?

  Har du andre gode løsninger, hvis der ikke er et flertal i folketinget for dit forslag?

 20. Af Thomas Jensen

  -

  Jeg synes at såvel Kaules blogoplæg som rigtigt mange af kommentarerne mest virker som om man tænker “hvis det ikke er et problem for MIG, så er jeg ligeglad”.

  Der er mange højrenationale, der råber op om, at vi ignorerer deres berettigede vrede. De vil så lukke vores dør, og lade andre sidde tilbage med problemerne. Om det er Tyskland, Grækenland eller flygtningene selv, er underordnet. Det er lidt ironisk, at de mener de selv bliver ignoreret samtidigt med, at de virker fuldstændigt ligeglade med at efterlade andre i suppedasen, blot de selv slipper.

  Fakta er, at Europa er ramt af en flygtninge og migrantkrise. Der er gennem den seneste tid ankommet et meget stort antal af flygtninge/migranter til Europa. I Mellemøsten opholder der sig måske 20 flygtninge for hver en der har nået Europa. Jeg så et sted, at af 20 mio indbyggere i Syrien, er der i dag kun ca. 8 mio, der ikke er enten internt eller eksternt fordrevne. Oveni disse kommer så alle dem der flygter eller migrerer fra resten af Mellemøsten og Afrika.

  Jeg går ud fra, at vi alle mener VestEuropa skal bevare sin kulturelle identitet og den samfundsstruktur vi så møjsommeligt har bygget op siden 2. verdenskrig. I VestEuropa tror vi på velfærdsstaten i forskellige afskygninger. Vi tror på, at vi sammen kan løfte mere end vi kan hver for sig. Vi tror på, at vi hver især har et ansvar for vores nabo.

  Vi ved vi er en del af den Europæiske kultur. Vi ved, at vi deler ikke blot vores kulturarv, men også både vores fortid og vores fremtid med vores naboer. Det er den tankegang, der har tilladt os at bygge velfærdsstaten med alle de fordel den giver os hver især.

  Er vi nu pludseligt blevet så blåøjede og naive at vi tror, at det der sker i resten af Europa ikke kommer til at definere vores land og vores muligheder om 20 eller 50 år?

  Hvis ikke, hvorfor tror vi så den hellige gral ligger i at lukke grænsen, og lade vores naboer og venner stå overfor problemerne alene?

 21. Af karsten andersen

  -

  Mange danskere er vildt frustrerede eller vrede over mediernes og de sidste tre-fire regeringers politik. For de har mistet deres kære, deres familieliv, deres børn, deres job, eller/og deres helbred og muligheder for en menneskeværdig fremtid. Aldrig før er så mange mænd, forældre, kvinder, børn og unge endt som ensomme og ulykkelige tabere. De familier hvor piger og drenge blev ofre for kriminalitet, hvor kvinder blev overfaldet eller kidnappet/myrdet, hvor familien blev ramt af arbejdsløshed og uretfærdighed, hvor nedskæringer og lukninger på sundhedsområdet førte til sygdom, store lidelser eller unødvendig død, eller hvor familien blev frataget deres MR eller blev manipuleret ud i opløsning og skilsmisse…….alle disse familier har grund til stor vrede og bitterhed.

 22. Af Niels Larsen

  -

  Thomas Jensen

  Vi håber såmænd blot på, at resten af europæerne kommer til fornuft og indser, at vi ikke løser problemerne ved at flytte dem til Europa.

  Tværtimod hjælper vi med til at sprede problemerne hertil. Det kan man overbevise sig om ved at besøge bare en enkelt af de mange muslimske ghettoer, som skyder op som paddehatte overalt i Vesteuropa.

  At I politisk korrekte insisterer på at lukke øjnene for problemerne, får ikke problemerne til at forsvinde. Tværtimod er I med til at forstærke dem ved ikke at ville stille bastante krav til de tilvandrende.

  Det gør Canada og derfor er der ikke de store problemer med “flygtningene” derovre.

  Og dit “…hvorfor tror vi så den hellige gral ligger i at lukke grænsen, og lade vores naboer og venner stå overfor problemerne alene?” er helt ved siden af.

  At andre opfører sig tåbeligt er ikke ensbetydende med, at vi også skal.

 23. Af ben niel

  -

  Tho ma s je n s en er vist en snedig rad. Han taler snedigt om at hvis vi bare er blåøjede, naive og godtroende nok, skal alting nok gå godt. Og han mener at lille Danmark skal hjælpe Tyskland, Frankrig, Italien, Sverige og England med at klare flygtningekrisen. Hvis bare lars ulykke, sti ne bo ss e og jelved fortæller Europa hvordan kagen skal skæres, så ender alting sikkert lykkeligt. Er tho mas himmelråbende naiv, eller er han bare ansat hos de radigale eller i godhedsindustrien?

