Bandeproblemerne i Folkets Hus skal tilskrives Dansk Folkeparti

Af Lilian Parker Kaule 73

Så værsgo’ Carl Christian! Ikke nok med at du har brugt millioner af dine vælgeres skattekroner på at undgå at forholde dig til bandeproblemerne, du har også formået at fremelske krævermentalitet blandt bandemedlemmer, som selv Roskildefestivalens curlingforældre ikke ville formå.

Der findes ingen politisk løsning på bandesituationen på Nørrebro, i hvert fald ikke hvis sigtet er at få utrygheden blandt byens borgere til at forsvinde. Man kan givetvis flytte rundt på årsagen til utrygheden ved at stresse bandemedlemmerne fra den ene ende af bydelen til en anden, men at få dem til at gå hjem og i stedet læse lektier kan næppe klares politisk. Til gengæld er der rigtig meget, vi kunne have klaret politisk. Desværre har de siddende politikere enten bevidst forsømt at gribe ind de sidste fire år, eller også har de strategisk udskudt at kere sig om bandeproblemerne på Nørrebro til i år. Den opmærksomme læser vil måske huske, at der er kommunalvalg i år til efteråret, og måske vil man huske, at Dansk Folkeparties kulturborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) de sidste fire år har betalt huslejen til bandemedlemmernes klubhus på Nørrebro. Piben har dog fået en lidt anden lyd hos Carl Christian Ebbesen, hvilket jo belejligt falder sammen med, at valgkampen så småt er gået i gang.

Det er et politisk paradoks, hvordan en politiker fra et parti som DF – som markedfører sig på at ville slå ned på kriminelle bandemedlemmer – kan beslutte at brænde omkring seks millioner skattekroner af, så selvsamme bandemedlemmer har et klubhus. Det var tilmed ikke en beslutning der blev truffet i blinde, den blev truffet på krystalklart grundlag. For at gøre slemt værre, traf Carl Christian Ebbesen ikke engang beslutningen i et forvirret, svagt øjeblik, han stod ved sin beslutning løbende de sidste fire år og tilføjede tilmed flere penge til klubhuset for at holde det åbent.

Den vigtigste beslutning, Carl Christian Ebbesen kunne og skulle have foretaget tilbage i starten af 2014, ville være ikke at bruge skattekroner på at finansiere bandemedlemmernes klubhus. Det ville have givet bandemedlemmerne et sted mindre at opbevare våben, illegale indvandrere og holde klubfester. Måske er det spændende for en wannabe-gangster at hænge på Blågårds- eller Den Røde plads, men så snart den danske sommer bliver erstattet med slud og sjap, bliver det svære at rekruttere nye medlemmer, hvis man ikke har et indendørssted at mødes. Hvad der derefter ville ske af potentiel ballade, burde have været en opgave for politiet at tage hånd om. Jeg husker, at et argument for at holde Folkets Hus åbent for bandemedlemmerne var, at vi ikke ville have så mange bandemedlemmer hængene på gadehjørner. Med den argumentationsform legitimerer man al problematisk adfærd og skaber et incitament for ikke at indordne sig de fælles regler.

Jeg talte engang med et af bandemedlemmerne i forbindelse med, at jeg ville sikre mig, at de ikke længere opholdte sig på 2. sal (klubhuset i Folkets Hus). Det var vigtigt for mig som daværende lokalpolitiker, da vi selvsamme aften skulle stemme om at forsætte bevillingen eller ej. Ikke overraskende blev 2. sal stadig brugt som klubhus, men inden jeg blev smidt helt væk fra grunden, nåede jeg at spørge en af drengene, hvorfor de ikke lejede et lokale for deres egen penge. Han fnøs og sagde, at det ikke var muligt på kontanthjælp. Da jeg pointerede muligheden for ordinært arbejde, blev han tydeligvis provokeret og udbrød, at politikerne havde givet dem huset, og at der ville opstå ballade, hvis de ville forsøge at smide dem ud.

Så værsgo’ Carl Christian! Ikke nok med at du har brugt millioner af dine vælgeres skattekroner på at undgå at forholde dig til bandeproblemerne, du har også formået at fremelske krævermentalitet blandt bandemedlemmer, som selv Roskildefestivalens curlingforældre ikke ville formå.

 


KLIK HER OG FØLG MIG PÅ FACEBOOK

KLIK HER OG FØLG MIG PÅ TWITTER

73 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Muligvis korrekt at – “Bandeproblemerne i Folkets Hus skal tilskrives Dansk Folkeparti” – omkostning ca 6 millioner kroner om året. Men hvad med “bandeproblemet” – ikke vestlig indvandring (læs uduelige muslimer fra Mellemøsten) – omkostning i 2014 ca 33 milliarder kroner om året (i 2017 formentlig over 50 milliarder kroner om året) . . . . hvem skal det problem tilskrives? Formentlig ikke Dansk Folkeparti – alene . . . . eller noget . . . . jeg har misforstået?

