Sæt en udløbsdato på alle politikernes forbud

Af Lilian Parker Kaule 51

Ligesom for lang tid på en motorvej kan gøre én fartblind, har mange år med et humanistiske Big Mother-samfund gjort os blinde overfor, hvor formynderrisk det politiske system agerer.

Der er intet kvindefrigørende over et maskeringsforbud. Det svarer til at forbyde hættetrøjer og tro, at det løser bandekonflikter eller at forbyde lakstøvler og lårkorte nederdele med den forventning, at det vil reducere antallet af sexarbejdere. Forbud er det første og sidste redskab magtesløse politikere tyer til, når de skal fremstå handlekraftige og please folkestemningen. Ofte er det også det mest tåbelige og nyttesløse redskab at bruge på komplekse problemstillinger, men det bliver der alt for sjældent rettet fokus på, når først forbuddet er indført, og avisforsiderne kalder på nye udfordringer politikerne skal pseudo-løse.

Det paradoksale ved forbudsstrategien er, at man aldrig hører politikerne være pro-bureaukrater, tværtimod. Når debatten falder på afbureukratisering er politikere fra både venstre og højrefløjen enige om, at ineffektive love og uhensigtsmæssige forbud bør afskaffes. I praksis hersker der dog en helt anden virkelighed, hvor politikerne nærmest konkurrerer om at finde på det næste frihedsindskrænkende forbud. Udover det aktuelle eksempel med maskeringsforbuddet så vi også et mere generelt eksempel på forbuds-ivrigheden, da ældreminister Thyra Frank under Folketingets åbning blev kritiseret af SF’eren Kirsten Normann Andersen for ikke at ville indføre en masse nye love i ældreplejen. Kirsten Normann Andersen anså det ligefremt for uambitiøst ikke at ville regulere arbejdsgangene i en sektor, som ikke just efterlyser mere regulering.

Ligesom for lang tid på en motorvej kan gøre én fartblind, har mange år med et humanistiske Big Mother-samfund gjort os blinde overfor, hvor formynderrisk det politiske system agerer. Maskeringsforbuddet kommer i praksis kun til at ramme et fåtal, men det er en glidebane for hele samfundet, da forbuddet flytter grænsen for, hvad der er en privat sag, og hvad politikere kan og skal diktere. Skal vi bremse denne udvikling, skal vi finde på en mekanisme, som disciplinerer politikerne til at blande sig mindre – eller i det mindste begrænse skaderne ved deres mange forbud. Vi burde indføre en udløbsdato på alle forbud, for eksempel tre år, hvorefter forbuddet skal genfremsættes, og ellers vil blive ophævet automatisk.

Men vil det ikke netop skabe en masse bureaukrati, kunne man tænke? Jo, det ville det bestemt – for politikerne selv. Med en udløbsdato vil politikerne skulle forholde sig til effekterne ved deres forbud. Har forbuddet ringe eller ingen virkning, eller helt “glemt”, så har det nok ikke været et fornuftigt forbud i første omgang. Har forbuddet den ønsket effekt, burde det være en smal sag at skaffe opbakning til en forlængelse. Der er selvfølgelig en risiko for, at politikerne slet ikke vil få tid til at føre symbolpolitik, fordi de vil have for travlt med at studere effekterne af gamle initiativer og prioritere hvilke som skal videreføres, men det tænker jeg blot ville højne kvaliteten af dansk politik.


KLIK HER OG FØLG MIG PÅ FACEBOOK

KLIK HER OG FØLG MIG PÅ TWITTER

51 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Hvem er det i øvrigt, der konstant stiller krav om at blive behandlet anderledes end alle andre? Et enkelt gæt – og spørgsmålet er besvaret!

 2. Af Henning Svendsen

  -

  Nu kan et forbud jo være en udmærket ting og vi har masser af forbud der gør at Politiet kan gribe ind når det går for vidt?!-en fulderik der står og tisser midt på fortorvet i myldretiden-var det ikke forbudt skulle der først indhentes en dommerkendelse før de fik ham stoppet ind i Salatfadet og tilkendt en bøde
  Så forbud er helt i orden hvis de bruges rigtig
  Med det her forbud bør Løkke også køre ud af strandvejen til sommer og se de fremmedes damer der sidder indhyllet i gevanter medens deres herre og mester springer rundt i badebukser. -så et påbud mod overfrakker på stranden det bør være det næste slag som Løkke retter mod Islam -i frihedens navn?