 24. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Jaae ! Det tror jeg faktisk du har ret i Karsten Andersen ! –Det hjælper nok heller ikke at flytte til Vestjylland med masser af frisk luft og blæst i håret ! –Så får du først, at vide AT: De ikke kan lide fremmede ! De taler ikke til os –de hilser heller ikke !–MEN Jeg tror, at jeg har løsningen ! –Byg flere badehoteller ved Vesterhavet –med ejerlejligheder –som man køber (nogle små nogen) Det er jo ikke meningen, at man skal være inden-døre ! De rige jyder –kan garantéret se fidusen i en god handel (pas på de snyder folk ) –Men ellers synes jeg om idéén–Rom blev jo ikke bygget på 1 dag ! –Men alligevel kunne det jo være, at det blev til noget !

 25. Af Niels Lemche

  -

  THOMAS JENSEN, fin kommentar, men du var forhåbentlig klar over, at du ville blive målskive for skitkasterne.

  Som nu BEN NIEL, der kommer med det sædvanlige horrible vås om godhedsindustrien. Det udtryk skal anholdes, hver gang vi møder det. Heldigvis, skal vi sige, er vi en del af godhedsindustrien, for det modsatte, ondskabsindustrien, som er godt repræsenteret på bloggene, ja det er jo the dark side of the force.

 26. Af Niels Poulsen

  -

  Thomas Jensen

  Migranterne skal hjælpes i sikre områder i deres oprindelseslande. Det er fremtiden.

 27. Af Jan Petersen

  -

  Det er ret paradoksalt, at netop folkevalgte politikere er dem, der går forrest i ødelæggelsen af de vestlige demokratiske retsstater, de og deres partier selv har opbygget.

  Hele asyl/flygtninge cirkusset ligner til forveksling det lovløse Christiania, hvor ren anarki er dagens orden. Det er bare vildt imponerende, at ordet ASYL kan sætte stort set alle øvrige gældende lovregler ud af kraft !

 28. Af Timo Jensen

  -

  Her er et bud på hvilke glæder der følger med indvandringen i Norge. Mon et lignende scenarie kan tænkes i DK, selvom vi udbetaler højere ydelser end Norge?
  I hvert fald svarer konklusionerne nøje med de konklusioner der stod i en rapport bestilt af EU-kommissionen i 2009. “Det ender galt”.
  http://www.weekendavisen.dk/smarticle/view/3

 29. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Bare for 15 år siden var det nærmest strafbart at vise borgere med anden etnisk og kulturel herkomst som kræft celler.

  Idag er det ganske almindeligt at snakke om det hele uden at have nogle konsekvenser. Og dog, hvis fire etniske danske terrorister sætter ild til en uskyldig afghansk dreng på 16 år. Gad vide, hvad forældrene til de fire etniske danske terrorister har ytret sig om fremmede kulturer og nationaliteter derhjemme…? Børnene lytter jo altid med og tager forældrene som eksempler, ikke sandt?

 30. Af Jan Petersen

  -

  Dagens danske politikere vil gå videre i dansk historie som et meget sort kapitel. Såkaldte menneskerettigheder kan køres så langt ud i hegnet, at det ender i en ren joke !

 31. Af Thomas Jensen

  -

  Citat Niels Larsen: “Vi håber såmænd blot på, at resten af europæerne kommer til fornuft…”

  Så du erkender, at dette er et Europæisk problem, og ikke et dansk. Alligevel er du modstander af, at vi tager vores del af slæbet med at løse problemet i Europæisk regi, men vil blot lukke grænsen, lukke øjnene og håbe det bedste? Hvad nu hvis Europa ikke får løst problemet? Tror du så Danmark er en ø, som vil kunne klare sig selv? En slags “Herredet” fra “Ringenes Herre” hvor det går godt, mens resten af verden går ned? I mine øjne virker det mest som at tisse i bukserne, fordi det giver en varm følelse.

  Citat Ben Niel: “Tho ma s je n s en er vist en snedig rad….. Er tho mas himmelråbende naiv, eller er han bare ansat hos de radigale eller i godhedsindustrien?”

  Hvis du virkeligt mener det tjener din sag bedst at gå efter manden, burde du måske en gang for alle tage stilling til om jeg er snedig eller himmelråbende naiv. Jeg bemærker også, at du fordrejer mit budskab. Jeg argumenterer for at være en del af løsningen og ikke for at diktere vores løsning for andre. Hvis du ønsker at indgå i en debat med mig vil jeg fordre, at du fremover tager stilling til det jeg skriver og ikke tillægger mig holdninger, som du så kan tage afstand fra.

  Citat Niels Lemche: “…ondskabsindustrien, som er godt repræsenteret på bloggene…”

  Jeg afskyr udtryk som godhedsindstri og ondhedsindustri. Det er udtryk opfundet for at nedgøre andres synspunkter uden at nogen behøver rent faktisk at tage stilling til dem. Selvfølgeligt vil Ben Niel, Niels Poulsen og alle de andre det godt for Danmark. De har blot en anden opfattelse af, hvad “godt” er. Dine og mine holdninger er nok også forskellige. Hvis du vil en debat, og ikke blot en formålsløs ordkrig på laveste fællesnævner, må du kommunikere MED dine læsere og ikke MOD dem. Jeg forsøger at holde mig til en sober debat, selvom jeg fra tid til anden bliver provokeret af debat sporenes “Trolls”. Husk på, at I en debat på mudderkastning vil idioterne altid vinde. De vil trække dig ned på deres niveau, og så vinde på erfaring.