  De nævnte 6 mill kr virker lidt som en gammel vittighed om – at skyde gråspurve med kanoner. Når byttet egentlig hedder i størrelsesordenen over 50 milliarder kroner, som Danmark smider direkte ud i den blå luft – hvert år 🙁

 2. Af Arvid Holm

  -

  Googler man sagen, ser det ud til, at kulturborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) er blevet bondefanget.
  Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, at en folkevalgt trækkes rundt ved næsen som et stykke kvæg.
  Men Fonden De Åbne Rum og advokat Knud Foldschack burde formodentlig spørges om, hvad de har haft gang i?

  https://newspeek.info/afsloerende-dokumenter-folkets-hus-reelt-i-militant-ekstremisters-haender/

 3. Af Jan Petersen

  -

  Jeg sad i øvrigt lige og lurede lidt på frasen ” Roskildefestivalens curlingforældre” og fik den tanke – hvorfor har ingen introduceret begrebet “curlingmuslimer” og at fremelske krævermentalitet blandt bandemedlemmer, hvis højeste ønske er førtidspension og senere folkepension – uden at yde noget for den “lottogevinst” ? 🙁

 4. Af J Ha nsen

  -

  Det var en kort debat på Mikkel Andersons blog.
  De højreekstremistiske og hadefulde debatspoilere Kim Ol sen, “Harald” og Lem che nåede slet ikke at komme i action.

 5. Af Henning Svendsen

  -

  Man kan vel forvente at denne herre smider et par ord ind her på bloggen?
  Ja kulturpenge er et vidt begreb her bliver der virkelig frådset !- i deres bedehuse er der karatetræning næsten daglig her opøves slag og spark som gør god nytte i nattelivet også her er det en tossegod Kulturborgmester der understøtter den grove vold som vi daglig kan læse om
  Ja her om morgenen er der ikke så stor trængesel på bloggen -så kan vi der arbejder også komme orde?

 6. Af J. Hans en

  -

  DF er jo Løkkes loyale støtteparti.
  Og når DF landsbytosserne træffer beslutninger.
  Så er det på et sagligt og velovervejet niveau.
  Ingen populisme her.

 7. Af Orla Guude

  -

  Bandeproblemerne i Folkets Hus = Christiansborg, skal ikke tilskrives Dansk Folkeparti, men det sammenrend af ‘utopihumanister’ som mener, at bandeproblemer kun er noget man har, når man spiller billard.
  Carl Christian Ebbesens beslutning var måske taget som et element i en politisk studehandel eller mobning med de utopihumanistiske partier – det radigale venstrextrem, ensomhedslisten, socialistisk folkepopulister, de alternativt intelligente and what have you?
  Sådan er realpolitik.

 8. Af Martin Jørgensen

  -

  Det er en hån mod de fattige og forfulgte arbejdere der i sin tid var ophavsmænd til at der blev bygget huse hvor de kunne samles om deres fælles kamp for at bedre vilkårene for arbejderklassen.
  Så derfor er det misvisende og forkert at bruge ordet Folkets hus om et samlingssted der intet har med folket at gøre.

 9. Af Nils Munch-Petersen

  -

  Jeg går ud fra at den lange, men meget overfladiske, blog, kun er komme i avisen for at skabe debat og vise fløjkrigene mellem de danske højrepartier..

 10. Af liberalist fyld

  -

  Indvandrerne skal tvangsflyttes til Gentofte såvel som diverse v bonderøvskommuner. Kun således ryddes der op. Huse kan konfiskeres af udenlandsdanskere der.

 11. Af Thomas Kiær

  -

  Ved at lukke 300.000 muslimer indenfor i Danmark uden at bekymre sig i tide om de hermed forbundne integrationsproblemer har den politiske mainstream, herunder ikke mindst ‘liberale’ partier, påført landet et containment problem, som er landet på, blandt andre, Carl Christian Ebbesens skrivebord. Man kan selvfølgelig diskutere om han har løst opgaven godt, men den den ovenfor fremførte kritik forekommer overfladisk og letkøbt.

 12. Af liberalist fyld

  -

  Første indlæg her er skrevet af en pensionist der bor i Patt.aya. Skal danske skattekroner støtte sexindustrien der?

 13. Af jan ulrik friis

  -

  L ilian: “Da jeg pointerede muligheden for ordinært arbejde, blev han tydeligvis provokeret og udbrød, at politikerne havde givet dem huset, og at der ville opstå ballade, hvis de ville forsøge at smide dem ud.”

  Jamen det afgører jo alt, SMID DEM UD, og brug endelig ikke fløjlshansker.

 14. Af Thomas Nielsen

  -

  Det, man med rette kan kritisere Carl Christian Ebbesen for, er at han ikke har sørget for at stille spande op rundt om i huset, dér hvor det regner ind gennem et hullet tag. Men det store problem, nemlig at taget er hullet som en si, må tilskrives især de centrum-venstre regeringer, der siden 80’erne har ført en håbløst naiv udlændingepolitik – både i forhold til ukritisk at lukke alt for mange ind og i forhold til et totalt svigt af integrationsopgaven. Her har man i årtier fodret uintegrerbare indvandrere med offentlige ydelser uden at stille passende modkrav om uddannelse, sprogkundskaber og arbejde. Og nu er man dybt overraskede over resultatet!?
  Der er DERFOR at Folket Hus er blevet det stik modsatte: De Fremmedes Hus, betalt af Folket, som ikke længere har adgang. Et billede på det Danmark der venter os hvis de ansvarlige politikere ikke handler hurtigt og konsekvent.

