Når adelen tager bøndernes levebrød

Af Alex Vanopslagh 56

Det kommunale opgavetyveri er i fuld gang i Københavns kommune. Hvis hårdtarbejdende bønder kommer på en god idé og vil lave en lille forretning ud af det, så står den rødgrønne adelige klasse på Københavns Rådhus klar til at presse deres egne kommunale virksomheder frem med vold og magt. Senest har den rødgrønne adels fremmeste borgmester i København, Morten Kabell, meldt ud, at han ikke mener, at private bycykler som Donkey Republic skal bruge kommunens cykelstativer. Københavnerne skal helst bruge kommunens de famøse byckler med den lille elmotor, som vi med fordel kan kalde Kabell-knallerter.

Da Donkey Republic, som er en ny, privat udfordrer, entrererede markedet med en konkurrent til Kabell-knallerten, blev Morten Kabell rasende. Donkey Republic har nemlig været frække nok til at tage sig den frihed at fordele 900 skrigorange cykler rundt omkring i København til udlejning. Derfor har borgmesteren på det seneste sat sine folk til at indsamle de Donkey Republic-cykler, der fylder i gadebilledet, mens han samtidig truer firmaet med påbud og bøder. Vi er tilbage ved middelalderlige tilstande. Hvor vover bønderne at blande sig, når nu den rødgrønne adel har fået den fikse idé med Kabell-knallerterne og tilmed allerede betalt for den (med bøndernes penge)?

Nej, her i København vil vi ikke have det svineri fra de private aktører, for de konkurrerer jo med Kabell-knallerterne. Baseret på tal fra Miljø- og Teknikforvaltningen i 2014 kommer de 1.860 Kabell-knallerter til at koste skatteyderne 46.000 gode danske kroner per cykel over en otteårig periode. Det er et svimlende beløb for en elektrisk knallert med en tablet påklistret på styret. Samlet er det 86 millioner menneskepenge, som kommunen i stedet kunne have brugt på de syge, de gamle, de unge eller til skattelettelser, og ladet private stå for bycykler – altså almindeligt salg og udlejning af cykler – som vi kender det fra mange andre steder end her i København.

Borgmester Kabell var for nylig ude med riven efter min bondske kritik af en af hans mange genialiteter – nemlig anlæggelsen af et nyt kommunalt gartneri til at levere vejblomster til kommunen. Jeg måtte forstå, at vi faktisk sparede penge, idet vi allerede har et kommunalt gartneri, som koster endnu mere. Det er jo en omvendt logik, der vil noget. Med samme logik kunne vi nøjes med at smide 50 millioner kroner i et sæt nye kommunale bycykler, som skulle være billigere end de nuværende.

Vanviddet er ikke begrænset til Rådhuset. Pelle Dragsted skrev for nylig på Altinget, at han ikke kunne så problemet med det offentlige opgavetyveri. Det er jo en demokratisk beslutning, hvad kommunen skal lave, og selvom der næppe er ret mange, som decideret har stemt på et parti for at få kommune krydderurter, kommunale lånehøns, særlige vejblomster eller hundedyre Kabel-knallerter, har han jo ret.

Det er selvfølgelig rigtigt, at politikerne kan beslutte sig for at bruge penge på så godt som hvad som helst. Københavns Borgerrepræsentation kunne også beslutte at bruge en halv milliard på en statue af klovnen Pjerrot i massivt guld på Rådhuspladsen, men det er der ikke mange – måske foruden Alternativet og deres forkærlighed for cirkusuniverset – som kunne se en mening i. Det afgørende er, at kommunen med opgavetyveri spilder skattepenge på at levere ting, som private sagens kan klare.

Det, som Morten Kabell gør, er at lade de københavnske erhvervsdrivende og skatteborgerne være til grin for deres egne penge. Det er på tide, at københavnerne sættes før kommunen. Lige nu er det adelen, der tager brødet ud af munden på bønderne.

 

56 kommentarer RSS

 1. Af Benny Banan

  -

  Vanopslagh er en forbitret mand.
  De dumme københavnere vil ikke have noget med hans parti at gøre.
  Og det forstår man godt.

 2. Af Helge Nørager

  -

  Det første frontal angreb mod udlejere af festsale over 50.000 kr. blev påbegyndt for 5 år siden af Venstres spidskandidat.
  Siden den gang har sikkert mange millioner gået tabt for private festsal udlejere.