  Citat Niels Poulsen: “Migranterne skal hjælpes i sikre områder i deres oprindelseslande. Det er fremtiden.”

  Det tror jeg du har ret i. Alene det at et fåtal af flygtningene rent faktisk når til Europa dikterer, at det er den eneste praktiske løsning.

  Hvordan vil du opnå dette resultat bedst muligt? Skal hver enkelt nation køre deres eget show og så gøre en indsats hvor de nu synes? Eller skal vi have en samlet Europæisk tilgang og sikre, at vi ikke får spildt midlerne på dobbelte indsatser og nationale tovtrækkerier? Mener du, at værdien af en koordineret indsats er større end summen af dens individuelle bestanddele?

  Giv mig dit bud.

 32. Af karsten andersen

  -

  Altså, hvis politikerne havde rent mel i posen, og ønskede at gøre noget godt for deres land og deres folk, så ville de jo ikke angribe landets familier og sygdomsramte medborgere. De ville heller ikke svigte og sjofle voldsofrene, de arbejdsløse, de hjemløse og de retsløse ofre for skilsmisse-bureaukratierne mv. Og de ville ikke sende titusinder af børn og unge ud i elendighed. Ligesom de ikke ville smadre løs på vores infrastruktur og sundhedsvæsen. Og de ville heller ikke fjolle snesevis af milliarder væk på idiotiske projekter mv. Endelig ville de ikke importere utaknemmelige, agressive og voldsparate kulturfremmede i et sådant omfang at det er ved at blive til en tidsindstillet bombe under vores samfund. Men fakta er at Borgen udleverer utallige danskere til ulykke, lidelse og tidlig død. Og galskaben synes efterhånden at være uden grænser. Dog forsvarer le m ch e, tho mas, ju ul , j. nielsen og flere andre flittigt vanviddet.

 33. Af Niels Larsen

  -

  Mehmet Sami Gür

  Afghaneren var vist alt andet end uskyldig – der foreligger et 200 siders dossier på ham i kommunen. Han har optrådt barbarisk i årevis efter, hvad der er kommet frem.

  Ikke at det er noget forsvar for de 4 danske drenge.

  En kræftcelle er en celle, som skader de omkringliggende celler.

  En betragtelig del af de tilvandrede skader de omkringboende på forskellig vis.

  Thomas Jensen

  Jeg erkender, at der er problemer med muslimer og afrikanere i hele Vesteuropa. Det gør det ikke nødvendigvis til et problem, som skal løses i fællesskab.

  Polen og de øvrige gamle østlande har selv løst problemet ved at lukke grænserne og nægte at modtage muslimske flygtninge. Det kunne og burde vi også gøre.

  Og ja. Kan de østeuropæiske lande optræde som øer, så kan Danmark også.

  Jeg har ingen mening om dig som person og dermed heller ikke om du er snedig eller himmelråbende naiv. Det ved du bedst selv.

  Du spørger Niels Poulsen, hvordan vi kan komme frem til at hjælpe flygtninge udelukkende i nærområderne.

  En mulighed kunne være, at vi ganske enkelt besatte et område i Sahara – eller købte det af eksempelvis Mali – og oprettede lejre der, hvortil samtlige flygtninge, som når Europas kyster, sendes hen.

  Der kan flygtningene beværtes for en brøkdel af, hvad de koster i Europa. Og vi ville slippe for terror, kriminalitet, integrationsproblemer og livslang bekostelig opbevaring af flygtninge.

  Samtidig ville flygtningestrømmen ret hurtigt tørre ud, når der ikke er et velfærdssystem, som tiltrækker.

 34. Af jan ulrik friis

  -

  Når jeg læser dette fra Lilian, at forstå det drejer sig om en vis foragelse, forstår ikke først hvad denne foragelse gælder, ja vi er alle foragede at islamisterne nu tager over vores land Danmark, voldtager vores kvinder og dræber vores mænd, vold og ulykke, de store lidelser det allerede er blevet påføre os danske, nedtælling at vi danske snart alle bliver dræbt eller kastes ud af landet, vi danske er nu uden fremtidshåb!

  Ja vi danske er også foragede, det må da nok siges!

  Men når jeg læser videre i dette indlæg, bliver Lilian ved at kredse rundt om kilder til sin foragelse, hun forsøger her og der at stikke en syl ind, hvor den kunne gøre mest ondt, først halvvejs inde i teksten bliver det klart at Lilians foragelse her gælder os danske, i modsætning til de islamistiske fremmede der opholder sig ulovligt i landet, har Lilian her vejet os danske og fundet os for lette, fordi vi nu tilfældigvist opholder os her i Danmark vores hjemland, at står vi ivejen for islams store onde kalifatplaner, magtovertagelse af Danmark, og til slut kommer det frem, hvor Lilian ligefrem kalder danskerne fremmedfjendske, at klart for Lilian vi danske fra start ligesom kun i vejen, at vi ikke afgiver vores land, for denne den pågående islamistiske magtovertagelse!