 15. Af P Christensen

  -

  Rød eller blå – de har ikke noget tøj på.

  I årtier har et bredt politisk spektrum solgt ud solgt ud af Danmark
  under henvisning til blandt andet globalisering (læs “brutalisering) og
  anti-racisme (læs “islamering”).

  Det er lykkedes at gøre Danmark til verdens dyreste discountland.
  Skatten er steget meget og successivt, mens kvaliteten omvendt er i frit fald.
  Rekordmange i den arbejdsdygtige alder er på overførselsindkomst
  og heraf er mange ovenikøbet importeret. Skatte-niveauet anslået på 75 %.
  Bureaukratiet er eksploderet, men grundsøjlerne er kollapsede.

  Det er sket i tiden med indvandring og EU. Begge to er højt besugne.

 16. Af Ivo Santos

  -

  At påstå at grunden til alle problemerne på Nørrebro, og i andre dele af landet, udelukkende er Danske Folkeparti skyld, må siges at være en om’er.

  Bande problemer og anden kriminalitet er og vil altid være regeringens hovedansvar, og ikke enkelte personer eller et enkelt parti for den sags skyld.

  Det som disse såkaldte kriminelle formidling har brug for er dannelse, og jeg mener dannelse altså det at kunne begå sig i et civiliseret samfund, eller, hvis de ikke ønsker dannelse så måske fængsel på livstid eller en anden løsning andet. Dannelse er og bør være det man starter med, og til det formål vil en lille landsby i Nordsverige, Finland, eller et andet lignende sted, være den rette løsning. Det skal være heeeelt ude på landet og ikke i tæt på en storby, og det skal helst tage minimum et par dage eller længere tid at nå nærmeste mindre by. Så kan det måske være at de kriminelle vælger dannelse i stedet for kriminalitet.

  Det ironiske er at politiet ved hvem disse kriminelle er, og pet ved sikkert også hvem som er kriminelle, så derfor burde det vil ikke være så svært at få dem dømt dem til en dom på minimum 1 år. , men!!!, hvor er regeringen henne??. Det vi mangler er at regeringen tager sig sammen og ændrer loven således at det er muligt at benytte alternative straf muligheder, og så ellers væk med al det der blødsødenhed.

 17. Af hans andersen

  -

  Misvisende overskrift det er ikke DF der har inviteret medlemmer af verdens største røverbande til landet, det er landsforrædernes parti, at DF er taget i næsen af den rødradikale aktivist Foldbak er ingen nyhed han er ekspert i at stikke folk blår i øjnene.

 18. Af Mogens Rasmussen

  -

  At man tillod de unge at ødelægge Folkets Hus på Jagtvej er en politisk skandale og så efterfølgende give dem et nyt hus, hvor man kan gentage handlingen er bare dumt. Folkets Hus var et hus til folket, hvor man kunne diskutere diverse forhold i samfundet og hvor man også kunne få underholdning. De fleste er nok ikke bekendt med at selve bygningen var et af de bedste beviser på dansk håndværk når det er bedst og udført af dygtige danske håndværkere som havde stået min. 4 år i lære for at kunne udføre opgaven. Hvis de unge var blevet tvungen til at lære et sådan håndværk havde de måske en større forståelse for hvad deres grafittig m.v. har ødelagt. Men det er nok for meget forlangt, da samfundet jo blot betaler regningen og syntes samtidig, at det er synd for hærværksmændene.

 19. Af jan ulrik friis

  -

  Nej ingen blødsødenhed, hvor vi støder på et bandemedlem skal tilbydes minimum 10 års arbejdslejr, for at være bandemedlem, om ikke det hjælper igen igen 10 års arbejdslejr…osv.., til de finder ud af at bandevirksomhed og kriminalitet er måske ikke den smarteste ide, ligesom i Gulag en minimum 16 timers arbejdsdag, ikke danske bandemedlemmer skal øjeblikkeligt ud af landet, ud af EU, og det øjeblikkeligt, her burde vi stille krav til os selv at max 24 timer, fra at vi konstaterer et bandemedlem af ikke vestlig substans til denne er helt ude af EU !

  Husk at nu i ugen truer Italien med at give samtlige islamister der kommer til Italien fra Afrika et visum at de frit kan rejse op og rundt i EU, altså nu har Danmark kniven direkte på struben, her og nu må vi handle, stoppe alt blødsødenhed, istedet non-stop hjemsende islamisterne tilbage til Islamistan, bygge op et Danevirke der kan modstå dette islamistiske exodus, det hele Mellemøster det hele Afrika er nu på vej til Danmark!

  Her gælder det vores eget det danske folk vores overlevelse, eller ikke overlevelse, her kan vi ikke sove i timen!

  Tid at allerede nu og med hård hånd rydde op i alt det svineri der truer Danmark!

 20. Af bo nielsen

  -

  Der har været virkelig barske ting fremme i aviserne i den senere tid, og V, K og DF samt de tre radikale partier har været sølle når det drejer sig om at varetage det danske folks interesser. Ja, de har vel nærmest skadet mere end de har gavnet. Deres valgløfter er endt i svigt, fup og mandatsvig.