 3. Af Jan Petersen

  -

  Jeg er bare så fed up af alt det ævl af om fremmede kællinger i diverse gevandter. Bryder de sig ikke om lugten i det danske bageri, og diverse velfærdsydelser i form af – integrationsydelse, kontanthjælp, børnepenge, førtidspension og lignende – så fis da for pokker tilbage til jordhulen. Så er vi andre fri for den form for “kulturberigelse”!

 4. Af Kristoffer Hansen

  -

  Genindfør dødsstraffen hurtigst muligt, måske også med en udløbsdato, det kunne godt fungerer. Men genindfør dødsstraffen lige nu.

 5. Af Arvid Holm

  -

  “Der er intet kvindefrigørende over et maskeringsforbud.”
  Jo, hvis en kvinde er blevet tvunget til at maskere sig med burka, bliver hun nu gjort fri for denne tvang.
  Det er kvindefrigørende.

 6. Af J Nielsen

  -

  “Der er intet kvindefrigørende over et maskeringsforbud.”

  Det er korrekt, og det er heller ikke meningen. Formålet er at gøre tilværelsen i Danmark umulig eller utålelig for en bestemt del af vores medborgere.

  DFs M. Henriksen er allerede i gang med det næste: forbyd tørklæder i skolen. Kvindefrigørende? Pull the other one.

  Tvungen svinekød i dagsinstitutioner er ikke af hensyn til beboernes sundhed. Forbud mod mandlig omskæring er ikke af hensyn til dem der på den måde bliver døbt. Det rager forbudsfortalerne en papand.

  Forbud mod fremmedsprog i skolegården, indskrænkning af adgang til børnepenge.

  Man er ikke ude på at hjælpe nogen. Det hele er styret af én ide: at gøre tilværelsen så ulidelig, at de flytter helt af sig selv. Det er formålet, og det synes jeg ligesågodt statsministeren kunne melde ud med det samme i stedet for den her gang gemmeleg.

 7. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Udløbsdatoer for love, der er udstedt i en anden fortidig sammenhæng burde være obligatoriske. Tag bare grundloven som blev konstrueret i oldtiden og i dag er uanvendelig. Den burde skrottes men bruges stadig af nationalkonservative kræfter til at hindre udvikling på en række områder. Væk med den.

  I øvrigt burde den ansigtsmaske, som danske kvinder kalder make-up også omfattes af burkaforbudet. Formålet er det samme – ingen må se hende, som hun er. Hvem har ikke prøvet at vågne op sammen med den kvinde, man har jagtede aftenen i forvejen, og så ikke kunne genkende hende om morgenen uden masken. Et traumatisk øjeblik for en ung mand, som kan medføre varige skader.

 8. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Diktatur og korruption på Christiansborg!

  Vi lever i et skindemokrati, hvor borgernes indflydelse er minimal, og hvor en forholdsvis lille magtelite bestemmer uforholdsmæssigt meget.

  Istedet for et ægte demokrati er det en særlig statsadel af embedsmænd og toppolitikere, som bestemmer i det danske samfund. En klasse af personer med stort set samme uddannelse, samme opfattelse af tingene, samme kultur og samme omgangsform har sat sig tungt på magten.

  Derfor bør vi være bekymret over politikerne på Christiansborg.

 9. Af Niels Larsen

  -

  Jamen så sætter vi udløbsdato på burkaforbuddet: når Helvede er frosset til is!

  Er nogen utilfredse med forbuddet, kan de rejse hjem til Islamistan!

 10. Af Vivi Skaalum

  -

  Det er interessant at læse, især de mange unge frie kvinders”opråb” om,
  at forbudet om tildækning af kvinder,
  er så forfærdelig friheds indskrænkende.

  Forbudet mod noget, der er det det mest kvindeundertrykkende i verden.
  Forbud mod noget, kvinder ude i verden med livet som indsats kæmper imod,
  i kampen for deres frihed.

