Top 5 super fede integrationsprojekter i København

Af Alex Vanopslagh 83

Integrationen halter. Særligt i København, hvor langtidsledige ægtepar på kontanthjælp fra ikke-vestlige lande bliver ved med at slå alle rekorder. Eleverne på skoler med et højt antal af to-sprogede børn klarer sig elendigt – og der er ikke fremgang at spore. Men frygt ej – Københavns Kommune har i de senere år sat hårdt ind på integrationsområdet. Over 200 millioner kroner er der brugt hvert år alene siden 2014 på diverse mere eller mindre lødige integrationsprojekter. Hundredvis af kommunale millioner fosser ned i et sandt potpourri af projektmageri og med langt over 100 projekter kan det være svært at danne et overblik over, hvordan det rød-grønne flertal på Rådhuset redder verdenen. Jeg har derfor udfærdiget en vaskeægte top 5 over de bedste integrationsprojekter i denne valgperiode.

 

5) Mangfoldighedsplejehjemmet

På 5. pladsen finder vi Peder Lykke Centeret, som i sommeren 2013 blev udvalgt som et mangfoldighedsplejehjem i Københavns Kommune. Her skulle borgere på tværs af etnicitet, religion og sprog mødes og leve i harmoni. 1,9 mio. kr., blev brugt på at uddanne medarbejderne i “interkulturelle kompetencer” og viden om etniske minoriteter. På den måde kunne man skabe plads til ”både Mogens fra Christiania såvel som Muhammed fra Pakistan”, som den ansvarlige projektkoordinator så korrekt fik sagt.

Fire år er gået og kun fem ikke-vestlige ældre er sidenhen flyttet ind på det mangfoldige plejehjem. Vakuumpakket mad og ét ugentlig bad var måske lige mangfoldigt nok for dem.

 

4) Mangfoldighedsfesten ”Smag verden”

I flere år i streg afholdte kommunen mangfoldighedsfesten ”Smag verden”. Det blev støttet med en halv million årligt. Formålet var, at etniske minoriteter skulle have mulighed for ”at gå i dialog med københavnere og skabe øget forståelse for byens mangfoldighed”. Det endte dog med, at jøder måtte holde sig langt væk fra den mangfoldige fest, fordi de risikerede vold og trusler.Københavns Kommune anbefalede endda jøderne at lade Israel-flag blive hjemme – det kunne jo virke provokerende midt i al mangfoldigheden.

Jeg må indrømme, at det er en verden af mangfoldighed, som jeg helst ikke vil smage på.

 

3) Til kamp mod social kontrol – med Facebook-memes

På tredjepladsen finder vi et hæderligt forsøg på at bekæmpe social kontrol. Det er sket med Facebook-siden ”Det Bar’ Ayib”, som kommunen har brugt 60.000,- kroner på årligt. Facebook-siden skulle skabe debat om social kontrol. Og man får hurtigt indtryk af, at siden er en bragende succes. Over 70.000 likes har siden formået at tiltrække. Ser man på indholdet på siden, så er det såmænd bare en masse sjove memes. Et af de seneste opslag er et billede af en guerilla ledsaget med teksten ”Tag din smukke søster”. Det har fået næsten 10.000 kommentarer og ”tags” af diverse personer. Her får vi fuld valuta for skattekronerne, fornemmer man. Desværre får de seriøse opslag knap så meget opmærksomhed – et par dage inden, var der er også lavet et opslag om, at man skulle “tagge” en ven, der burde finde sig et job. Det fik ét like og én kommentar.

Godt arbejde, Københavns Kommune.

 

2) ”Den inkluderende storbys bekæmpelse af diskrimination”

På andenpladsen finder vi et ærketypisk eksempel på projektmageri, som går lige i hjertet på alle Politiken-læsere, RUC-studerende og medlemmer af den rødgrønne fløj. I 2014 indgik et flertal på Rådhuset en aftale, som fik den behagelige titel ”Den inkluderende storby 2014”. En delaftale herunder omhandlede, hvordan kommunen skulle fremme demokrati ved at bekæmpe diskrimination.  Det skulle blandt andet ske gennem ”interreligiøse arrangementer”, ”interkulturelle arrangementer” og ikke mindst udvikling af en anti-rygte-kampagne, som kunne sætte lys på de fordomme, der er om etniske minoriteter.

 

Underforstået: Når ikke-vestlige indvandrere er overrepræsenteret i alle de kedelige statistikker og ikke er en integreret del af samfundet, så skyldes det misforståelser, rygter og diskrimination fra danskerne. Gud, det lyder som noget fra 90’erne.  I det mindste kostede det ikke mere end en million skattekroner.

 

 1) Cykelværkstedet ”Pump og Pimp”

Det absolut fedeste integrationsprojekt fra Københavns Kommune i nyere tid, er der dog Cykelværkstedet ”pump og pimp”. Her kunne børn fra Kildevældsskolen få ”skabt glæde og respekt omkring det at cykle” i det pimpede værksted. Og det er jo intet mindre end en genial strategi. Kan du først styre din pimpede jernhest så kommer skolegangen, respekten for demokratiske principper og ligestilling, så let som ingen ting.

 

Hvis De, kære læser, sidder tilbage med en følelse af, at det her næppe kan råde bod på integrationsudfordringerne i København, så trøst dem med, at ovenstående blot udgør en brøkdel af de 200 millioner kroner, som kommunen årligt bruger på at redde verdenen.

83 kommentarer RSS

 1. Af Rachel Dolezal

  -

  Løsningen er statstilskud til raceskifte-terapi, på lige fod med tilskud til kønsskifteoperationer.

  For, ligesom mænd kun kan forstå kvinder, hvis de får en kønsskifteoperation, så de på egen krop kan prøve, hvordan det er, at være kvinde, så kan hvide mennesker kun forstå farvede mennesker, hvis de gør lige foregangskvinden, Martina Big, der har skiftet race fra hvid til sort.

  Uddrag fra “Tanorektiske’ Martina: – Nu er jeg en sort kvinde” af Philip Thomsen, EB Torsdag d. 20. jul. 2017:

  “Modellen hævder, at hun med succes har gennemgået en transformation fra hvid til sort kvinde.

  Martina Big har løbende holdt sine følgere på sociale medier opdateret med forvandlingen, der – ifølge hende selv – primært er sket via selvbruner-indsprøjtninger og massivt brug af et enormt solarie med 50 rør, som modellen har installeret i sit hjem. Og så har hun fået lavet extensions med krøllet mørkt hår.