  Aviserne i denne uge har fortalt om katastrofale og dødbringende forringelser af hospitalsvæsnet og sygeplejen. Læs selv BT, Berlingeren og andre. Behandlingen af psykisk syge, kræftramte, voldsofre, gamle, fraskilte mænd og hjemløse bliver værre og værre. Venstres “reformer” har ikke bragt vi danskere andet end besvær, nedskæringer og elendighed. Og trods V-løftet om et hurtigt stop, fortsætter invasionen. Og nu er million-hærene af migranter fra afrikanske og arabiske lande ved at blive suppleret med utallige migranter fra Asien. Vi er ved at blive løbet over ende ligesom Sverige hvor bandekriminalitet og ter ror er blevet hverdagskost i byerne. For hver dag synker også Titanic-Danmark dybere nedad. Kriminaliteten samt mængden af smitsomme sygdomme, velfærdsskandaler, opløste familier og retsløse, marginaliserede og ulykkelige danskere.

 21. Af Henrik Dalgaard

  -

  Denne Kalule har et meget lokalt perspektiv på temaet. Hvis hun løfter blikket en anelse, vil hun konstatere at DF har arbejdet i mere end 20 år på at begrænse indvandringsvanviddet. Er der ingen minimumskrav for viden blandt bloggere på Berlingske?

 22. Af bo nielsen

  -

  Der har været virkelig barske ting fremme i aviserne i den senere tid, og V, K og DF samt de tre radikale partier har været sølle når det drejer sig om at varetage det danske folks interesser. Ja, de har vel nærmest skadet mere end de har gavnet. Deres valgløfter er endt i svigt, fup og mandatsvig.

  Aviserne i denne uge har fortalt om katastrofale og dødbringende forringelser af hospitalsvæsnet og sygeplejen. Læs selv BT, Berlingeren og andre. Behandlingen af psykisk syge, kræftramte, voldsofre, gamle, fraskilte mænd og hjemløse bliver værre og værre. Venstres “reformer” har ikke bragt vi danskere andet end besvær, nedskæringer og elendighed. Og trods V-løftet om et hurtigt stop, fortsætter invasionen. Og nu er million-hærene af migranter fra afrikanske og arabiske lande ved at blive suppleret med utallige migranter fra Asien. Vi er ved at blive løbet over ende ligesom Sverige hvor bandekriminalitet og ter ror er blevet hverdagskost i byerne. For hver dag synker også Titanic-Danmark dybere nedad. Kriminaliteten samt mængden af smitsomme sygdomme, velfærdsskandaler, opløste familier og retsløse, marginaliserede og ulykkelige danskere vokser og vokser.

  Og i alle Vesteuropas lande er hverdags-terroren begyndt at brede sig. Der er allerede tusindvis af ofre. Alle borgeres fremtid bliver farlig og utryg. Læs den korte, newspeak og snap hanen.

 23. Af Kristoffer Hansen

  -

  De forenede arabiske LuderLorte er lorten igen igen. Vi skal bare have dødstraf i dette guds forladte blasfemiske islam bøssesvinshul. Det er KUN islam der er skyld i alt lort og blasfemi.
  FUCK SATANS ARABERSVIN. FUCK TERROR-ORGANISATIONEN ISLAM. Send alle svinene hjem til muhammed og Aleppo i dag eller tilbage op i ludersoen som sked dem ud. HENRET TERRORISTER PÅ RÅDHUSET I DAG.

 24. Af Birger Nielsen

  -

  “Af J Ha nsen – 20. juli 2017 7:39
  Det var en kort debat på Mikkel Andersons blog.
  De højreekstremistiske og hadefulde debatspoilere Kim Ol sen, “Harald” og Lem che nåede slet ikke at komme i action.”

  Fatter du ikke, at det er typer som dig, som ødelægger enhver saglig debat.
  Lyt til et godt råd. Gå op til din læge og få den henvisning.

 25. Af Jan Kristensen

  -

  Meget tyder på at der bruges langt, langt over 50 milliarder om året på landsskadelige formål. I Sverige er noget der ligner en totalkatastrofe og et kæmpeforræderi/folkemord i gang. I England har kulturfremmede startet en guerillakrig mod englænderne. I Danmark som vel også kan kaldes “Folkets Hus”, er der ild i kælderen, og ilden er ved at brede sig til etagerne ovenover.

 26. Af J Han se n

  -

  AF BI RGER NI ELSEN – 20. JULI 2017 14:34

  Birger Ni elsen.
  Det er højreekstremister som dig, Lem che, Kim Ol sen og Haral d som ødelægger enhver debat.
  I har det åbenbart dårligt med, at andet end højreekstremister deltager i debatten.
  Siden at I forsøger at intimidere andre med løgn og stråmænd.
  Søg hjælp Birger N ielsen.

 27. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og så har jeg ikke skrevet en stavelse på denne blog …

 28. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og så har jeg ikke skrevet en stavelse på denne blog …

 29. Af liberlist fyld

  -

  Vi skal have ordentlige straffe på bordet for kriminale liberalistkriminelle Ja.

  Inklusiv dødsstraf for de værste her. Jeg tilmelder mig gerne til at trykke på knappen da?