  Alle disse “interesante” kvinder, der har fået deres egen frihed forærende,
  fordi vi var nogle kvinder,
  der tog kampen om kvindernes frihed og ligestilling,
  – de skulle virkelig skamme sig.

  For de er jo netop – modsat – hvad de selv tror,
  lige så kvindeundertrykkende som de islamister,
  der satte og sætter kvinderne i tøjfængslet,
  i deres “kamp” for fortsat tildækningen af kvindekønnet.

 11. Af Arvid Holm

  -

  Politikerne chikanerer muslimerne, når de hindrer dem i at tvinge kvinder til at bære burka?

 12. Af b hansenm

  -

  Det emsige og nidkære fi fungerer efterhånden helt fjol let og dets c en su r ødelægger mange debatter.

 13. Af I. Hansen

  -

  Lilian Parker…….du er SÅ naiv, faktaresisten og virkelighedsfjern at jeg ikke har ord for det.
  Total liberalisme er en illusion.
  Lægger man (samfund)smagten i vinduet, er der ALTID andre som tager den.

  Lav sammenligningen med en virksomhed. Ofte kommer ønskerne om liberaliseringer fra DEM.
  Sjovt nok peger disse altid UD i samfundet…..alt mens de SELV internt har knivskarpe regler og normer for alt mellem himmel og jord…….incl krav om loyalitet fra samtlige medarbejdere FOR ELLERS KAN VIRKSOMHEDEN IKKE HÆNGE SAMMEN OG TJENE PENGE!!!!!

  HALLOO…….det samme gælder i andre “grupper”/ virksomheder.. …herunder et samfund !!!!

  Hvorfor er det at liberale aldrig forstår sammenhængen??
  Eller giver de – trods alder og status – i virkeligheden blot udtryk for en barnlig mig mig mig…….egoisme……jeg vil ha’……og teenagerens manglende konsekvenstænkning?

  Sådan tænker jeg ofte om liberale……trist.

  Ja jeg gik her efter “manden” og ikke bolden……..for en “samtale” fordrer at Lilian tager næsen op af håndbogen om “jeg vil selv bestemme alt”…..og sammenhængs-reflektion forstyrrer mit udsyn mod penge og status!!

  Lige et punktum:….Der FINDES ikke total frihed. ALT og alle er i relation med andet og andre…….ALT måles og værdisættes i forhold til noget andet.
  Mennesker KAN slet ikke leve eller trives i vægtløshed.

  Grow up.

 14. Af l sørensen

  -

  ” da ældreminister Thyra Frank under Folketingets åbning blev kritiseret af SF’eren Kirsten Normann Andersen for ikke at ville indføre en masse nye love i ældreplejen”

  Liberal alliances ideere om frihed, er at stopfodre de ældre med sukker, fed mad og alkohol, nedlægge hospitalerne og skabe større profit via sygdom og armod i liberalistiske lommer, via privathospitaler..Hvis de kunne, fodret de som Franskmænd gør en gås..

  For latterligt at påstå at LA interessere sig for frihed for borgerne. Interessere sig kun for den profit der kan fåes ud af selvsamme, og vil kun støtte de former for “friheder” der gavner deres egne lommer..Hykleri..

 15. Af l sørensen

  -

  “Det paradoksale ved forbudsstrategien er,”

  At der ingen er imod liberalistiske pengekriminelle. AT skat sejler under Venstrebondepartiet, fordi de køre alle pengene hjem til bondestuen i trillebører og træsko, lægger dem under gulvbrædderne eller flytter dem til Panama for den mere venstresnu bonde.

  ” Vi burde indføre en udløbsdato på alle forbud, for eksempel tre år, hvorefter forbuddet skal genfremsættes, og ellers vil blive ophævet automatisk.”

  Forbudet mod dødstraf for liberalisitiske pengekriminelle skal straks fjernes..Det skal i al evighed fjernes hvert 3 år, så det bliver muligt at få det evigt..

 16. Af Per Frederiksen

  -

  Kan man hjælpe en kvinde der er tvunget til at bære burka ved at straffe hende for det?

  Kan man hjælpe en kvinde, der er blevet voldtaget ved at straffe hende for at have blå mærker?