  – Sidste gang jeg besøgte Los Angeles var jeg en hvid kvinde med blondt hår og bleg hud. Nu er jeg en sort kvinde med afrikansk hår, hævdede Martina for nylig, i forbindelse med at hun poserede foran Hollywood-skiltet.”

 2. Af K im R Olsen

  -

  Integetion handler om at møde folk der hvor de er.
  Her er fem alternative forslag, som lissom lægger op til, at de unge opererer i et felt, hvor de føler sig trygge og ligeværdige:

  1. Optimer dine tilråb til etniske danskere.
  Vi gennemgår udtrykkene lede lider, kartoffeldansker, frikadelle samt racist og fascist.
  Det er udtryk der er vigtige at kende, når du som ikke-etnisk dansker vi begå dig i ghettoen.

  2. Kend din sociallovgivning.
  Lektionen henvender sig til dig, som føler at du løber panden imod en mur når din sagsbehandler ikke har forståelse for dine berettigede krav om f.eks. førtidspension eller kontanthjælp.
  Kurset indledes med et foredrag af Hassa: Genvej til førtidspension – få nu snqblen ordentligt zygt ned i kassen.

  3. Afpresningens anatomi.
  Lær at afpresse din lokale bodega, tattovør eller frisør effektivt.

  4. Narkohandel for dummies.
  Lær at rekruttere og kontrollere mellemhandlere. Kurset har overbygningen rekrutter effektivt i SFOen.

  5. Vend det blinde øje til dine børn.
  På kurste giver vi dig værktøjer så du bedre kan give udtryk for et du er for traumatiseret til at opdrage dine børn. Enhedslisten åbner kurset med en peptalk hvor det understreges, at det ikke er din skyld men samfundets. Der afsluttes med eksempler på stemmesedler, så du kan stemme rigtigt til kommunevalget. Transport til stemmestedet arrangeres af Enhedslisten (Tilmelding nødvendig).

 3. Af Niels Larsen

  -

  Integrationsprojekter er

  1. spild af penge
  2. svinsk omgang med skattemidler.

  Integration er tilflytteres egen forbandede pligt!

 4. Af Niels Larsen

  -

  Integrationsprojekter er

  1. spild af penge
  2. svinsk omgang med skattemidler.

  Integration er tilflytteres egen forbandede pligt!

 5. Af Niels jørgensen

  -

  Politikerne har bare indset at danskerne er et spildprodukt, et slapt, sløvt og uvidende folkefærd der udelukkende består af feminiserede fjolser, hjernevaskede elever, tøffelhelte og uvidende tumper, plus en masse stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg. Kort sagt, danskerne er en samling dumme og dorske tabere. Så det er da intelligent, sødt og smukt af politikerne at ønske os udskiftet med meget bedre og mere handlekraftige typer fra asien, afrika og mellemøsten. Snart vil Danmark være en pragtfuld humanistisk stormagt ligesom Sverige. Se selv den korte, newspeak og snaphanen.

 6. Af Niels jørgensen

  -

  PS: Altså, hvis man vil kritisere regeringen og politikerne for at udplyndre/ undertrykke/tyrannisere/udskifte/fordrive eller dræ be danskerne (via velfærds- og sundhedsreformer og mange andre smarte påfund, viser det jo bare at man slet ikke har forstået storheden i disse humanisters globale næstekærlighed.

 7. Af Niels jørgensen

  -

  PS: Altså, hvis man vil kritisere regeringen og politikerne for at udplyndre/ undertrykke/tyrannisere/udskifte/fordrive eller dræbe danskerne (via velfærds- og sundheds”reformer” og mange andre smarte påfund, viser det jo bare at man slet ikke har forstået storheden i disse humanisters verdensomspændende næstekærlighed.

 8. Af I. Hansen

  -

  Ud over hvad Københavns Kommune har lagt i div absurde projektet, er der også lagt millioner via Landsbyggefonden.
  Ikke kun ved genoprettelse af hærgede boligområder, men også til hjælp med sociallovgivningen og brug af denne….og til kvindeprojektet (hvor transportbetalte shoppingture var favoritter)……ja også ture til Sverige og Tyskland blev det til).

  Landsbyggefondet beror jo på penge som kommer fra tvungen indbetaling fra leje-beboere !!
  Så ikke blot betaler lejere via skatten til integration, de betaler dobbelt via Landsbyggefondet!

  Er det politikere, bestyrelse eller ombudsmanden der godkender dette pengeforbrug?

  Integrationsprojekter generelt er helt misforstået grebet an….det ved alle….og alligevel fortsætter de.
  Tydelige forventningskrav, tydelige opfølgningskrav og tydelige konsekvenser (udrejse når man ikke aktivt tager del i egen integration – og ved kriminalitet).

  DET er at møde dem der hvor de er…….for DET er det forståelses-sprog og DE forståelses-rammer, de selv er vant til at agere i !!
  Sort – hvidt – konsekvens/ gevinst er “sproget”.
  Div “tilbuds-projektet” anses og mødes som underholdende indslag…..ikke andet…..og derfor har de nul-effekt……for “gevinsten” søges (og fås) internt i miljøet. …….hvor sort-hvidt-konsekvens-gevinst virker og håndhæves upåvirket af det land og samfund, de bor i.

  At blive trukket i kontanthjælpen har ingen effekt. Dels hjælper man hinanden, dels har mange “alternative” indtægter, dels har vi en grænse for hvor lidt en børnefamile må have.
  Det er kun risikoen for hjemsendelse der virker…….og det skal naturligvis ske hvis man tydeligt viser at man ikke vil DK .

 9. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Danmark og danskerne ønsker ikke integration, men assimilation!

  Multikulturalismen og antallet af etniske minoriteter betragtes som en udfordrende og truende samfundsudvikling snarere end som en fordel og gevinst. Denne negative holdning har afspejlet sig i etniske minoritetsbørns chancer og muligheder i uddannelses- og erhvervsbrancherne. Politisk er der fokus på integration og delagtiggørelse, men er udført som et implicit mål under dække af assimilation.

  Folk er klar over sandheden og virkeligheden omkring den såkaldte utopi/dystopi – ‘integration’. Derfor kan I ikke længere narre folk, som I desværre har gjort de sidste 30-40 år.