  Det er for galt, men borgerliges angreb på den private sektor kender ingen grænser.

  Cecilia Lonning-Skovgaard, udtaler hun ingen kommentarer har men afventer en undersøgelse.

  Husk at stem på Venstre eller en anden borgerlig hvis lidt småkorrupt omgang af interne regler i Københavns kommune til gene af private forretningsfolks indtjening, er ønsket.

 3. Af J Nielsen

  -

  Raseriet kan bunde i at det bliver udstillet præcist hvor smart det er at investere kommunale midler i en cykelpark til 70.000kr pr. styk. Det er da godt at der rigeligt med kroner at tage af.

  Til den pris må det være muligt at aflæse både hvor længe og hvor langt hver cykel har kørt. Hvor meget bliver de brugt, hvad er kilometerpris og gennemsnitsfart.

 4. Af b j

  -

  Godt at a lex sætter lys på hvordan den “adelige” politiker-pøbel fjoller og fråser vores penge væk. Men desværre er det røde vanvid mv. ikke begrænset til kabell og hans medløbere. Det er som om hele nomenklaturaen/”eliten” er blevet angrebet af en virus der får hjernecellerne til at løbe løbsk. Milliarder og atter milliarder smides ud af vinduet og ned i kloakken, i stedet for at blive brugt til velfærd og sundhed. Det er nu så grelt og ekstremt, at hundredvis/tusindvis af patienter/voldsramte/trafikofre mister livet pga. et dårligt fungerende sundhedsvæsen, mens utallige folkepensionister, arbejdsløse og hjemløse må hutle sig igennem pga. nedskæringer, forringelser og “reformer”. Men der er ingen smalle steder når det gælder migranter eller vidtløftige/tåbelige projekter i fjerne lande.

 5. Af b j

  -

  Godt at a lex sætter lys på hvordan den “adelige” politiker-pøbel fjoller og fråser vores penge væk. Men desværre er det røde vanvid mv. ikke begrænset til kabell og hans medløbere. Det er som om hele nomenklaturaen/”eliten” er blevet angrebet af en virus der får hjernecellerne til at løbe løbsk. Milliarder og atter milliarder smides ud af vinduet og ned i kloakken, i stedet for at blive brugt til velfærd og sundhed. Det er nu så grelt og ekstremt, at hundredvis/tusindvis af patienter/voldsramte/trafikofre mister livet pga. et dårligt fungerende sundhedsvæsen, mens utallige folkepensionister, arbejdsløse og hjemløse må hutle sig igennem pga. nedskæringer, forringelser og “reformer”. Men der er ingen smalle steder når det gælder migranter eller vidtløftige/tåbelige projekter her og i fjerne lande.

 6. Af b j

  -

  Godt at a lex sætter lys på hvordan den “adelige” politiker-pøbel fjoller og fråser vores penge væk. Men desværre er det røde vanvid mv. ikke begrænset til kabell og hans medløbere. Milliarder smides ud af vinduet i stedet for at blive brugt til velfærd og sundhed. Det er nu så grelt at hundredvis/tusindvis af patienter/voldsramte/trafikofre mister livet pga. et nedsparet sundhedsvæsen, mens utallige folkepensionister, arbejdsløse og hjemløse må hutle sig igennem pga. … Men der er ingen smalle steder når det gælder migranter eller vidtløftige/tåbelige projekter her og i fjerne lande.

 7. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Lad dog små, private firmaer om, at leje cykler ud til turister, og på den måde skaffe skatteindtægter til kommunen.

  Den nuværende ordning koster skatteborgerne penge, og er i praksis ikke henvendt til dem, der betaler for den.

  Hvis kommunen skal leje cykler ud, så skal det være som en reel del af den offentlige transport, der giver en mulighed for at cykle helt frem til døren, og lejecyklerne skal primært bruges af almindelige borgere i dagligdagen, i kombination med f.eks. bus, tog, eller S-tog.

  Det kan sagtens være private firmaer, der står for den daglige drift og administration, – lignende ordninger fungerer, såvidt jeg ved, fint i en del tyske storbyer.