  Vi kan også øge trafiksikkerheden ved at straffe folk for at blive kørt ned af fulde idioter…?

 17. Af Helge Nørager

  -

  Sæt en udløbsdato på alle politikere.

  Burde have været overskrift, f. eks max 8 år i et embede, som byråd, regionsråd, folketing, eu parlament, i alt max 24 år.
  Tid som minister kan tillægges.

  Tjaa bare et forslag.

 18. Af l sørensen

  -

  50% af bloggerne i B er nu liberalister fra LA..Der burde et forbud til, for ikke mere end 1 stk anti-dansk, liberalist skrammel i avisen..Som vel nogenlunde svarer til vælgerskaren?

  “Af Jan Petersen – 10. oktober 2017 5:25

  Hvem er det i øvrigt, der konstant stiller krav om at blive behandlet anderledes end alle andre? Et enkelt gæt – og spørgsmålet er besvaret!”

  Er naturligvis liberalister, ja..

  Når den fattige immigrant de har indført som løndumper og velfærdsforringere for top 1%, stjæler et sort hvid fjernsyn til en værdi af 5oo kr. skal han have 2 års fængsel..Når de stjæler 5 millioner fra statskassen og forvolder 10 døde på hospitaler mv. , skal de have en bøde på 5oo kr. Så korrupt er det Danske samfund.

 19. Af l sørensen

  -

  50% af bloggerne i B er nu liberalister fra LA..Der burde et forbud til, for ikke mere end 1 stk anti-dansk, liberalist skrammel i avisen..Som vel nogenlunde svarer til vælgerskaren?

  “Af Ja.n Pete.rsen – 10. oktober 2017 5:25

  Hvem er det i øvrigt, der konstant stiller krav om at blive behandlet anderledes end alle andre? Et enkelt gæt – og spørgsmålet er besvaret!”

  Er naturligvis liberal.ister, ja..

  Når den fattige immigrant de har indført som løndu.mper og velfæ.rdsforringere for top 1%, stj.æler et sort hvid fjernsyn til en værdi af 5oo kr. skal han have 2 års fæn..gsel..Når de stj.æler 5 millioner fra statskassen og forvolder 10 dø.de på hospitaler mv. , skal de have en bøde på 5oo kr. Så ko..rrupt er det Danske samfund.

 20. Af l.... sørensen

  -

  50% af bloggerne i B er nu liberalister fra LA..Der burde et forbud til, for ikke mere end 1 stk anti-dansk, liberalist skrammel i avisen..Som vel nogenlunde svarer til vælgerskaren?

  “Af Ja.n Pete.rsen – 10. oktober 2017 5:25

  Hvem er det i øvrigt, der konstant stiller krav om at blive behandlet anderledes end alle andre? Et enkelt gæt – og spørgsmålet er besvaret!”

  Er naturligvis libe..ral.ister, ja..

  Når den fatt.ige imm..igrant de har indf.ørt som løndu.mper og velfæ.rdsforri.gere for top 1%, stj.æler et sort hvid fjernsyn til en værdi af 5oo kr. skal han have 2 års fæn..gsel..Når de stj.æler 5 millioner fra stat.skassen og forvol.der 10 dø.de på hospit.ler mv. , skal de have en bøde på 5oo kr. Så ko..rrupt er det Danske samfund.

 21. Af Niels Larsen

  -

  HELGE NØRAGER – 10. OKTOBER 2017 12:47

  Enig. Dog vil jeg give politikere 3 perioder a 4 år.

  Derefter må de ikke længere have det mindste med politik at gøre.

 22. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Nogle muslimske kvinder er for underkuede af deres ægtemænd til, at de tør protestere mod deres urimelige krav, og de vil få hjælp af et direkte forbud mod burka og niqab.

  Kvindekrisecentrene er fyldt med muslimske kvinder, der er flygtet fra en voldelig ægtemand, og TV2 har dokumenteret, at nogle imamer fortæller deres menighed, at de bør tæve ulydige hustruer, som sharia giver dem “ret” til.