  Efter at have læst dette står vi så tilbage med budskabet at danskerne ligesom onde, fremmefjendske, Lillian den gode der formidler budskabet, vi står tilbage med en skyldfølelse, at det er altsammen vores skyld, det er der da heller ingen tvivel om at den islamistiske “berigelsen” også betragter os som udskud, skyldige uden dom, at vi danske ikke overlader Danmark kvit og frit til kalifatet et storrige af ren ondskabsfuldt vanvid af renlivet vold og død, for det vil aldrig ske, men fordi vores folkevalgte har svigtet os, bliver dette uhyggelige tabstal!

  Men danske tabstal naturligvis ikke det der her forager Lilian, men selve danskerne!

 35. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “Migranterne skal hjælpes i sikre områder i deres oprindelseslande. Det er fremtiden.”

  Ja, heldigvis noget både venstre- og højrefløjen kan blive enige om. Det bliver meget dyrt, men lad os håbe, at Europas befolkninger vil være med på at betale prisen.

 36. Af Arne Hornborg

  -

  Det kan kun gå for langsomt med at sende uønskede, fupasylanter, bekvemmelighedsflygtninge, utilpassede personer der ikke VIL lade sig integrere, retur til deres hjemlande, eventuelt til afrikanske lande der mod en passende godtgørelse vil modtage samme.
  Selv den gæstfrie Merkel er ved at få klamme fødder. Er ved at indse de fatale fejltagelser med ,,gæstfriheden”, måske på grund af valgåret.
  Dansker, danskheden? Man bliver ikke dansker selvom man har fået bevilget dansk statsborgerskab.
  Danskheden stikker langt dybere, noget der føles langt ind i sjælen.
  Blandt andet ,,Højskolesangbogen” samt den øvrige rige sangskat, udtrykker på fornemmeste vis de ,,danske følelser” ,,det danske sindelag” ,,den danske forståelse”.
  Arne Hornborg
  Typograf/mediegrafiker, forfatter.

 37. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Der er nu, på samtlige blogge, en massiv klagen, over alle de problemer, som muslimsk indvandring/asyl afstedkommer vore samfund, og demokratier, overalt i Europa, og det er fuldstændige berettigede klager, for problemerne er et fakta!

  Derfor skal man have en løsning på de opståede problemer!
  En begyndelse er, at vi lægger maximalt pres på vore folkevalgte politikere til, at præsentere et ultimatum krav, for Bruxelles nemlig, at vi kræver en om forhandling af konventionerne, med krav om reformering. Samtidigt proklamere vi, at de Danske grænser er lukkede for muslimske indvandrer/asylsøgere fra dags dato! Og effektivisere dette!
  Fuldstændig som Polen og Ungarn har gjort!

  Derefter påbegyndes en klapjagt, på personer uden legitimation, og får dem afvist til deres påståede hjemland, elle til det sidste sikre land hvor de er kommet fra.
  Alt dette skal foretages uden skelen til menneskerettigheder, da disse skal betragtes som suspenderet, indtil de har undergået den krævede reformation!

  Der har i løsningen på problemerne lige nu! Og for vor egen, vore børns, og børnebørns skyld har vi pligt til, at iværksætte disse forholdsregler, hurtigst muligt!

  PS. lige et tillæg: Niels knald i låget, behøver ikke, at kommentere mit indlæg!
  Mvh.

 38. Af Niels Larsen

  -

  Mehmet Sami Gür

  Afghaneren var vist alt andet end uskyldig – der foreligger et 200 siders dossier på ham i kommunen.

  Ikke at det er noget forsvar for de 4 danske drenge.

  En kræftcelle er en celle, som skader de omkringliggende celler.

  En betragtelig del af de tilvandrede skader de omkringboende på forskellig vis.

  Thomas Jensen

  Jeg erkender, at der er problemer med muslimer og afrikanere i hele Vesteuropa. Det gør det ikke nødvendigvis til et problem, som skal løses i fællesskab.

  Polen og de øvrige gamle østlande har selv løst problemet ved at lukke grænserne og nægte at modtage muslimske flygtninge. Det kunne og burde vi også gøre.

  Og ja. Kan de østeuropæiske lande optræde som øer, så kan Danmark også.

  Jeg har ingen mening om dig som person og dermed heller ikke om du er snedig eller himmelråbende naiv. Det ved du bedst selv.

  Du spørger Niels Poulsen, hvordan vi kan komme frem til at hjælpe flygtninge udelukkende i nærområderne. En mulighed kunne være, at vi ganske enkelt besatte et område i Sahara – eller købte det af eksempelvis Mali – og oprettede lejre der, hvortil samtlige flygtninge, som når Europas kyster, sendes hen. Der kan flygtningene beværtes for en brøkdel af, hvad de koster i Europa. Og vi ville slippe for terror, kriminalitet, integrationsproblemer og livslang bekostelig opbevaring af flygtninge.