  Accepter udlændinge som de nu er eller vær forberedt på et endnu mere polariseret og parallelt samfund.

 10. Af K im R. OL se n

  -

  Gur
  Udlændingene, som du kalder dem, er ikke en gevinst for Danmark.
  Man skal vist abonnere på tyrkisk logik, hvis man mener, at otte ud af ti ægtepar på socialhjælp i København er en gevinst.
  Man skal vist abonnere på tyrkisk logik, hvis man mener, at bandekriminalitet og skyhøj kriminalitet er en gevinst.
  Man skal vist abonnere på tyrkisk logik, hvis man mener, at koranskoler hvor der undervises i juhad og martyrium er en gevinst.
  Man skal vist abonnere på tyrkisk logik, hvis man mener, at en stor del af de børn af ikke-etniske danskere, som starter i skolen end ikke kan dansk.
  Man skal vist abonnere på tyrkisk logik, hvis man mener den eksplosive stigning i udgifter til retarderede børn som følge af generationers fætter/kusine ægteskaber er en gevinst.
  Kan du give et par eksempler på gevinsterne?

 11. Af Birger J.

  -

  Er pædofile nazister en gevinst for Danmark?
  Giv et par eksempler på gevinsterne.

 12. Af kim R Ols en

  -

  Hassan dog….

 13. Af Gert Hansen

  -

  Drop nu al den snak om ‘integration’. Og indrøm at det ikke kan lade sig gøre. Og lad os så tage den der fra.

  Læs hvad een der vidste hvad han talte om, sagde for over seks år siden:

  http://www.heraldsun.com.au/blogs/andrew-bolt/singapores-lee-we-cant-integrate-muslims/news-story/f7064e21e9803db2f7139a119607c64c

  Det danske samfund er blevet radikalt ændret de sidste 30-40 år, men drives stadig som om det ikke er tilfældet. Hvordan man tror det stadig kan lade sig gøre er en gåde. Men det er det jo også, når man ser på hvorfor, ikke hvordan, det er kommet dertil.

 14. Af Birger J.

  -

  pædoKim dog.

 15. Af Niels Larsen

  -

  MEHMET SAMI GÜR

  Multikulturalismen og antallet af etniske minoriteter ER en udfordrende og truende samfundsudvikling snarere enden fordel og gevinst.

  Og muslimerne er for 95% vedkommende direkte uønskværdige.

 16. Af Gert Hansen

  -

  Citat: ‘Accepter udlændinge som de nu er eller vær forberedt på et endnu mere polariseret og parallelt samfund.’

  Se, sådan taler en sand ‘invader’ til dhimmierne. Opfør jer som vi ønsker, eller bær
  konsekvenserne. En direkte trussel, med andre ord.

  Dette er der sådan set ikke noget nyt i. Det er der en del der har ventet på i flere år. Det forholdsvis nye er, at de der fremsætter truslen nu føler sig så stærke, at man kan fremsætte sådanne trusler. Og de andrager vel endnu ‘kun’ ca. 10-15% af befolkningen. (Jeg ved at man ved forskellige kunstige omskrivninger fra officielt hold ønsker at procentsatsen ser lavere ud).

  Det er samtidig en bekræftelse på, at integration er umulig, uanset hvad man fra politisk hold fortsat tror og ønsker. Og umulig har den altid været, hvilket kan bekræftes ved at kigge på alle de multikulturelle samfund der findes, og hvor muslimer er en større eller mindre del. Der er ummahen, og så er der de andre. En del fatter det stadig ikke.

 17. Af Henrik Dalgaard

  -

  Et skoleeksempel på vanviddet med selvstyrende kommuner. Københavns kommune vader rundt i problemer forårsaget af indvandrere, og den primitive og voldelige adfærd belønnes med endeløse bevillinger til absurde formål.

 18. Af I. Hansen

  -

  Mehmet……danskhed handler om adfærd og værdigrundlag…..ikke om hudfarve.

  Ideen om et multikulti land er en illusion.

 19. Af Jesper Andresen

  -

  “Accepter udlændinge som de nu er eller vær forberedt på et endnu mere polariseret og parallelt samfund.”

  Det er det samme, Mehmet.

 20. Af Svend Jensen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 20. JULI 2017 20:07
  “Accepter udlændinge som de nu er eller vær forberedt på et endnu mere polariseret og parallelt samfund.”

  Den sætning betyder, oversat til dansk – “Underkast jer islam som det nu er eller vær forberedt på endnu mere polariserede og radikaliserede voldelige enklaver.”

  Hvor for resten, blev de tusinder af lovede syriske hjernekirurger, atomfysikere, IT-specialister, professorer, PHD’ere og civilingeniører af. Der er en panisk skrigende mangel på højtuddannet udenlandsk arbejdskraft, som er mellem 30 og 50, har 20 års erfaring og kun skal have halv løn?

 21. Af E Didiriks e n

  -

  AF SVEND JEN SE N – 21. JULI 2017 8:19
  “Hvor for resten, blev de tusinder af lovede syriske hjernekirurger, atomfysikere, IT-specialister, professorer, PHD’ere og civilingeniører af.”

  De har sikkert søgt til civiliserede lande .
  Hvor der er behov for deres uddannelse.
  I stedet for at blive taxichauffører i Danmark.
  Måske har de heller ikke lyst til at opholde sig blandt de forbrydere som har været med til at bombe deres land tilbage til stenalderen.

 22. Af kim R. OL se n

  -

  Hassan
  Det er IS og intern splittelse, som har ødelagt Syrien og Irak.

 23. Af Ursula Overgaard

  -

  De islamiske hære erobrede i tidernes morgen enorme områder i Nordafrika og Mellemøsten, som resulterede i uregerlige, brutale og voldsomt omvæltende tider. – Et lignende scenario udfolder sig i disse tider, som for altid vil forandre Europa. En generation af velmenende, men totalt uansvarlige politikere er ved at begå en ubegribelig stor, historisk fejl ved fundamentalt at ændre den etniske og kulturelle sammensætning i Europa. Tragedien accelereres af, at man i humanismens navn stadig lader grænserne for migranter stå åbne, imens den islamiske minoritet stadig bliver større.