  Kvinder, der er gift med fundamentalistiske islamister risikerer altså at få tæv af deres fundamentalistiske ægtemænd, hvis de ikke makker ret, og ifører sig burka, hver gang de bevæger sig ud i det offentlige rum, og det er en hån mod dem, at påstå, at de har valgt at gå med burka – for deres ægtemænd giver dem ikke et valg, men truer dem med tæv, hvis de ikke makker ret.

 23. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  De underkuede muslimske kvinder, der får tæv af deres mænd, hvis de ikke går med burka, skal hverken vente hjælp fra de kridhvide, privilegieblinde feminister, som ingen vil tvinge til, at gå med burka.

  De kridhvide, priviligieblinde feminister tager tværtimod slør på, i solidaritet med de voldelige muslimske mandschauvenister, der under trusler om vold forlanger, at “deres” kvinder skjuler sig i et tøjfængsel, der virker stærkt handicappende på deres bevægelsesfrihed, hver gang de bevæger sig ud i det offentlige rum.

  Kan man andet, end foragte disse privilgieblinde hyklere, der aldrig selv ville finde sig i, at få tæv af deres mand, fordi de selv ville bestemme, hvilket tøj de skulle gå med, men som i praksis solidariserer sig med islamistiske mandschauvenister, der tæver deres koner, hvis de ikke makker ret?

 24. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Rettelse:

  De underkuede muslimske kvinder, der får tæv af deres mænd, hvis de ikke går med burka, skal ikke vente hjælp fra de kridhvide, privilegieblinde feminister, som ingen vil tvinge til, at gå med burka.

 25. Af j.. hANS en..

  -

  Zenia Stampe har indsat et fantastisk og suverænt indlæg. Igen.
  Desværre kan man ikke kommentere det.
  Ærgerligt at dygtige kvindelige bloggere må lukke for indlæg på grund af chikane fra den yderste højrefløj.

 26. Af Niels Larsen

  -

  J.. HANS EN

  Zenia Stampe er – som alle radikale – særdeles farlig for danskerne og Danmark.

  DrV har alle dage været et forræderparti.

 27. Af Flemming Lau

  -

  Hvorfor ikke sætte udløbsdato dato for rettroende muslimers opholdstilladelse….?
  Giv den 3 år indenfor hvilken, de lærer at udvise ægte medborgerskab, i stedet for modborgerskab.

 28. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Man kan godt kæmpe for ligestilling iført et tørklæde, men det bliver en del sværere, hvis man altid skal være iført niqab, eller burka, hver gang man bevæger sig ud i det offentlig rum, eller er sammen med mænd, som man ikke er i familie med.

  Niqabben og burkaen er ikke til for kvindernes skyld.

  De er til for deres ægtemænds skyld, og formålet er, at gøre kvinderne usynlige, når de bevæger sig rundt i det offentlige rum, så andre mænd ikke bliver fristet af dem.

  Mon nogle danske feminister frivilligt vil gå med burka, eller niqab, HVER gang de bevæger sig ud i det offentlige rum – også, når det er stegende hedt, eller de skal cykle en tur i stærkt blæsevejr?

  Det er ganske enkelt en hån mod de muslimske kvinder, at påstå, at de ifører sig et socialt handicappende tøjfængsel fuldstændigt frivilligt; der er nærmere tale om “frivillig tvang”, hvor kvinderne makker ret, for at slippe for ydeligere repressalier.

 29. Af R. Harald Kristiansens

  -

  M e h m e t h S G ü r
  Når du får lov til at udtrykke dig, som du gør i dine lange lange gabende kedelige og INTRIGANTE indlæg, hvor du rakker alt dansk og vestligt ned, så kan du være sikker på, at du lever i et demokrati. Tyrkiet er ikke et velfærdssamfund som det danske. Du er så heldig, at leve i et velfærdssamfund, som tager sig af dig og dine, trods dit evige KVÆRULANTERI. Du burde faktisk skamme dig. Derimod er dit kære land Tyrkiet på vej væk fra demokratiet, det er hastigt på vej mod diktatur. Jeg håber ikke, at majoriteten af muslimer opfatter danskere, som du gør, for så har Dansk Folkeparti ret. Dem har jeg aldrig brudt mig om. Du fodrer danskerne med fremmedhad, er du klar over det, eller er du ganske enkelt ikke begavet nok. Eller er hele dit besvær en omvendt argumentation, for at skade imdvandrere. Du skader de fremmede med dit ævl. Hav en god dag. Nu skal jeg arbejde. Mvh R.