 8. Af b j

  -

  Tusinder af danskere er omkommet som følge af asocial, korrupt, kortsynet og hensynsløs politik. Hundredtusinder har fået deres tilværelse forringet eller helt ødelagt. Antallet af tabermænd, taberfamilier og taberbørn er svimlende. Men året rundt påstår DR osv. at danskerne er verdens lykkeligste folk, og at vi lever i et superrigt og velfungerende samfund. Men hvorfor vokser antallet af unge og ældre hjemløse danskere så år for år? Hvorfor er ældreforsorgen så skandaløst ringe? Og hvorfor myldrer det så frem med rædselsberetninger om den dalende velfærd og tryghed?

 9. Af b j

  -

  Se “VENTETID GØR PATIENTERNE DØDSSYGE”. Om kræftpatienter, trafikkvæstede og andre som dør uden at få hjælp, pga. nedskæringer og politisk idi oti. Se “MORDET PÅ PSYKIATRIEN”. Se artikler i BT og Berl., jp og eb osv. om bortsparing af blodtransfusion og vacciner og hjælp til folk med nyresten og uudholdelige smerter.

 10. Af b j

  -

  Se også National Geographic på nettet om fas cisme, kommunisme og islamisk terror. Eller læs kronik “Begår Frankrig selvmord?” Der er bøger som “Morderne iblandt os”, “Stalingrad”, “Terror i London, Paris og Malmø”. Se også den korte avis, 180gr, snapha og 24nyt.dk.

 11. Af Per Lundsager

  -

  Istedet for dit meningsløse gylp har du en mening om det konkrete han skriver om? Ellers sidder du jo og spilder vores tid

 12. Af Arne Nielsen

  -

  Jeg vil mene, at problemet ligger et andet sted, end dér, hvor Alex Vanopslagh ønsker at placere det. Jeg mener, at det ligger i den parlamentariske situation på rådhuset. Det ligger i magistratsordningen, hvor alle får del i magten. Fraværet af en reel opposition bevirker, at excesserne får lov til at antage et foruroligende omfang. Jeg var for nogen tid siden til et møde, hvor man ved hjælp af en båndoptagelse demonstrerede, hvordan man i forbindelse med henvendelse til kommunen pr. telefon kunne komme til at sidde i timer ved telefonen, mens man gennem utallige automatiserede valgsituationer blev dirigeret rundt mellem de forskellige instanser, uden, at man på noget tidspunkt kom i kontakt med en person, som var i stand til at tage ansvar for nogetsomhelst. Københavns kommune pisser i den grad på byens borgere, og der er ingen til at gøre det ringeste ved det. Der er i den grad brug for en opposition, som i stedet for at tage del i alt det kommunale, som Schiøler Link sang om for mange år siden, kunne tage fat i alle de mange åbentlyse urimeligheder.

 13. Af Jesper J

  -

  Hmmm…ejerne af Donkeybike er vist ikke ” fattige bønder”. Jeg er meget begejstret for de nye hvide bycykler…og de bruges rigtig meget efter en svær start. Lad os nu få lavet en ordning , hvor de 2 ting fungere sammen og gøre København til en endnu bedre by.

 14. Af Helge Henriksen

  -

  Uanset om der er 40 milliarder eller 50 milliarder kroner, 40.000 ansatte som idag eller 50.000 ansatte imorgen er det aldrig helt nok er man blå, rød, grøn eller sort eller hvor man nu er på opstillingslisten. København er et mini eksempel på Danmark idag.
  Der er ingen visioner længere, kun administratorer og de faste politiske fraser uden noget som helst kendskab til verden , udover ethvert tilgængeligt budget og hvad er der i det for mig… og selvfølgelig hvordan bliver jeg meget kendt og helst meget indigneret ift. til dagens overskrifter!! Så stem liste Ø eller Å er du til det mere “hardcore” ingen forståelse for noget eller stem A,V eller DF tænker du whatever…. uanset hvad bliver hver enhver indbetalt skattekrone 110 % brugt og gerne mere. Det kaldes velfærd og ve den der går imod den det….!!!

 15. Af Lisbeth sørensen

  -

  Den lillle modbydelige lejesvend fra den sorteste blok har endnu engang skrevet et indlæg uden at nævne verdens omgangspunkt for øjeblikket…Jeres modbydelige pengekriminalitet..

  Du er en lille kriminal..Stor kriminal…sorry..

  Du er en lille modbydelige borgerlig kriminal , som burde være bær lås og slå..

  B er verdensmester i fake news, og tale uden om..

  Som i disse dage hvor verden ikke diskuttere andet end borgerlig penge kriminalitet..Men ikke et ord i B..