  De næste årtier vil derfor tiltage i kulturelle sammenstød som vold, terror og ekstremisme og andre former for politisk polarisering. Kerneværdier som den kristne arv, demokrati, ytringsfrihed og frihed udvandes og forsvinder til sidst. De europæiske velfærdsstater vil bryde sammen, hvis EU’s ledere ikke finder en intelligent, realistisk fælles løsning.
  Danmark, Sverige og resten af Europa har haft de bedste intentioner og postet ufattelige midler og arbejdstimer i forsøget på at integrere og gøre islam til en del af samfundene. Spørgsmålet er, om islam overhovedet lader sig integrere? Forskelle i kultur, mentalitet m.m. er FOR store, alt imens homogeniteten i samfundene mere og mere ødelægges.

  Men når virkeligheden afsløres ved tiltagende vold og terror – også i Danmark og overalt i Europa, så erkender folkene virkeligheden – at vi er alle på vej mod et ulykkeligt udfald, hvor de ansvarlige graver Europæernes grav.

 24. Af Ursula Overgaard

  -

  De islamiske hære erobrede i tidernes morgen enorme områder i Nordafrika og Mellemøsten, som resulterede i uregerlige, brutale og voldsomt omvæltende tider. – Et lignende scenario udfolder sig i disse tider, som på ganske kort tid for altid vil forandre Europa. En generation af velmenende, men totalt uansvarlige politikere er ved at begå en ubegribelig stor, historisk fejl ved fundamentalt at ændre den etniske og kulturelle sammensætning i Europa. Tragedien accelereres af, at man i humanismens navn stadig lader grænserne for strømme af migranter stå åbne, imens den islamiske minoritet stadig bliver større.

  De næste årtier vil derfor tiltage i kulturelle sammenstød som vold, terror og ekstremisme og andre former for politisk polarisering. Kerneværdier som den kristne arv, demokrati, ytringsfrihed og frihed udvandes og forsvinder til sidst. De europæiske velfærdsstater vil bryde sammen, hvis EU’s ledere ikke finder en intelligent, realistisk fælles løsning.
  Danmark, Sverige og resten af Europa har haft de bedste intentioner og postet ufattelige midler og arbejdstimer i forsøget på at integrere og gøre islam til en del af samfundene. Spørgsmålet er, om islam overhovedet lader sig integrere? Forskelle i kultur, mentalitet m.m. er FOR store, alt imens homogeniteten i samfundene mere og mere ødelægges.
  Men når virkeligheden afsløres ved tiltagende vold og terror – også i Danmark og overalt i Europa, så erkender folkene virkeligheden – at vi er alle på vej mod et ulykkeligt udfald, hvor de ansvarlige graver Europæernes grav.

 25. Af E Did rikse n

  -

  AF KIM R. OL SE N – 21. JULI 2017 8:38

  naziKims uvidenhed er uden huller.
  IS opstod som en følge af Iraqkrigen fra 2003.
  naziKims eneste kompetance er racistiske personangreb.
  Jarl Cordua har slettet alle hans perverse og racistiske indlæg.

 26. Af kim R. OL se n

  -

  Den er go’ med dig Hassan.

 27. Af E. Didrikse n

  -

  Den er ikke god med naziKim.
  Som bruger racistiske øgenavne.
  Dem burde alle bloggere slette.
  Som Cordua gør.

 28. Af Niels Larsen

  -

  1. Muslimer kan som hovedregel ikke integreres, da de ikke selv ønsker det, men aktivt modsætter sig en integration.

  2. Integration er for øvrigt heller ikke godt nok; der skal assimilation til, herunder opgivelse af troen på (den muslimske) Satan, Allah.

  3. Muslimer er af de grunde stærkt uønskede og stærkt uønskværdige her i landet.

 29. Af Svend Jensen

  -

  @E DIDIRIKS E N – 21. JULI 2017 8:32
  “De har sikkert søgt til civiliserede lande .Hvor der er behov for deres uddannelse.I stedet for at blive taxichauffører i Danmark.”

  De har naturligvis ikke søgt til andre islamiske lande – hvor kan de blive vinduesviskere i lyskryds.
  De islamiske lande, har jo ingen egen industri, forskning og udvikling. De muslimske taberlande får alting fra de forhadte vestlige lande, der leverer den teknik og knowhow, som de rige muslimske lande har råd til. Uden Vesten havde de muslimske lande ingen hospitaler, biler, fly, computere, medicin og det som udgør basis for en moderne stat.
  Diktatorerne og præsterne i de muslimske lande burde græde af taknemmelighed for Vestens teknologiske overlegenhed, i steder for at fremture i deres evige psykoinfantile offerroller.

 30. Af Svend Jensen

  -

  @E DIDIRIKS E N – 21. JULI 2017 8:32
  “De har sikkert søgt til civiliserede lande .Hvor der er behov for deres uddannelse.I stedet for at blive taxichauffører i Danmark.”

  De har naturligvis ikke søgt til andre islamiske lande – hvor kan de blive vinduesviskere i lyskryds.
  De islamiske lande, har jo ingen egen industri, forskning og udvikling. De muslimske taberlande får alting fra de forhadte vestlige lande, der leverer den teknik og knowhow, som de rige muslimske lande har råd til. Uden Vesten havde de muslimske lande ingen hospitaler, biler, fly, computere, medicin, maskiner, skibe og det som udgør basis for en moderne stat.
  Diktatorerne og præsterne i de muslimske lande burde græde af taknemmelighed for Vestens teknologiske overlegenhed, i steder for at fremture i deres evige psykoinfantile offerroller.

 31. Af h s

  -

  Den klamme liberalist sletter alle indlæg uenige med ham eller sætter dem ikke på.

 32. Af h s

  -

  Den klam.me liberal.ist sletter alle indlæg uenige med ham eller sætter dem ikke på.

 33. Af Niels Peter Lemche

  -

  Men gode “lakajer”, hvis I vil have en blog med debat, må I efterligne Cordua.

 34. Af torben hansen

  -

  Svenskerne oplever nu hvad det vil sige når klamme og korrupte verdensfrelsere får deres vilje. Under dække af humanisme, åbenhed, mangfoldighed, kvindesag, “nødvendig” politik og andre hyklerier, er et sammenrend af fascister, kommunister, feminister og radikale pladderhumanister i gang med at skubbe det svenske folk ned i en bundløs afgrund. Vanviddet i Sverige er uden grænser, og begynder at ligne en
  smitsom og kollektiv hjernebetændelse.

  Herhjemme er vi også godt med. Se den korte, snaphanen og new speak.