 30. Af Flemming Lau

  -

  Jeg tror at ZS lider af en hysterisk overdosis af østrogen. Hun er udenfor pædagogisk rækkevidde, punktum.

 31. Af Helge Nørager

  -

  Niels for en gangs skyld ikke helt uenig, men tror dit forslag er for ambitiøst.
  Med mit vil en anstændig levebrødspolitikere kunne klare sig uden at blive skræmt af livets barske realiter på arbejdsmarkedet.
  Lidt hensyn vil jeg da gerne tage til de svage.

 32. Af Rasmus Læmke

  -

  EU landenes socialtjenester mangler bistandsklienter. Derfor har EU oprettet en luftbro til mellemøstens sociale skraldespande for at hente socialt affald til EU’s socialkontorer. De europæiske bistandsklienter har brug for konkurrence om bistandskronerne; ellers kan lønnen ikke presses ned på overlevelsesniveau, som jo er det klare formål med masseimporten af analfabetiske religiøse fantaster.
  Sult og arbejdsløshed er en demokratisk rettighed, som EU’s elite gerne vil udbrede frit, ubegrænset og gratis. Der er altid plads til 100.000 bistandsklienter mere, som Merkel siger. Hele EU’s underklasse kan sagtens overleve på det halve antal kalorier og de proletarerne bliver sultne nok, kan de bare læse i deres hellige skrifter; så tænker de ikke på mad der bare feder.

 33. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Apropos udløbsdato på alle forbud.

  Tariq Ramadan er en “moderne islamist”, som mange på venstrefløjen tidligere lyttede til, og Ramadan går faktisk ind for et “moratorium” – et midlertidigt forbud – mod sharias tilladelse til, at gifte, muslimske mænd må tæve ulydige koner.

  Det er selvfølgelig ren taktik, der kun skyldes at Ramadan véd, at i vestlige, ikkemuslimske samfund er vold mod kvinder nøjagtigt lige så forbudt, som vold mod mænd er – også når det er en muslimsk mand, der tæver sine “ulydige” koner.

  Feminister kan selvfølgelig godt gå med tørklæde, men hvis de går ind for sharia, så er de ganske enkelt ikke feminister, for sharia er et ekstremt kvindeundertrykkende, religiøst lovsystem, der bla. tillader ægteskabsvoldtægt og vold mod ulydige kvinder.

 34. Af Kristoffer Hansen

  -

  Hvis Zenia Stampe ville genindføre dødsstraffen til gengæld for at afskaffe grænsekontrollen. Så ville man nok ikke se på hende som terrorist sympatisør, nazist, og landsforræder.

 35. Af Per Frederiksen

  -

  Nu bliver det rigtig sjovt:
  https://www.b.dk/globalt/mand-iklaedt-hajkostume-faar-boede-for-overtraedelse-af-oestrigs-burkaforbud

  Hvad med Mickey Mouse kostumer eller gadegøglere på strøget???

 36. Af P Christensen

  -

  Naturligvis skal der være frihed til at lade sig undertrykke.
  Det manglede da bare.
  Så lad jøderne genopføre nogle gaskame og
  lad negrene få nogle sukkerplantager de kan slave den i døgnet rundt.
  Og lad så naturligvis muslimske kvinder blive pakket
  ind i fysiske og mentale tøjbure af deres mænd.
  Så er menneskeheden for alvor ved at blive “emancipated”.

  Ihvertfald er de venstreradikale forlængst befriet for unødig tankevirkesomhed,

 37. Af b jensen

  -

  Der burde også være en udløbsdato på uduelige, bedrageriske og landsskadelige politikere. Hvis politik er en dødsensfarlig trussel mod alle menige danskere. Bare se hvordan borgerne i England, Frankrig og England osv. udsættes for tusindvis af forbrydelser og velfærdsforringelser pga. politiske svigt. Det bliver snart det samme her.