  Forbryderavisen..

  TJ er chefredaktøren for fakenews i DK…En skamplet som han skovler ind af offentlige penge? og Avisen der nægter at bringe kritiske artikler mod skattesvindlen? Vi er til grin for vores egen penge..

  Vi vil slet ikke have svin som dig i københavnsområdet og fremmede som dig, lakaj.

  Vi ønskere Danskere i Danmark…Danskere der betaler sin skat, står bag velfærdsstaten og den Danske model..Du er en udlæninge, og slet ikke Danskere..Tag hjem! Vi har ikke inviteret dig hertil?

 16. Af Lisbeth sørensen

  -

  Hvorfor skal vi Danskere betale denne forbryder bloggeres indtægt? Han er jo slet ikke Dansker?

  Lad os nu satse på Danskere i fremtiden?

  Slut med fremmede forbrydere som bloggeren..

 17. Af Erling Havn

  -

  Det er fint at DunKey Republic udlejer cykler. Det er der vist ikke nogen, der forhindrer dem i, vel. Men hvorfor mener alle disse ultraliberalister, at et privat firma skal have ret til at anvende cykelstativer der er betalt af skatteborgerne.? Hvorfor kan de ikke selv anskaffe cykelstativer, som en del af deres forretning? Brug af kommunens cykelstativer er offentlig støtte, ikke.
  Jeg synes altid at ultraliberalister vil have offentlig støtte til private projekter.
  Lidt af en selvmodsigelse!

 18. Af Lisbeth sørensen

  -

  Hvorfor skal vi Danskere betale denne forbryder blogge,res indtægt? Han er jo slet ikke Dansker?

  Lad os nu satse på Danskere i fremtiden?

  Slut med fremmede forbr,ydere som bloggeren..

 19. Af Lisbeth sørensen

  -

  Indlægget svovler af valg popularisme…Intet værdi som samfundsværdi som sådant, debat er nu et ondt ord i B….

  .Rent gratis valg promovation..

  J.Nielsen der forestiller sig at være johanne schmidt nielsen ,er for langt tid siden taget med bukserne nede…
  Du er en usel manipulatør..

  I sidder her og diskutter cykelleje , mens hele verden diskuttere borgerlige pengekriminalitet..

  I et til grin..Snakker uden om…Og en skamplet for Danmark..

 20. Af Lisbeth sørensen

  -

  Indlægget svovler af valg popularisme…Intet værdi som samfundsværdi som sådant, debat er nu et ondt ord i B….

  .Rent gratis valg promovation..

  J.Niels.en der forestiller sig at være johan.ne sch.midt niels.en ,er for langt tid siden taget med buks.erne nede…
  Du er en us.el man.ipulatør..

  I sidder her og diskutter cykelleje , mens hele verden diskuttere borge.rlige pengekriminalitet..

  I et til g.in..Snakker uden om…Og en ska.mplet for Danmark..

 21. Af Lisbeth sørensen

  -

  Har ikke været en blog i fem dage af værdi, da borgerlige ikke ønsker at diskuttere deres pengekriminalitet…

  Kommunalvalg og cykelleje…My arse..

  I er ussle manipulatører som kan købes af højest bydende..

  Siden Ash kom til som debatredaktør, er debaten i B, faldet til det laveste nogensinde..Absolut ingen samfundskritik..De mest harmløse og ligegyldige bloggere..

  I burde skamme jer som landets ældste avis…Ved i hvad debat,avis har af samfundsbetydelse? Nej…i er en plutokratiforkæmpere..Ønsker ikke ytringsfrihed, debat,,,Kun plutokrati.

  Jeg skammer mig ihvertfald over at være tvunget til at betale for jer dagligt, men allligevel må se min ytringsfrihed frataget i denne avis..Senest af lILLEØR som slettet alle mine kommentarer. Og snarest her..

 22. Af Tom Erne

  -

  Det ville klaede politikerne at vaere deres opgave bevidst. Og endnu mere vaelgerne, at fatte hvad der foregaar.
  Stat, regioner og kommuner skal facilitere borgernes sikkerhed, infrastruktur, uddannelse, sundhed samt subsidiere dem, som vitterligt ikke kan klare sig selv. Og det betyder vel at maerke ikke, at stat, regioner og kommuner partout ogsaa skal drifte de institutioner. Helst ikke faktisk, for det ved vi, at de ikke er specielt dygtige til!
  Resten – som i ALT andet – skal overlades til private initiativer. Hvad enten det er som virksomheder, via sponsorater og maecener, frivillige ildsjaele eller andet, saa det alt sammen noget som goer sig bedst uden for kommunalt og statsligt regi. Der, hvor der implicit vil vaere en direkte korrelation imellem udbud, efterspoergsel og almindelig sund fonuft. Noget som Morten Kabell ikke just har faaet med i sin genpakke.