  Samtidig ville flygtningestrømmen ret hurtigt tørre ud, når der ikke er et velfærdssystem, som tiltrækker.

  Niels Juul Hansen

  Hellere betale dernede end i Europa. Men langt mindre end vi betaler nu: KUN til mad, tøj, skolegang, læge og tag over hovedet. Ikke én øre mere. Og så skal der lukkes 100% for adgangen til Europa.

 39. Af Svend Jensen

  -

  Citat: “I Canada er du hjerteligt velkommen, fordi du er inviteret, fordi du kan forsørge sig selv og din familie, fordi du taler sproget, og fordi du ikke må have en kriminel fortid”

  Kun de udtrykkeligt inviterede er velkomne i Canada. Enlige unge mænd er uønskede. De hjerteligt velkomne får ingen penge – de kan låne til ét års forbrug. I det år skal de lære engelsk og skaffe sig selv et job. De skal betale lånet tilbage og kassen er smækket i.
  Alle disse forholdsregler holder de luddovne nassende migranter væk fra Canada, så de stakkels ofre er henvist til at søge socialhjælp i de dumme europæiske følepornografiske socialakrobatier.
  Ja – vi skal lære af Canada – hykle godhed og gøre det rigtige for at at holde nasserne væk.

 40. Af Niels Lemche

  -

  CARL-ERIK bom-bom, nej, selvfølgelig frabedes kommentarer fra dem, der er uenige med dig. Men det er da godt, at du i den grad afslører dig selv: Menneskerettighederne suspenderet. Så kan vi gøre lige, hvad vi vil mod andre mennesker. Du vil vel også have grundloven suspenderet.

  Alligevel er ikke alle helt gal på den. Det er give, at landet har brug for indvandring. Det kan Dansk Industri fortælle dig lidt om. Der er ikke noget i denne verden, der hedder stilstand: Det går fremad, eller det går tilbage. Industrien lever af ordre, især fra udlandet. Har man ikke mulighed for at producere til disse ordrer, går de andetstedshen. Dvs., i stedet for øget velstand vil et åndløs–ubegavet–stop for indvandring indebærer fattigdom hjemme. Det har nogle fortalt Trumpebassen om, og englænderne er så småt ved at forstå det.

  Dvs., nogen indvandring er ønskelig. Problemet er, hvis indvandrerne er uvildige til at tjene deres egne penge, og det hjælper vi i høj grad med til ved at holde dem indespærrede på asylcentre og ved derved at deaktivere dem. Så får vi disse minusser, der aldrig kommer længere. Men det samme gælder egentlig vore egne narkomaner, der til sidste er så ødelagte, at de for livstid vil ligge samfundet til byrde. Hvad siger dine menneskerettigheder herom? Skal de aflives?

  Svend Jensen — tror jeg det var — skriver ganske fornuftigt om at at anvende det canadiske eksempel: Deltag aktivt i samfundet, hvis I vil blive her. Jeg vil så tilføje: Lav en analyse hvert år, der fortæller, hvor mange vi har brug for, og hvor mange, der aldrig vil få noget at lave. Kunne man oven i købet give de sidstnævnte, som skal tilbage, når det er muligt, lidt uddannelse, og måske en lille pose penge, så kommer de hjem som vigtige personer, med megen anseelse i samfundet, de kom fra, og som gode ambassadører for Danmark. Det vil i så fald være en langt bedre U-landshjælp end den, der betales i hjemlandene og bare ender i nogle få mafiosis lommer.

  Så i stedet for bare bevidstløs at brøle op: Alle skal ud!!! så kunne det være, at en nyttig dialog mellem alle parter kunne føre noget fornuftigt med sig. Vi får den indvandrting, vi har behov for for at holde hjulene igang, og 3-verden får folk tilbage, der har lært noget, som andre ikke kan i deres hjemlande. Det er lidt af en win-win situation.

 41. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche – 16. februar 2017 10:47

  Selv politikere som vor justitsminister taler om, at menneskerettighederne ikke dur i den nuværende udformning.

  Og dit og andres tale om, at indvandring er nødvendig… Det er det måske, men bestemt ikke det ros, der kommer sydfra – det kan vi jævnt hen ikke bruge til ret meget fornuftigt. Det er ikke just læger, atomforskere og ingeniører, der kommer fra Syrien. Det er mere luddovne, sexhungrende unge mænd uden mindste uddannelse, har man da indtryk af.

  Så den nuværende indvandring hjælper skam ikke på velstanden; tværtimod æder de mennesker som oftest løs af vores velstand uden at yde det mindste til gengæld.

  Skal indvandring være gavnlig, skal man undgå tilvandring fra muslimske og afrikanske lande – det viser de seneste 40 års udvikling ganske tydeligt.