  Giver ingen mening at vi ikke straffe dem i dag og kun den lokale fattige indvandrer der sælger lidt narko. Hvis fra Rumænien bliver de blot udvist da det koster 50.000 pr. Måned at have en i fængsel. Straf virker heller ikke fængselsmæssigt. Det sige regeringens egne undersøgelser også. Blot valgflæsk. Dødsstraf har dog en præventiv virkning mht liberalistkriminelle. Især mht gentagende liberalistkriminalitet.

 30. Af liberlist fyld

  -

  Birger er en højreradikal racist Ja. I bedste breiv.ik type. Utroligt at b ikke kan få lukket ned her? PET sørg nu for at få fjernet hans våben? En tikkende fremtidig terrorist er han.

 31. Af liberlist fyld

  -

  Bir.ger er en højreradikal racist Ja. I bedste brei.v.ik type. Utroligt at b ikke kan få lukket ned her? PE.T sørg nu for at få fjernet hans vå.ben? En tikk.ende fremtidig terr.orist er han.

 32. Af Henrik Dalgaard

  -

  Jeg glæder mig til bloggen om prisen for indvandring, og en placering af ansv aret. Lillian Kalule er enten uvidende eller har bevidst udvalgt et mikroskopisk områd, e. Pudsigt nok, har hun ikke fundet anledning til påtale de 33 mia indvandringen årligt koster.(excl retsvæsen. bandekriminalitet, tolke, integrationsprojekter, undervisning, modersmålsundervisning, osv osv osv) Kalule har imidlertid valgt at fokusere på 6 mill?!?

 33. Af Alle HansenGürSørensen

  -

  @NIELS PETER LEMCHE – 20. JULI 2017 15:30
  Og så har jeg ikke skrevet en stavelse på denne blog …

  Omfat venligst alle andre blogge med denne fine gestus.

 34. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Ebbesen er simpelthen en principløs kujon; det er den eneste, logiske forklaring – men han og DF er trods alt ikke skyld i problemerne på Nørrebro.

  Da den antisemitiske terrrorist fra Blekingegadebanden, Thorkild Lauesen, blev løsladt fra fængslet, blev han headhuntet af sine venner, der var ansat i Københavns Kommune til, at arbejde med unge indvandrere på Nørrebro i projekt Bydelsløft.

  Resultatet af denne venstreradikale, pædagogiske indsats ser vi nu…

  Nogle år efter affyrede unge narkohandlere en maskinpistol mod lokalpolitistationen ved Blågårds Plads, hvilket fik politiet til at flygte.

  Siden da har Thorkild Lauesens kuld hersket over gaderne på Nørrebro, hvor banderne nu føler sig så magtfulde, at de også er begyndt at afpresse butiksejere…

 35. Af J Ha ns en

  -

  AF NIELS PETER L E MCHE – 20. JULI 2017 15:30
  “Og så har jeg ikke skrevet en stavelse på denne blog …”

  Tak.
  Dine ståmænd, klynkeri, racistiske brug af øgenavne og løgnehistorier, det kan sagtens undværes.

 36. Af Henrik Larsen

  -

  Til de, der mener, at kritikken mod DF er “letkøbt”:

  Jo, det tror jeg egentlig også, at bloggeren selv er klar over, men med en overtegnet og ironisk overskrift når man ofte flere, og essensen i artiklen er vel blot, at lige netop DF, der om nogen har taget lorten for deres rettidige omhu i indvandrings- og integrationsspørgsmål, burde have en ide om, hvad kriterierne for tildeling af midler til et sådant hus (i hvert fald ikke) bør være.

  At der så er andre “brugere” af huset, der – i fald af lukning eller standsning af bevilling – ville komme i en åh, så ulykkelig og uforskyldt klemmelus, som straks gjorde en beslutning om lukning til skydning af gråspurve med kanoner, har jo nok noget at gøre med både Carl Christian Ebbesens tilsyneladende sendrægtighed her, samt – naturligvis – med beslutningen om, at det netop var denne borgmesterpost, der (sikkert med et gnækkende smil, for DF har jo altid for kollegerne i byrådet stået for kultur) var tilovers til DF inde på det Høje Røde.

 37. Af J Hans en

  -

  Bandeproblemerne i Folkets Hus skal tilskrives Dansk Folkeparti
  Skriver Kaule.

  Undertegnede ved ikke, om det er så simpelt.
  Men er DF ikke skyld i disse problemer.
  Så er de jo til gengæld skyld i så meget andet.

 38. Af Per Torbensen

  -

  Lilian Parker-Har De fået lavet en dna test ? 12 procent tysk, 38 procent dansk,50 procent peruviansk -Deres politiske ståsted 100 procent liberal ,kan forhåbentlig ændre sig med tiden,når samfundet omkring Dem bryder sammen ved sin egen indre enerti-det liberale kaos samfund og opløsning.

 39. Af Lisbet Jane Nielsine Hansen

  -

  LIBERALIST FYLD
  Hvor minder du mig om lille Lizzy. Nu taler din ven J H ved guuud igen om stråmænd.