 35. Af Niels Peter Lemche

  -

  KIM R. OL SE N, det er kun delvist rigtigt, at intern kiv har ødelagt de to lande. De var fra begyndelsen dødsdømte projekter, skabt af vestlige kolonimagter, som ikke forstod, hvad de stod overfor i Mellemøsten. Der findes ingen naturlig stat bed navn Irak, og ingen naturlig stat ved navn Syrien. Gjorde man befolkningerne en tjeneste, brød man de to stater op i en tre fire stykker hver. Irak i nord sammen med nordøstlige Syrien: En kurdisk stat — de kan åbenbart godt finde ud af at samarbejde. Derefter resten del i en sunnimuslimsk del i midten og en shiamuslimsk mod syd. Syrien, som sagt, den nordøstlige del til en kurdisk sat, mod nord egentlig mest en befolkning, der ligner den tyrkiske, mod vest alawitterne ud mod Middelhavet, og så to udvidede bystater omkring Aleppo og Damaskus.

  Men se, når det gælder Mellemøsten, har fornuften ingen gang på jorden. Dog, læg mærke til, at i takt med, at russerne — især — får nedkæmpet IS i Syrien, vender flygtningene hjem. Det er godt nyt til alle undtagen dem, der hyler op om, at de oversvømmer os.

  Efter sådan en klimatisk terrorsommer, som vi ihgen har i år, kan vel ingen fortænke dem i, at de hellere vil hjem til sol og sommer. Der er smukt i Syrien, især i den vestlige del.

 36. Af torben hansen

  -

  “Godt nyt til alle, undtagen dem som HYLER OP om at de oversvømmer os”. Med dette ordvalg afslører NPL for 117. gang at han er en radikaler der lever i en fantasiboble. For man kan jo KONSTATERE at vi er ved at blive invaderet, besat og oversvømmet af kulturfremmede. Det vrimler med dem overalt. NPLs nedladende ord om “hyleri” viser blot at han er fakta-resistent og komplet ligeglad med det danske folks fremtidige skæbne.

 37. Af Mehmet Sami Gür

  -

  HELE VERDEN ER FOKUSERET PÅ JERUSALEM!

  Jeg forstår ikke de vestlige, herunder danske medier, fordi nu om dage får muslimer i Jerusalem ikke lov til bøn-tilkaldet samt deres ret til at bede deres fredagsbøn i Klippemoskeen frataget af terror staten Israel! Ydermere har israelske politistyrker begyndt at dræbe troende muslimer i nærheden af Klippemoskeen.

  Terror staten Israel blokerer muslimernes naturlige, menneskelige, juridiske og universielle ret til fredagsbønnen i Klippemoskeen.
  Der er demonstrationer og protester i hele den muslimske verden overfor den udemokratiske terror stat Israel. Israelitternes hårde indgreb og angreb på muslimer og muslimske mærkesager og værdier er det samme som at anse og betragte alle fredelige muslimer som potentielle terrorister. Det er uacceptabelt, respektløst, skandaløst og umenneskeligt!

  Hvad gør de vestlige politikere og medier?

  Intet!

  De (vesten) er rent ud sagt ligeglade. Men hvis det havde været kristne, jøder eller ateister, der blev ofre for noget negativt, så havde det været helt anderledes med vestlige politikeres og mediers reaktioner! Hvis det handlede om IS, så ville vestlige politikere og medier reagere med det samme, ikke sandt? Er det her ikke dobbeltmoralsk og hyklerisk?

  Hvad blev der af vestlige mærkesager og værdier som demokrati, menneskerettigheder, ytringsfrihed, religionsfrihed, konventionelle, juridiske og universielle rettigheder osv.?

 38. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Mehmet Sami Gür

  Fundamentalistiske, religiøse racister kan være modbydelige overfor mennesker, som de stempler som “vantro” – men det burde du jo være den første til, at indse – men det er du åbenbart ude af stand til…

  Men du er åbenbart ude af stand til, at erkende dit afgrundsdybe hykleri, når det handler om religiøse fundamentalisters undertrukkelse af andre, som de stempler som “vantro”.

  Derfor er det komplet umuligt, at tage din jammer, over zionisternes undertrykkelse af de palæstinensiske islamister alvorligt, for du støtter jo en islamistisk diktator, som Erdogan, der undertrykker etniske mindretal på det groveste, og som benægter de muslimske tyrkeres veldokumenterede folkemord på de kristne mindretal i Tyrkiet…

  Islamisterne i Hamas er langt mere hadefulde overfor “vantro”, end zionisterne er, og samtidigt er de fleste islamister primitive – og samtidigt for dumme til, at indse deres eget hykleri.

 39. Af Orla Guude

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 21. JULI 2017 14:21
  “…nu om dage får muslimer i Jerusalem ikke lov til bøn-tilkaldet samt deres ret til at bede deres fredagsbøn i Klippemoskeen frataget af terror staten Israel…..Israel blokerer muslimernes naturlige, menneskelige, juridiske og universielle ret til fredagsbønnen i Klippemoskeen.”

  Korrektion:
  Efter at muslimer havde myrdet 3 israelske vagter på tempelbjerget, satte israelerne metaldetektorer op udenfor moskeer, for at detektere bevæbnede muslimske terrorister.
  Denne opsætning blokerer på ingen måde de troendes adgang til moskeerne.
  Endnu et forsøg på Taquiya er hermed blokeret.

 40. Af Flemming Lau

  -

  Gur! for hulen. Hvorfor skal du altid udstille dig selv….?
  Prøv nu for en gang skyld at medtage mellemregningerne!

  3 palæstinensere åbnede ild på Tempelbjerget, fredag! 2 israelske politibetjente blev dræbt og de 3 Terrorister blev derefter dræbt! Lørdag blev der sat metaldetektorer og overvågnings udstyr op. Og i Søndags blev Tempelbjerget åbnet igen, så hvad er problemet…?

  Hvis rollerne var bygget om så havde jøderne aldrig fået lov til at bede på tempelpladsen. Det så vi tydeligt fra 1948-1967….der kunne de ikke engang få lov til at bede ved Grædemuren!

 41. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Danske Hamas-tilhængere råbte: “Hamas! Hamas! Jews to the gas!”, ved en anti-israelsk demonstration for nogle år siden, hvilket DR bortcensurerede, da DR bragte billeder fra demonstrationen.

  Men de kan ikke skjule deres morderiske og hadefulde antisemitisme.