 38. Af finn vestergaard

  -

  I Danmark er det først og fremmest mændene, familierne, børnene og de svage der rammes af den tiltagende undertrykkelse, udnyttelse og manipulation som kommunister, nihilister, feminister, falske borgerlige og skin-hellige “humanister” har stået for siden 1968. Der er nu rekorder i antallet af tabermænd, splittede familier, taberbørn, faderløse børn, rodløse- , stofmisbrugende- og selvmordstruede børn.

 39. Af jan ulrik friis

  -

  Lau “Hvorfor ikke sætte udløbsdato dato for rettroende muslimers opholdstilladelse….?”

  Ja 3 måneder, en gang for alle!
  Gælder iøvrigt også danske bosat udenfor Danmark, at de ved lov kun må opholde sig i Danmark 3 måneder, altså helt fair, og for de fleste islamister i Danmark er tiden forlængst udløbet, opholder sig fra start ulovligt i landet, under manglende eller flere falske legimentationer, om ny deadline udløbsdato 10 januar 2018 18:15 har alle muslimer det hele kalifat den samtlige islamiske familiesammenføring til allersidste islamist til 100% at for evigt forladt Danmark, derefter forsegler vi grænsen i alt evighed for islamister.

  En vidunderlig løsning at følge loven, egentligt derfor vi har loven, at islamisterne der opholder sig ulovligt i landet, fjernes og hjemsendes til islamistan.

  God ide med udløbsdato på muslimer, det er måske endda løsningen, loven siger 3 måneder, men med hensyn til muslimer foreslår jeg max 3 timer på dansk jord, nu vi alle udmærket ved hvad muslimerne går for, dødsensfarlige, fra start kommer i karantæne og direkte hjemsendelse til islamistan.

  Udløbsdato for muslimer.

 40. Af Kristoffer Hansen

  -

  Sæt en udløbsdato på Alle islamisters ophold i Danmark. Eller genindfør dødsstraffen for karmaens skyld.

 41. Af Helge Nørager

  -

  Hvornår mon den kommunale valgkamp begynder ?.
  Synes ikke der er megen debat her i Århus f.eks.

  Virker som om valget helst skal ske helt ubemærket, for ingen orker åbenbart at føre valgkamp og fortælle om hvorfor de, har fortjent en stemme.

  Men hva en debat om forbud imod nogle fås beklædning, er vel også vigtigere end en debat om de næste 4 års politik i kommuner.

  Også er der stadig nogen politikere som undre sig over hvorfor en brugtbilsforhandler anses for mere troværdig.
  Ak ja, sikken verden

 42. Af j.. hANs EN.

  -

  Kære Kaule

  Tak fordi du fjernede det syge indlæg som Kim Ols en indsatte i mit navn.

 43. Af ole jensen

  -

  J han sen synes vældig godt om ze nia og jel ved fra det radigale parti. Og L sø ren sen mener at alle der ikke er knaldrøde/blodrøde bør udstødes af samfundet. Se o le hassel ba l ch.dk, debat om den stille krig mod Vesten, om racisme-hysteriet, om stasi-tusmørke.

 44. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  En burka er selvfølgelig ikke noget problem, hvis kvinden selv har valgt at gå med burka, og er parat til, at vise sit ansigt, når der er god grund til det.

  Der er andre dele af sharia, der er langt mere problematiske, og som i stedet burde være i fokus.

  Dén del af sharia, der uden sammenligning, er mest problematisk i forhold til integrationen, er reglen om, at ikkemuslimske kvinder ikke må gifte sig med muslimske mænd.

  Hvis den regel ikke var der, ville mange af de DF’ere (og andre), der er dødtrætte af feminster sikkert vælge sig en muslimsk kone, der gerne vil passe mand, børn og hjem -hvios der da er nogle af de burkaklædte, der rent faktisk abbonnerer på de traditionelle kønsroller, og burkaen ikke bare er en protest mod – et eller andet…

  Tunesien vedtog for nylig en lov, der gør det lovligt for muslimske kvinder, at gifte sig med ikke-muslimske mænd, og det er på tide, at de danske muslimer bliver ligeså moderne, som tuneserne, og accepterer, at deres børn får ikke-muslmske kærster og ægtefæller.