  Jeres konstante talen tilstanden op virker ikke og har ikke gjort det i 25 år.

  Vi burde naturligvis overalt i Europa indføre den australske model: fuldt stop for tilvandring fra Muslimien og Afrika – og kan det ikke lade sig gøre, så bør den canadiske model anvendes: fuldt stop for spontane flygtninge og udelukkende accept af håndplukkede, veluddannede, raske og engelsktalende mennesker, som kan LÅNE til det første år med tilbagebetalingspligt. Og også med håndplukning af de familiemedlemmer, som kan familiesammenføres.

  Så ville antallet af flygtninge i Europa falde med mindst 9/10 overnight.

 42. Af jan ulrik friis

  -

  Man kan ikke helt sammenligne med Canada, en dokumentar idag France 24 fortæller at ligesom her i Europa, hvordan islamisterne også er uønskede iblandt befolkningen i Canada, UØNSKEDE, at der i Canada af og til er tale om regulære henrettelser af islamister, da befolkningen i Canada er helt anderledes godt bevæbnede, modsat den europæiske befolkning, der generelt er ubevæbnede, at i Canada en anderledes kort lunte mentalitet, her kommer det ofte til skudvekslinger, hvor islamister ligger lig i gaderne eller i moskeerne, men i ammunition en kostbar løsning, i EU er den etniske europæiske befolkning nu livstruet, det er den også i Canada, trods modstand, islamisterne simpelthen alt alt for mange!

 43. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, det er jo ikke læger, atomfysikere og hvad du ellers nævner, der er brug for. Det er de varme hænder, der kommer til at mangle, til alle de jobs, som gammeldanskere ikke gider røre med en finger.

  For hvis vi ikke har arbejdskraft nok, hvor går industrien så hen for at finde den. Polen er snart for dyr. Så er der Balkan, hvis man tør, men i stedet er det nok Indien, der kommer til at trække. Og vips, så er de arbejdspladser væk.

 44. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, det er jo ikke læger, atomfysikere og hvad du ellers nævner, der er brug for. Det er de varme hænder, der kommer til at mangle, til alle de jobs, som gammeldanskere ikke gider røre med en finger.

  For hvis vi ikke har arbejdskraft nok, hvor går industrien så hen for at finde den. Polen er snart for dyr. Så er der Balkan, hvis man tør, men i stedet er det nok Indien, der kommer til at trække. Og vips, så er de arbejdspladser væk.

 45. Af Niels Lemche

  -

  Anne la Cour har i øvrigt en god kommentar lige netop om dette i dag på Berlingeren.

  Problemet med jer, Larsen og alle de andre -sen’er, der fylkes om jer, er, at jeres forslag er så uendeligt passive, ideforladte og monotone. I bidrager ikke til nogen løsning overhovedet, måske fordi det er lettere at sidde med en bajer i hånden på bæverdingen og snakke ondt om alle andre end jer selv. Sådan en samling kandestøbere.

 46. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche

  Er der noget, muslimer og afrikanere ikke har, så er det “varme hænder”.

  Empatigenet er totalt fraværende i det segment.

 47. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche – 16. februar 2017 11:49

  Hvilke løsninger har dit segment?

  Mere af det samme som de foregående 40 år – og som har fejlet totalt? 🙁

 48. Af Jan Petersen

  -

  Et af de største problemer med den såkaldte arbejdskraft fra lande i Mellemøsten er, at stort set alle er latinske analfabeter. De kender helt ikke til vort alfabet. Hvordan nogen har forestillet sig dem placeret på det danske arbejdsmarked er mig en gåde !

 49. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “de indvandrede muslimer ” ER jo ikke dummere end andre mennesker ! –De har forlængst undersøgt AT: I Danmark er de offentlige (pernippengryns-agtige –og forlanger, at muslimerne først skal lære dansk perfekt –så skal de lære, at cykle –så skal de på barsels-orlov –igen – igen -og igen ! –Der gik 15 år med det ! –Så er det bedste at give dem førtids-pension ! –Mente social-demokraterne ! Således, at muslimerne skal kunne stemme på deres parti ! –REN Æbberød-bank ! –Det har vi vidst hele tiden ! –MEN de offentlige –skal lige også kunne blive forsørgede af skatte-yderne –hele vejen igennem “systemet” ! Har altid været de evigheds-off. ´s redning !

 50. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, løsninger … det ved jeg ikke; men jeg ved, at siger, at der ikke er nogen løsning, så er det bare håbløst.

  Jeg ville tro, at en god drøftelse af løsninger blandt konstruktive mennesker kan komme ud med nogle forslag, der så skal afprøves. Jeg kom selv med et tidligere i dag: Find ud af, hvor mange der skal blive, og hvem. Sikkert ikke så mange af de økonomiske ‘flygtninge’ fra Afrika. Find så ud af, hvad man gør med deres hjemsendelse: Hvad skal de have med, og mit forslag var nogle kurser, der vil stille dem bedre blandt deres landsmænd hjemme. Pengene hentes i ulandshjælpen, for det er jo lige, hvad det ville være: Ulandshjælp. Og endnu bedre, hvis deres status hæves i deres hjemlande, kommer de for det første ikke tilbage, og for det andet vil de sikkert huske, hvem der var skyld i deres statusløftelse. Det er ikke dårlig reklame.