  Uddrag fra “SF’er i pinlig Hitler-ros” af Loytte Scharf, B.T. 21. nov. 2012:

  “SFer, der er formand for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, roser debattør, der ærgrer sig over Hitler ikke slog flere jøder ihjel

  – Gi’ den hele armen!

  Sådan skrev den fremtrædende SF’er og formand for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening Fathi el-Abed på Facebook til en debattør, der lige havde skrevet, at det var ærgerligt at Hitler ikke fik dræbt alle jøderne.

  Fathi El-Abed var en af den nye SF-formand Anette Vilhelmsens trofaste støtter i formandsvalget…”

  “Debattråden har udviklet sig ekstremt pinligt for Mellemøst-eksperten. I tråden har han ikke blot rost og opmuntret sin Facebook-ven, Chafa Ibrahim, da hun forleden skrev beundrende om Hitler og ydermere beklagede, at den tyske fører ikke havde nået at slå flere jøder ihjel, før han begik selvmord. Fathi el-Abed truer også pro-Israel lobbyen i Danmark.

  ‘Den ved ikke, hvad der rammer den,’ skriver politikeren.

  I tråden skriver Chafa Ibrahim:” Trist at hitler ikke udryd alle zihonister inden han begik selvmord. Hvor gøre det mig ondt at hele verden holdet kæft. Men jeg er sikker på at alle der holdet kæft nok skal få det tilbage på den ene eller anden måde”.

  Og Chafa Ibrahim fortsætter: “Ja jeg hyldet hitler for hans folkemord. De fortjener mere end mord når de myrder på samme måde”.

  SF-politikeren, der også har været opstillet til Europa Parlamentet for SF, svarer:

  “Chafa…giv den/dem hele armen. Sådan som tingene er nu er det full scale krig…”

  SF’s tidligere formand, Gert Petersen, var som bekendt medlem af det danske nazistparti som ung, før han blev en slags socialist.

 42. Af Gert Hansen

  -

  Gür:

  Citat: ‘Hvad blev der af vestlige mærkesager og værdier som demokrati, menneskerettigheder, ytringsfrihed, religionsfrihed, konventionelle, juridiske og universielle rettigheder osv.?’

  Jamen, den slags gælder jo ikke inden for islam. Du kan da ikke mene, at Vesten skal pånøde muslimer noget sådant? Nej, nu må du stoppe. Det er for langt ude.

 43. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE: “jorde man befolkningerne en tjeneste, brød man de to stater op i en tre fire stykker hver. Irak i nord sammen med nordøstlige Syrien.”

  Næh. Hvis vi vil gøre Mellemøstens befolkninger en tjeneste, så lægger vi en jernring udenom og lader dem slås indtil de har fundet løsninger på samtlige deres problemer. Den sidste overlevende kan så bede om godt vejr til den tid!

  MEHMET SAMI GÜR: “nu om dage får muslimer i Jerusalem ikke lov til bøn-tilkaldet samt deres ret til at bede deres fredagsbøn i Klippemoskeen”

  Muslimer har intet at gøre i Jerusalem. Eller i Israel overhovedet. Punktum!

  “Hvad gør de vestlige politikere og medier? Intet! De (vesten) er rent ud sagt ligeglade.”

  Ja da. Hvorfor skulle vi blande os i jeres ævl, når vi helst var fri for jer – også på de kanter?

  Du beder os jo også holde os fra stridighederne i Tyrkiet, ikke sandt? Og det efterkommer vi gerne, da vi har en åbenlys fordel af at I slås indbyrdes.

  Selv Merkel har fået nok af idioten Erdugal i Tyrkiet. Det forstår man udmærket.

 44. Af Ib Kyv

  -

  Ifølge Weekendavisen, så viser en ny, norsk undersøgelse, at venstreradikale antisemitter nu begår flere antisemitiske overgreb, end højreradikale antisemitter gør – selvom det ikke overraskende stadig er islamistiske antisemitter, der begår flest antisemitiske overgreb.

  Undersøgelsen overser dog tilsyneladende det faktum, at de fundamentalistiske islamistiske antisemitter også er ultra-højreradikale antidemokrater, der i ideologisk forstand ligger endog meget langt til højre, for de fleste nationalister, på de fleste områder.

  De fundamentalistiske islamister er kun venstreorienterede, når det handler om, at kræve, at andre borgere betaler deres regninger – ellers kan de kun betegnes som højreradikale…

 45. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, du har som sædvanlig ikke meget forstand på det, du taler om, når det gælder Mellemøsten, og det er desværre typisk for den højrepopulistiske fløj, hvor du befinder dig, at I overhovedet ikke har sans for løsninger, men kun for det at kunne brokke jer. Løsningen, jeg skitserede, ville stort set stoppe for indvandringen fra Mellemøsten — nå ja lige nu går det altså den anden vej. Syrerne rejser hjem i stort tal, måske ikke fra Danmark endnu, men fra Jordan og Tyrkiet.

  Sandsynligvis vil en holdbar fred i Syrien betyde, at langt de fleste vil hjem igen. Hvis du forlod værtshuset og gik udenfor og følte verden (vejret), vil du forstå hvorfor.

  Men rart at kunne skændes uden hele tiden at blive overfaldet af trollene. Jeg håber, at du er enig heri.

 46. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, du har som sædvanlig ikke meget forstand på det, du taler om, når det gælder Mellemøsten, og det er desværre typisk for den højrepopulistiske fløj, hvor du befinder dig, at I overhovedet ikke har sans for løsninger, men kun for det at kunne brokke jer. Løsningen, jeg skitserede, ville stort set stoppe for indvandringen fra Mellemøsten — nå ja lige nu går det altså den anden vej. Syrerne rejser hjem i stort tal, måske ikke fra Danmark endnu, men fra Jordan og Tyrkiet.

  Sandsynligvis vil en holdbar fred i Syrien betyde, at langt de fleste vil hjem igen. Hvis du forlod værtshuset og gik udenfor og følte verden (vejret), vil du forstå hvorfor.

  Men rart at kunne skændes uden hele tiden at blive overfaldet af trollene. Jeg håber, at du er enig heri.

 47. Af Niels Larsen

  -

  Lemche

  Jeg er inderligt ligeglad med, hvordan der er dernede. Og en jernring ville også holde dem væk – og dét er min eneste interesse i forbindelse med muslimerne.