 45. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Tunesien var det eneste afrikanske og mellemøstlige land, hvor en “islamistisk” revolution medførte mere demokrati, og hvor revolutionen ikke er blevet nedkæmpet af kontrarevolutionære kræfter, selvom de demokratisk orienterede tunesere hele tiden bliver presset af de antidemokratiske islamister, der mener, at sharia skal være grundlaget for alle love.

  Men vedtagelsen af loven om, at muslimske kvinder gerne må gifte sig med ikke-muslimske mænd – stærk modstrid med sharia -, viser, at de traditionelt orienterede islamister, der er imod ligestilling og demokrati, ikke magter, at sætte dagsordenen i Tunesien.

 46. Af l......s s.ør,.ensen

  -

  AF LI SØRENSEN – 10. OKTOBER 2017 15:44
  Det vi.gtig.ste for D.an..mark lige nu, mht. religi..øse org.anisa.tioner, er få Sc.ien.to..logy forb.u.dt. Ras.mus.se.ns relig.on er yder.st fa..rlig. Det er en h.jern.eforvr.ide.rorg.anisation, der lever af at få pen.ge ud af me.dle..mmer.. Det kost.er millio..ner af kr. at opnå vid.en der på de hø.jes.te nivea..urer. Burde være ulo.vli.gt? Deru.dover bliver fr.afa.ldne b.ørn-foræ.ldre næg.tet omg.ang med deres for.æl.dre-b.ørn hvis de forlader sekt..en og dens umenn…eskelighed. Den er yderst f.ar.lig, fordi den er en ren pe…ngem.askine. Dens hove.dkontor i EU.ROPA ligger i københavn. Desværre har vi den største frih.ed i Europa for reli.gi.øse se.k.ter.

  For..byd re.ig.ion, og re.ligi.øs indo.ktri.nering af bø.rn med det samme. Ingen burde kunne få adg.ang til sta.tsborgers.kabet som troende i en re.ligio.n i fremti.den. Kun ate.istis.ke. Som er 90% af Dan.s..kerne..

  Så vil vi have løs.t de fleste af Danmarks sam.funds og inte.gration.sprob.lemer også.

  AF LI SØRENSEN – 10. OKTOBER 2017 15:45
  R er en gøgeunge i rød blok..Skal over og sidde i tinget, sammen med de pengekriminelle fra LA, hvor de hører hjemme.

  “Så lad jøderne genopføre nogle gaskame”

  Ikke muligt længere, da ansigtsmaskeringsforbudet ikke tillader venstre-LA-K-DFmanden at bruge gasmaske længere i det offentlige rum. Dog er fordelen her ved et giftangas fra USA, at de så ville blive effektivt udryddet.

  klovnemasker er forresten også ulovlige nu.. Meget brugt til røveri nu. Dog er LAéren pokerfjæs, og venstremandens kræmmerfjæs i fjernsynet fuldt ud lovligt stadigt!..Forstå dem hvem der kan, hvorfor disse to ikke forlængst er blevet forbudt?

 47. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Dén del af sharia, der uden sammenligning, er mest problematisk i forhold til integrationen, er reglen om, at muslimske kvinder ikke må gifte sig med ikke-muslimske mænd”…

 48. Af x. jENSE n.

  -

  Danmark er gået helt af lave siden vores nederlag i 1945.

 49. Af Tove Skamborg

  -

  Hvorfor i alverden skal politikernes forhud datomærkes?

 50. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Hvorfor i alverden skal politikernes forhud datomærkes?”

  Er vist kun ca. 11 jøder i tinget, og 3 muslimer. Selvom vi har ca. 35o.ooo muslimer og 6ooo jøder blot.
  Så nok 15 ud af 179?!

  Burde Danmark overveje kun at tillade politikere der er omskåret ift. til Danske børneværdier ,indtrædelse på tinget? Jeg er for det!..
  En kønsundersøgelse før opstilling her..

  Var ikke klar over at der var datomærkning heller! Man lærer lidt hver dag. Hvornår er den over dato? Tror den jødiske magt er for stor i Danmark, til at poltikerne handler her?

Kommentarer er lukket.