  Der er så mange, der taler om, at man skal hjælpe i nærområdet. Spildte penge, fordi man ingen garanti har for, at pengene ender de rigtige steder–nærmest tværtimod. Jeg har før omtalt japanernes måde at ordne tingene på i Gaza, hvor man kan være helt sikker på, at hjælpen aldrig når frem til dem, der har brug for dem. Japanerne finansierede en hovedvej i Gaza. De gav penge til én kilometer af gangen. Så så de efter, om pengene var brugt til formålet, og gav til den næste kilometer. Og så fremdeles.

  Lærerne til kurserne overfor: Tag en generation af indvandrere, der stadig husker hjemlandets sprog. Uddan dem og sæt dem til at undervise resten. Nyttigt, og de betaler skat og bliver forbrugere.

  Hele tiden en win-win situation.

  Krigsflygtningene: Man må gå ud fra, at syriske flygtninge ikke synes, at det er sjovt at flygte. Syrien kunne faktisk være et dejligt land (husk jeg har været der og er rejst rundt i landet en del gange). Ergo: Skaf dem mulighed for at vende hjem til et sikkert land, hvor der ikke er en bøddel, der venter på dem. Skulle undre mig, om ikke en stor del af del efter en af vores fimbul-vintre kunne finde ud at bestille flyvebilletten hjem, hvis de kunne regne med at overleve hjemkomsten. Ikke få af flygtningene er veluddannede, men kan ikke bruge deres uddannelser heroppe selv i fag, hvor der er mangel på arbejdskraft. Lidt efteruddannelse f.eks. til sygeplejesker ville ikke skadederes fremtidsmuligheder i hjemlandet.

  Hvorfor bare være negativ, når man kan være kreativ. Er det for meget at forlange også af jer derude til højre. Eller er I bare destruktive.

 51. Af Jan Petersen

  -

  Uanset om man er humanist eller bare jordnær realist, har absolut INGEN udlændinge udenfor EU regi noget lovligt ærinde i Danmark. Med mindre de har pas, visum og en evt arbejdstilladelse. Eneste undtagelse er evt kvoteflygtninge !

 52. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niels knald i låget.
  Jeg kan åbenbart ikke slippe dine bemærkninger!

  Hvorfor vil du have muslimer som indvandrer? Vi her i Danmark kommer glimrende ud af det med Kinesere Vietnamesere, Indere, Australier, Japanesere, Thailændere, folk fra der Amerikanske kontinent samt mange andre; men vi kommer ikke godt ud af det med muslimer fra Mellemøsten og Afrika!

  Så nu når du mener, at vi mangler arbejdskraft, kan du så ikke lige springe dine muslimer over!
  Mvh.

 53. Af Niels Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, nej, det gør du ikke, og du kan lige så godt affinde dig dermed, selv om én måde at slippe for dem ville være at skrubbe af fra bloggen.

  Din og Niels’ hetch mod muslimerne ligner mest af alt hetzen mod jøderne i Julius Streichers Der Stürmer. Samme forestillinger, samme løgne, samme forslag. Nå Streicher hængte de i Nürnberg.

  Der har nu været muslimer i et større antal i halvtreds år i Danmark. Hvor mange af dem er i dag gode samfundsborgere, der klarer sig selv, arbejder, forbruger og betaler skat. Jo nogle af dem er naturligvis på pension. Så hvad har de skabt. Jeres hadefulde kampagne mod muslimer går ud over alle, uanset om de pågældende opfylder jeres påstand om at være en byrde for samfundet, eller de er gode og dygtige samfundsborgere.

  Men det kunne jo lige så godt have været jøderne, det gik ud over i den slags optik.

  Men det er derfor, I ikke slipper for mine kommentarer. Jeres verden er så fuld af had til fremmede, at intet anstændigt menneske burde kunne holde mund. Det er nok den smule, jeg kan gøre idag.

 54. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche: “Jeg ville tro, at en god drøftelse af løsninger blandt konstruktive mennesker kan komme ud med nogle forslag, der så skal afprøves.”

  Vås, vrøvl og forbandet ævl. “konstruktive mennesker” har drøftet “løsninger” og sat de fremfundne “løsninger” i værk de seneste 40 år – og hver og én af de “løsninger” har fjelet miserabelt.

  Tiden for snak er udløbet. Nu er det tid til handling: Fuldt stop for flygtninge og hjemsendelser en masse!

 55. Af Allan Hansen

  -

  @ Peter Fladfisk!

  Hvor vover du, at fornærme den store tyske
  profet og 23. Imam A. Hitler
  Hitler skrev den tyske koran (min Jihad)
  Har du nogensinde prøvet, at sammenkøre
  den arabiske koran med den tyske koran?
  så vil du opdage, at det stort set er den samme bog!
  Overherredømme, tyranni og undertrykkelse!