 48. Af Gert Hansen

  -

  Niels Larsen:

  Ja, det er noget af en falliterklæring, at Gür direkte anmoder det af ham foragtede og vantro Vesten om at intervenere i MØ.

  Ved hans bemærkning om Vesten kommer han i den absurde situation, at han dels benytter lejligheden til igen at angribe Vesten, og dels til at gøre det første jeg nævner. Han må ikke have det nemt.

  Jeg er i øvrigt helt enig i, at jo mindre vi kan blive blandet i deres 1400 år gamle indbyrdes stammekrig des bedre. Den er og bliver ‘ohne Ende’.

 49. Af J Nielsen

  -

  “SF’s tidligere formand, Gert Petersen, var som bekendt medlem af det danske nazistparti som ung, før han blev en slags socialist.”

  Ja tak, som trettenårig, i ti måneder, før han gik ind i modstandsbevægelsen, blev stukket og, stadig som teenager, interneret af Gestapo oppe i Frøslev.

  Det kunne man også have valgt at nævne, men det er sikkert sjovere for 117. gang at slynge slagord mod jøder ud. Slet skjult som citat, men gentaget ad nauseam er ejerforholdet godt og grundigt ved at skride. Alle andre er forlængst gået hjem, men der er én der stadig står og råber.

 50. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, ja, men din fejltagelser er, at du ikke fatter, at dine løsninger er utopiske. Derfor er de ingen-løsninger.

  Det er også derfor, at du og dine aldrig kommer til at spille en rolle. I har ingen løsninger, men er gode til at råbe op.

 51. Af Lemke Jense n

  -

  AF IB K YV – 21. JULI 2017 16:10

  Nu har den yderliggående zio nist Jakob Ra smussen indsat det samme rabiate nonsens i flere år.

 52. Af hans andersen

  -

  Tja hvornår indser selv svagtbegavede politikere at det er umuligt at integrere røvere i et samfund hvor de er religiøst forpligtiget til at røve alle der ikke er medlemmer af den muslimske bande.

 53. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Jeg har endnu tilgode at se nogle af politikernes “løsninger” fungere.

  Derfor kan min være lige så god som deres.

  Den ville i det mindste virke!

 54. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “…det er sikkert sjovere for 117. gang at slynge slagord mod jøder ud.”, skriver J. Nielsen.

  Ja, sådan har I det jo.

  Og det er faktisk netop dét, jeg kritiserer.

  For det er ikke specielt morsomt, at danske venstreorienterede demonstrerer sammen med stærkt antisemitiske Hamas-tilhængere, der ærgrer sig over, at Hitler ikke gassede alle jøderne.

 55. Af K Olese n

  -

  AF NIELS PETER LE MCHE – 21. JULI 2017 18:09
  “Men rart at kunne skændes uden hele tiden at blive overfaldet af trollene. Jeg håber, at du er enig heri.”

  Det er vel først efter den tredje flaske, at Lemc he overfalder sig selv.

 56. Af Kim R. Olsen

  -

  Has San/sø rens en muntrer sig igen i mit navn.

 57. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, faktisk enig. Det ville være rart at se politikerne gå forrest med brugbare løsninger. Jeg er ikke politiker, men kender til området. Det er nok i mange politikeres øjne et handikap.

 58. Af K Olese n

  -

  AF KIM R. OLSE N – 21. JULI 2017 20:59

  Hvilke navne muntrer pædoKim sig i?
  pædoKim kan godt lide intimidering med racistiske øgenavne.

 59. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt passer følgende, jeg skrev på Lilleør blog, vel også fint på denne blog:

  “Min største anke imod Berlingske blogs er, at den enkelte blogger tilsyneladende er total ligeglad med om blogs overholder Berlingske egne meget simple debatregler. Samt at blogger ikke gider sætte sig ind i, hvordan WordPress blogs overhovedet virker. Det er faktisk uendelig nemt at køre en rimelig problemfri blog.

  Desværre kan man – så vidt jeg husker – ikke henvise direkte til links på denne blog. Men kære Kathrine – Google følgende og find ud af – hvordan du utrolig enkelt renser din blog for diverse debatsabotører (god fornøjelse):

  “Beginner’s guide for WordPress” – How to Block IP Addresses in WordPress.

  PS: I øvrigt kan ovennævnte link læses direkte på Cordua & Steno bloggen.”

  PPS: I øvrigt kan man henvise direkte til links på denne blog, så her er link:
  http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-block-ip-addresses-in-wordpress/

 60. Af jan ulrik friis

  -

  ….i filter cirka 21:56…..
  ……det danske folk er tydeligvist helt nedprioriteret, bortprioriteret i et fremtidens Danmark……

 61. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kan man godt i WordPress blogs blokere for bestemte ord eller tekst. MEN det tvivler jeg meget på, at nogen af Berlingske amatør bloggere er i stand til at finde ud af. Men muligvis har de koblet et filter til, de ikke selv ved 🙁

 62. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Lemche
  “Sandsynligvis vil en holdbar fred i Syrien betyde, at langt de fleste vil hjem igen. Hvis du forlod værtshuset og gik udenfor og følte verden (vejret), vil du forstå hvorfor.”
  Bingo 🙂

 63. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er Syriens værste fjender . . . . Obama / Clinton – der iværksatte fake arabiske forår og kreationen af ISIS – ude af billedet. US special forces under præsident Trump har i løbet af blot ca 6 måneder taget livet af det meste af det ISIS junk. Så nu er Syrien / Assad tilbage til 2011, hvor det false flag startede. Better luck this time 🙂

 64. Af Bjørn Sørensen

  -

  “Der er demonstrationer og protester i hele den muslimske verden overfor den udemokratiske terror stat Israel.”
  Dette er Mehmet Sami Gür’s opfattelse, vi andre ved at Israel er det eneste demokratiske land i mellemøsten.
  Din forstokkethed er en trossag, som mange uvidende lider af.

 65. Af J Ha nsen

  -

  AF BJØRN SØRENS EN – 22. JULI 2017 8:14

  nazist erne kom også til magten i Tyskland ved et demokratisk valg.
  I dag opfører israel sig værre end nazityskland.

 66. Af Bjørn Sørensen

  -

  Mangfoldighedsflipperne på Kbhs rådhus har herset her siden studenteroprøret i 60-erne.