 40. Af R. Harald Kristiansen

  -

  J H A N S E N + kompaner
  Kan du huske, at jeg foreslog dig, at læse om narcissisme, sociopati og malignant narcissisme.
  Alle, der lider af disse forskellige personlige afvigelser, har tendens til at overføre deres egne udsagn og skavanker til andre. Jeg har for eksempel aldrig omtalt dig med øgenavne, men du skriver, at jeg gør det. Jeg har ofte argumeneret med dig og været uenig. Du kalder mig racist. Jeg er ikke racist, jeg er også indvandrer, men jeg er en kvinde og dem respekterer du ikke. At mene, at arbejdsduelige indvandrere bør arbejde, er ikke racisme, men sund fornuft og nødvendighed, hvis vi skal beholde vores velfærdssamfund. Du skriver, at jeg er nazist og højreorienteret. Jeg har adskillige gange fortalt dig, at jeg stemmer til venstre for midten, alligevel kalder du mig højrefascist. Fordi mange af disse førnævnte brister er svære at behandle, regner jeg ikke med, at du vil ændre din attitude. Du kører videre med ulækkre udtalelser og usandheder om de personer, du ikke kan meje ned. Det er de veluddannede og de stærke, som du ikke kan lide. Enten er du en bot (digital robot), har PTSD, eller så har du en af de førnævnte personlighedsbrister. Jeg vil påpege, at jeg har ingen personlig interesse for dig, det har du antydet, derimod finder jeg dig dybt usympatisk.
  Rosa Harald

 41. Af Torben Kjær Andersen

  -

  “Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurirende, racistiske, personligt nedgørende. Sådanne indlæg vil fremover blive slettet.”
  Ovenstående citeret fra Tantens vilkår for kommentarer og debat. Læser Tanten disse vilkår?

 42. Af R. Harald Kristiansen

  -

  For mange af de unge indvandrerdrenge går for lud og koldt vand. Deres forældre har ikke fortalt dem hvor skabet står, de er uopdragne og selvcenterede. De klarer sig ofte dårligt i skolen. Det er ikke mærkeligt, de har knapt nok talt dansk i deres unge liv. De svæver imellem to kulturer og føler sig ikke del af nogen af dem og som så mange andre unge er de dovne og dvaske. Nogle forældrene vil ikke, at de bliver for danske, derfor får de ikke danske kammerater, hvilket er utroligt kortsigtet af deres forældre. Mange af forældrene arbejder ikke. Hvordan skulle de få et normalt forhold til et stykke arbejde? De ser bandemedlemmer køre rundt i Porsche Cayenne, Mercedes, eller store BMW er. Her hopper man over gærdet, hvor det er lavest. De er da godt klare over, hvordan man skaffer disse biler mm. Men de er også børn tabt imellem to stole. Jeg arbejder med den slags børn i mit frivillige arbejde. Fjern børnene fra de forældre, der ikke tager sig af dem. De børn, der begynder at dyrke sport, eller andre interesser kommer ofte ud af deres dårlige kammeratskaber, eller kommer aldrig i vanskeligheder.

 43. Af Torben Kjær Andersen

  -

  “Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende, racistiske, personligt nedgørende. Sådanne indlæg vil fremover blive slettet.”
  Ovenstående citeret fra Tantens vilkår for kommentarer og debat. Læser Tanten disse vilkår?

 44. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Per Torbensen,eller Mehmet Sami Gür. Gür skriv nu dit navn rigtigt. Igen bruger De formen, andre end dig.

 45. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Torben Kjær Andersen eller skal jeg kalde dig
  J H a n s e n, L i s b e t h, Gür mm. Skriv dit rigtige navn. Det er interessant, at netop
  JHLMSG mener, at andres kommentarer skal fjernes. JHLMSG, du tillader dig at tale fornedrende om alle andre deltagere og personer, som ikke engang deltager på bloggene. Du synes dog ikke, at dine egne skidne udtalelser skal fjernes. Du kryber i skjul under tantens skørter.

 46. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRIS TIANSEN – 21. JULI 2017 0:20
  “J H A N S E N + kompaner”

  Hvad er kompaner?
  Er det islandske gedehyrder?
  “Harald” fortsætter med sine racistiske angreb.
  Har han fået muslimske drenge på hjernen.
  Harald fortsætter med sine racistiske personangreb, løgnehistorier og injurier.
  Denne gang tydeligvis i stærk påvirket tilstand.
  Igen Harald Jerntand.
  Dine løgnehistorier interesserer mig ikke.
  Og din perverterede interesse for undertegnede er uønsket.

 47. Af Kim Rosa Ol sen

  -

  “AF LIS BET JANE NIELSINE HA NSEN – 20. JULI 2017 22:22”

  Dette indlæg er ikke skrevet af mig.
  Det er jeg næsten sikker på..

 48. Af K im R. Olsen

  -

  Godmorgen Hassan!

 49. Af J Hans en

  -

  naziKim er tidligt på banen i dag med racistiske kommentarer.
  To indlæg indenfor tre minutter.
  Det er nok abstinenser som har fået naziKim til at vælte ud af den beskidte køje.

 50. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN. Støvring og Cordua har vist vejen frem, Støvring ved en hård redigering, der har skræmt trollen(e) væk, og Cordua resede simpelhen alt det ud, som var uvedkommende. Der er nok nogle andre blogskrivere, der snart følger trop.