  Islam betyder underkastelse! og den tyske profet Hitler tilbedes stadigvæk i
  alle de islamiske stater!

 56. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niels knald i låget.
  For det har du fandeme!
  De utallige problemer vi har dags dato med muslimer kan du da ikke ignorere!
  Hvis vi har brug for arbejdskraft udefra, findes der jo masser af muligheder, der er væsentlig bedre end muslimer!
  Mvh.

 57. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er en teologisk fessor, der tror på vel verdens største konspirationsteori – en eventyrfigur der genopstod fra de døde – vel rimelig uinteressant !

 58. Af Niels Lemche

  -

  ALLAN HANSEN, så kører du løs igen. Fik du ikke en advarsel relaterende til din måde at omtale andre?

  Og til dit spørgsmål: Nej, det er ganske misvisende, og slander. Jeg synes egentlig, at en muslim skulle trække dig for retten for bespottelse af hans bog. Du overtræder nok ytringsfrihedsparagraffen i grundloven.

  Og stakkels JAN PETERSEN, der er nu et magasin “konspiration”, som jeg så i et supermarked i tirsdag. Kunne du ikke bare trække dig tilbage og nøjes med det?

  Og NIELS LARSEN, ja, de er jo rotter, som hurtigst muligt bør ekspederes derhen, hvor pebberet gror!

  og endelig CARL-ERIK PEDERSEN: Det lykkedes for dig: Du har lige skrevet et indlæg, jeg ikke gider at kommentere!

  Men selvfølgelig har du ret: Jeg bruger alt for megen tid på at diskutere med jer fra det allersorteste yderste højre.

 59. Af Anders Sørensen

  -

  At bruge Canada som et forbillede bare fordi deres egen premierminister med stor charme fremtræder som verdens største humanist er simpelthen for uoplyst. Man kan lige så godt kalde Canada for et skrækeksempel. For på trods af, at de forfølger en “udvælgelsestaktik” overfor flygtninge, så er sagen jo den, at de alligevel har ganske store problemer med uintegrerede muslimer. Så selv ikke på den måde, kan problemerne undgås.

 60. Af Niels Lemche

  -

  JAN PETERSEN, du aner jo ikke et klap om, hvad jeg tror på. Prøv at sæt dig lidt ind i moderne teologi. Dvs. glem Laus mange skriblerier om religion.

 61. Af Niels Lemche

  -

  JAN PETERSEN, du aner jo ikke et klap om, hvad jeg tror på. Prøv at sæt dig lidt ind i moderne teologi. Dvs. glem Laus mange skriblerier om religion.

 62. Af jan ulrik friis

  -

  Jan P,
  vi ved alle at nu er der øretæver på vej, nu ryddes den radikale islam fra jordens overflade!

  Her må vi forstår at L emche har fordybet sig i oltidskundskab, nu voldsomt trængt, har samlet sig for mange og falske guder undervejs!

  9/11 en søndagsudflugt i sammenligning hvad der nu kommer over “berigelsen”, selv lokummet vil brænde under denne og under godhedsindustrien!

  Jan P dette bliver helt morsomt, vi kan naturlig ikke forvente at Hr L emche fra sit tilflugtssted under overfladen, finder dette for morsomt, i timen denne hans desperation!

  Der er øretæver på vej, det ved vi, det ved Hr L emche, derfor disse vedvarende frustrationer der kommer ud af Oraklet, som skygger på en hulevæg!

 63. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, bette JUF, gå dig nu en lang eftermiddagstur ud på tajgaen…

 64. Af Allan Hansen

  -

  OBSESSION : Islam krig i Vesten!

  ( spol frem til min. 50 – så tager vi
  den derfra!

  https://youtu.be/nkmkIPvdMIw

 65. Af Allan Hansen

  -

  UPS: min. 47:16

 66. Af Jan Petersen

  -

  Som jeg har skrevet tidligere. Jeg synes, fessoren er glimrende underholdning. Mere og andet er der vel ikke i den klallert !

 67. Af georg christensen

  -

  Danskernes parti “DF”, kan der kun udtrykkes et håb til , om en god tur hjem i det´s selv opløsnings proces. Det minder for meget om misbrug af “det danske” på samme måde som IS misbruger den ” islamistiske/muslimske” tankegang.

  Når jeg på denne måde sammenblander politik og religion, er det fordi jeg opfatter begge dele, som affald , diktatur som demokrati, født at “enevældens strukture”.

  Verdens “globalisering´s” tankegange, kommer aldrig videre, så længe vi LIVET opfatter hinanden , som mindreværdige overfor hinanden.

 68. Af Allan Hansen

  -

  Kvinder skal have tæsk!

  https://youtu.be/TDxzyq-SM9A

 69. Af Allan Hansen

  -

  Kvinder i Sudan – meget brutal!

  https://youtu.be/EVXRuAaCVlY

Kommentarer er lukket.