  Kbh plejede at være en foregangskommune indtil nymarxisterne overtog styret.
  Kampen om Christiania blev vundet og dermed blev grundlaget for årtiers fantasterier.
  Denne generation af naive pladderhumanister, som drømte om en idealverden uden viden og forståelse for den menneskelige natur.
  Denne skolelærergeneration af drømmere ville belære det ganske land med deres vidtløftige ideer, som især blev kultiveret på RUC.

  Den afgørede kvalifikation for ansættelse i kommunens administration var at man var RUC-er.

  At Kbh kommune således fabulerede og fantaserede med skatteborgernes penge uden forståelse for ansvarlighed, for var det ikke udtænkt af velmenende, som ville det bedste.

  At virkeligheden er noget andet er det aldrig lykkedes for dem at fatte, eftersom deres fantasterier ingen ende har. Og det bedste af det hele er at ingen profiterede af det, troede og mente man.

 67. Af Svend Jensen

  -

  @J HA NSEN – 22. JULI 2017 8:19
  “nazist erne kom også til magten i Tyskland ved et demokratisk valg.
  I dag opfører israel sig værre end nazityskland.”

  Nazit erne kom ikke til magten i Tyskland ved et demokratisk valg. De fik ikke absolut flertal, men partiets fører manipulerede andre partiers ledere til at overlade ham kanslerposten. Herefter tiltog han sig diktatorisk magt ved intimidering og trusler.
  I dag opfører det sympatiske Israel sig med beundringsværdig koldblodighed overfor klapperslangerne i mellemøsten.

 68. Af Niels Larsen

  -

  J HA NSEN

  Israel gør, hvad ethvert fornuftigt land ville gøre ved at opsætte disse metaldetektorer.

  De barbariske pal-arabere kan man ganske enkelt ikke stole på i nogen henseende.

 69. Af Kristoffer Hansen

  -

  Dødsstraffen skal vi have tilbage, for at hjælpe de udlændinge der vil være danske. Uden dødsstraf bliver der ingen integration. Henret terrorister på Rådhuspladsen i dag. GØR NOGET FOR INTEGRATIONEN NU…

 70. Af Martin Jørgensen

  -

  Er Berlingske ikke en landsdækkende avis ?
  Hvorfor bliver der aldrig skrevet om de udfordringer man har i andre dele af landet. Gør man som blogholder sig nogle tanker om hvordan eks vis Lolland klarer sig , når 35% af dem som befinder sig i den arbejdsduelige alder står udenfor arbejdsmarkedet ?

 71. Af Hr. J H

  -

  AF SVEND JEN SE N – 22. JULI 2017 9:21

  Ja enig.
  Det virker ret besynderligt, at israel i dag opfører sig værre end naz ityskland.
  I betragtning af jødernes lidelser i naz ityskland.

 72. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE – 21. JULI 2017 21:03

  Politikernes handikap er primært, at de ikke har den mindste smule evne (eller for den sags skyld evne) til at sætte sig ind i muslimernes mentalitet, deres tro og deres indgroede had via generationers hjernevask.

  Politikerne tror i deres store naive uvidenhed, at muslimerne opfører sig rationelt i henhold til vestlige begreber.

  Det gør muslimerne ikke.

  Det er muligt, at de føler, at de opfører sig rationelt i henhold til deres egne – i vore øjne forkvaklede – begrebsverden. Det tør jeg ikke sige for eller imod.

 73. Af jan ulrik friis

  -

  ….i filter 21 juli cirka 21:56…..”…….med islamisternes ankomst ser vi nu skriften på væggen…..”

 74. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, du har uden tvivl ret; men det er ikke bare med hensyn til muslimer. Du skal ikke tro, at de forstår kineserne et klap bedre. De har sådan set problemer allerede med russerne, fordi russerne med deres baggrund i den ortodokse kristendom faktisk ikke tænker præcist som os.

  Det er uvidenhed og dovenskab parret med arrogance.

 75. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Enig.

  Vore politikere forsøger end ikke at sætte sig ind i andre folkeslags tænkemåde. De går helt enkelt ud fra, at alle andre kulturer og folkeslag ønsker at blive som os i Vesten.

  Det er de færreste (om i det hele taget nogen) folkegruppe udenfor Vesten, som har ønsker om det.

  Folk hviler trygt i egen kultur – og det kan man ikke klandre dem for.

  Men man kan klandre vore politikere for at være bundhamrende naive, godtroende og uvidende.

 76. Af jan ulrik friis

  -

  …….i filter igår cirka 21:56………..”……….vi danske er overladt til os selv………..”

 77. Af Kristoffer Hansen

  -

  Borgen burde vise mere medmenneskelighed. Indfør dødsstraf i dag. Fri os for satans bøssesvins-kultur. DØDSSTRAF NU…

 78. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Hvordan – helt nøjagtigt – opfører Israel sig “værre end Nazi-Tyskland”, som du påstår, JH?

 79. Af jan ulrik friis

  -

  ……i filter: 21 juli cirka 21:56.. .”…..det danske folk, uønsket, vi er lagt ud som kanonføde…..”…

 80. Af Kim P. OL sen

  -

  Israel har sat metaldetektorer op, så palæstinenserne ikke kan medbringe knive og skydevåben til helligdommen. En voldsom krænkelse må man forstå, når man læser Hassans indlæg. Tre israelere stukket ihjel de seneste 48 timer.
  Hvor er det dog synd for pal-araberne som jo bare er almindelige fredselskende mennesker…..

 81. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  J. H.’s slet skjulte antisemitisme minder én om, at Stalin var allieret med Hitler, indtil Hitler angreb Sovjetunionen, og at hetzen mod jøderne fortsatte i mange, kommunistiske efter Anden Verdenskrig. Vore dages jødehadere påstår som regel, at de er socialister – eller islamister…

 82. Af Kim R. Olsen

  -

  Uha uha Jakob.
  Hassan bliver vred. Meget vred…..

 83. Af M.S. Carstens

  -

  Jeg har ofte, som rigtig mange andre, tænkt på, hvorfor så mange, der er i mod muslimsk indvandring, fortsat stemmer på partier, der ikke helhjertet og omgående vil stoppe dette.
  Det har jeg, måske, fundet svar på her:
  https://www.document.dk/2017/07/22/ondskaben-iblandt-os/
  hvor Kent Andersen’s henvisninger til Milgram-eksperimentet, bl.a., også kan give svar på idiotien i, at netop venstrefløjen er så forhippet på, at please islamiseringen af vort land/EU.

Kommentarer er lukket.