  Fint nok!

 51. Af J Ha nsen

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 21. JULI 2017 9:16

  Ja. Cordua fjernede alle Lemc hes, haralds og Kim Ol sens perverse og racistiske indlæg.
  det burde alle bloggere gøre.

 52. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Mit første indlæg var en test af JHSLMSG. Jeg fik ret i mit indlæg af 21.07.2017. KL. 0.20. Selvfølgelig stopper JHSLMSG ikke. Og for at være helt præcis J H, så drikker jeg ikke. Det har jeg også fortalt dig før. Men igen kommer du med ukorrekte påstande. I forbindelse med mit frivillige job, så har jeg en såkaldt børneattest. Den bliver udgivet af politiet, J H, af Rigspolitiet. Jeg har ingen unormal interesse for børn, som du antyder, derimod prøver det offentlige at rette op på manglende omsorg af indvandrerdrenge og piger, dog mest drenge, hvor forældrene har svigtet. Dette arbejde har jeg været del af, nu i en periode. Jeg bliver mere og mere sikker på dine reaktioner. Des mere du skriver om mig, des mere har jeg at vurdere ud fra. Jeg har nemlig flere uddannelser fra Island.

  Idet bloggen handler om bandeproblemer og dermed unge mænd/drenge, så deltager jeg i debatten. Mange indvandrerdrenge er forsømte af deres familier. Først og fremmest er børn forældrenes ansvar, så skolens og de sociale myndigheders. Du deltager ikke i diskussionen. Den interesserer dig ikke. Det er chikanen, der interesserer dig, ikke diskussionen.

 53. Af J. Ha ns en

  -

  AF R. HARALD KRIS TIANSEN – 21. JULI 2017 9:26

  harald.
  Dine syge og forstyrrede indlæg med løgn og personangreb indikerer store problemer.
  Din perverterede interesse for andre kommentatorer ligeså.
  Igen harald.
  Dine løgnehistorier om din baggrund interesserer mig ikke.
  Og jeg har ikke bedt om at have tre racister og højreekstremister hængende over mig.
  hvilken pervers interesse har i tre i at ødelægge alle blogs harald?

 54. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, og som jeg har sagt mange gange: Lad være med at fodre trollen(e)!

 55. Af J. Hanse n

  -

  Hvorfor skriver Harald/Lemche/Kim 0 ikke bare i et navn?
  Hvorfor skriver han i tre navne?

 56. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, du ser bare “JH” reaktion: Forsøger at provokere, så han kan få en “samtale på sine præmisser igang”. Han kan få lov til at snakke med sig selv. Det er måden at udsulte en troll på.

 57. Af Torben Kjær Andersen

  -

  R. Harald Kristiansen
  Beklager; mit rigtige navn kan ikke skrives anderledes. Men synd for dig, at du ikke bryder dig om at blive modsagt; det er den slags fænomener, man nemt kommer ud for i en offentlig debat. Så det må jo være en selvpålagt pine for dig at debattere.

 58. Af J Ha nsen

  -

  AF NIELS PETER LEM CHE – 21. JULI 2017 11:12

  Undertegnede har ingen ønsker om en “samtale” med personen Lemc he/Harald/Kim 0.
  Det må være hans syge fantasi, som giver ham disse tvangstanker.
  Undertegnede henvender sig aldrig til Lemc he/Harald/Kim 0 i første omgang.
  Hvorfor skulle man det.
  Men Lemc he/Harald/Kim 0 får et passende svar på hans racistiske intimidering, personangreb, løgnehistorier og stråmænd.
  Det er jo den eneste form for sprog, som han forstår.

 59. Af Kim R. olsen

  -

  Hassan
  I går postulerede du ud af den blå luft, at jeg var søn af en tysk soldat og en havneluder fra Nyhavn under 2. verdenskrig. Da jeg stilfærdigt gjorde dig opmærksom på, at jeg var født 15 år efter 2. Verdenskrig postulerede du lige så frejdigt, at jeg var fuld af løgn.
  Kommentarer er overflødige. Du er alvorligt syg!

 60. Af kim P. Olsen

  -

  Så jeg fastholder, at du har svære mentale problemer Hassan. De ting du skriver er så grænseoverskridende og ondskabsfulde, at almindelige mennesker aldrig kunne drømme om gøre noget lignende. Jeg er bange for, at du selv tror din opførsel er acceptabel, og at alle andre tager fejl. Der er nok en diagnose for den slags, men jeg er ikke fagperson, så jeg kan ikke sætte en mærkat på – men du opfører dig stærkt afvigende.

 61. Af Niels Peter Lemche

  -

  KIM R. OLSEN, trollene lever af den slags svar, du giver dem.

  Men man må lade dem: de har faktisk fået ødelagt Berlinske blogs, fordi trolleriet har været så massivt.

 62. Af J. Hans en

  -

  AF KIM P. OLS EN – 21. JULI 2017 12:11

  naziKim lider af paranoid schizophrenia.
  Som hans idol.
  Han tillægger andre de samme egenskaber, som han selv besidder.
  naziKims intimidering med racistiske øgenavne, løgnehistorier og stråmænd taler for sig selv.
  Ligesom hans hadefuldhed.
  Og hans tilsvinelser af kvinder.
  Han har endnu aldrig indsat et indlæg som har noget med debatoplæggene at gøre.

 63. Af J. Ha nsen

  -

  AF KIM R. OLS EN – 21. JULI 2017 11:49

  Til naziKims orientering.
  Hans injurier, syge og perverse racistiske indlæg på Corduas blog er alle blevet fjernet.
  På min opfordring.

  Så spar os for dine løgnehistorier og klynkeri.
  naziKim har bare fået et par passende svar på sine injurier.
  Og det vil han fortsat få.

 64. Af K im R. Olsen

  -

  Som hos alle alvorligt mentalt syge mangler du erkendelse.
  Lad mig være i fred dit syge møgsvin!

 65. Af J Ha nsen

  -

  AF K IM R. OLSE N – 21. JULI 2017 13:36

  naziKim fortsætter med at udstille sin paranoid schizophrenia.
  Nogen må forklare ham, at så længe han overfalder pæne mennesker med injurier og racistisk intimidering, så får han et passende svar.
  Så kan han klynke nok så meget.

 66. Af Jan Johansen

  -

  Man forærer da ikke bare en flok unge mennesker et klubhus til 6 millioner om året uden at stille nogle helt klare betingelser. Er der da slet ikke udformet en kontrakt for brugerne af Folkets Hus, så man sort på hvidt kan aflæse, på hvilke betingelser brugertilladelsen er givet? Det er trods alt skatteydernes penge, der bruges på lejemålet, og kan de unge mennesker ikke finde ud af at overholde gældende bestemmelser, så be’r de saftsusemig selv om en “fyreseddel”. Sådan bliver alle andre behandlet i udlejningsejendomme, Jeg nægter at tro, at de unge mennesker sådan bare uden videre har fået forærende et hus og kan opføre sig, som det passer dem. Det holder ikke en meter!

 67. Af jan ulrik friis

  -

  …………..i filter cirka 14:28………….

 68. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jeg ser stofsælgende indvandrere hver dag. De sælger og køber i deres dyre biler. De kører til vores ikke belastede bydel i København. Her udveksler de penge og varer. Politiet kender til deres handler. Beboerne har meldt dem mange gange. Politiet har ikke ubegrænsede midler. Det er dette, som får unge drenge ind i kriminalitet. Det nemme liv. Hvorfor skulle de gå i skole, når det er så nemt at leve et liv, uden uddannelse? Mange unge liv bliver til dårlige liv, på grund af stoffer, både dem, der er bliver brugere og også dem, der sælger. De vandrer ud og ind af fængsler
  Da Hells Angels var på sit højeste, kunne Skat tage deres personejede biler og guldkæder mm. Indvandrerne er meget smartere. Et firma ejer en pool af meget dyre biler, som de kører i på skift, derfor er det svært at afgøre hvem der kører i bilerne, når de bryder loven.

 69. Af Kristoffer Hansen

  -

  NazIslam har jo for nyligt lagt fundamentet til den samme mur som Hitler kun nåede at bygge i hans hjemland. Nazi-sekten Islam er ikke velkommen og bliver det aldrig. Den er kun elsket af de suspekte slappik junkier der nyder deres blasfemi narko. Dødsstraf nu, fuck satans blafemisk bøssesvinskultur.

 70. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Unge mennesker med et grænseløst sind bliver ofte mennesker, der ikke kan erkende deres fejl. Alt er andres skyld. Dette kan også være kulturbestemt. Jeg er blevet truet på livet af indvandrerdrenge i forbindelse med byggerier udsatte steder. Det er min mening at gettoer skal ikke ombygges til formuer. De skal rives ned. Beboerne skal genhuses og nyt ska bygges i langt mindre enheder med en blandet beboersammensætning. Dette er ofte byggeri uden andre kvaliteter end, at man kan stuve tusindvis af indvandrere ind i disse byggerier.

  De unge, som jeg har arbejdet med, har i nogle tilfælde, været udsat for faderens vold. Jeg kender mange sager hvor vold er dagligdagen i indvandrerbørnenes liv. En ungt menneske som jeg har haft med at gøre, blev slået med elledninger , indtil vedkommende blev blå. Det grænseløse unge menneske kan være skabt af misbrug, seksuelt misbrug, skade ved fødsel, vold, ligegyldighed, manglende opdragelse og manglende omsorg. Forældre er alfa og omega i barnets opvækst. Forældrenes adfærd kan være med til at skabe diverse psykiske lidelser, som resulterer i kriminalitet. Dette ser vi desværre med mange unge indvandrerdrenge. Vi ser det selvfølgelig også med danskere, det er blot sådan, at invandrere oftere begår kriminalitet.

 71. Af jan ulrik friis

  -

  …………………..et svar til R. H arald i filter cirka 16:33………….

 72. Af hans andersen

  -

  Tja hvor dum kan man være den muslimske røverbande blev skabt for 1400 år siden at en DF¨er ikke har læst på lektien er det normale blandt politikere da viden om islam ikke er karriere fremmende, der er mange feje politikere også i DF 🙁

 73. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Beklager.
  Et ungt menneske
  , at gettoer ikke skal ombygges.

Kommentarer er lukket.