 23. Af Rosa Harald Kristiansens

  -

  Alle blogdeltagere ved, at vores blogskriver A V stiller op til kommunevalg i København. Det skal nævnes, at Donkey Republics cykler parkeres i kommunale cykelstativer, som kommunen har opstillet til byens borgeres cykler, betalt og vedligeholdt af kommunens pengekasse. Firmaet Donkey Republic, som er et privat firma har ikke brugt penge på selv at udforme, få tilladelse til og få opstillet cykelstativer, men anvender kommunale cykelstativer, der er opstillet til borgernes egne cykler. Der er for få cyklstativer i forvejen, både i København og på Frederiksberg til den almene borger, derfor er både Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune imod placeringen af Donkey Republics cykler i kommunale cykelstativer. Et privat firma bruger faktisk borgenes penge på, at få stillet cykler op i København, uden tilladelse. Her ser vi en alternativ sandhed fra blogskriver, eller så kender han ikke orsagen til forbuddet

 24. Af Helge Nørager

  -

  Rosa han kender sandheden, men som ægte neoliberal, skal noget så banalt som sandheden ikke genere når lidt had skal spredes.

  Lisbeth, var din mund med dine løgne. 🙂
  Berlinske har skam skrevet om paradise papers.
  De havde en artikel om at efter 3 store skatteleaks var der ingen sigtelser eller konsekvenser for dem som bliver afsløret.
  Faktisk er afsløringer kun ubetalelig reklame for de virksomheder der hjælper.
  Nodea og Danske Bank har rekord overskud, på lidt hvidvask.
  Ledelsen i Roskilde Bank frikendt.
  Skatteleaks griner alle af, for ingen straffes.
  De har de skrevet Lisbeth, så pas nu lidt på med dine løgne. 🙂

 25. Af Rosa Harald Kristiansens

  -

  Der er for få cykelstativer, skulle der stå.

  I alle byer er der regler og love om, hvad der må stilles op på offentlige arealer, for at undgå anarki. Foretningsdrivende skal søge om hvor mange borde der stilles op på fortorvene, hvor meget deres udstilling fylder på fortovene og så videre. Hvis der ikke var regler om, hvad der må stilles op, ville vores byer hurtigt komme til at ligne en losseplads og borgerne ville ikke kunne gå på fortorvene. Kørestolsbrugere, barnevogne, blinde og dårligt seende, samt dårligt gående personer skal kunne anvende fortorvene til at gå på, uden at komme til skade, eller skulle gå ud på cykelstier og veje, til skade for sig selv og andre. Vi kan for eksempel nævne, at pølsevogne, kaffevogne, kebabvogne, Donkey Republic cykler, hashboder i Christiania(de er selvfølgelig ulovlige) og meget andet, ikke er undtaget de regler, der gælder for alle. Således skal de søge om lov til placering af deres remedier, desuden er det glimrende, at kommunerne kender de handlendes CVR numre, fordi det er også en god ide, at disse handlende betaler skat til vores samfund. Det gør de ikke alle. De bruger vores fællesarealer, vedligeholdt af borgenes egne skattepenges til at tjeme penge på.

 26. Af Karsten Holt Larsen

  -

  Det er i hvert fald rigtigt at den private middelklase er under pres. Ikke bare økonomisk. Men som vi ser her bliver ideer også stjålet med arme og ben af politikere og offentligt ansatte. Kun det der udspringer af offentligt ansatte må blive til noget. Hvis der ikke sker noget står vi overfor en udryddelse af middelklassen på linje med den vi har set i USA. I realiteten er det en udryddelseskrig vi er midt i. Bondestanden og familielandbruget er allerede ødelagt. Der er ingen forskel på hvad kommunisterne gør og hvad de danske offentligt ansatte gør. De balgvedliggende kræfter er ens. Også i Vejle Kommune og i Region Syddanmark
  Karsten Holt Larsen, Kandidat Danmark Først, danmarkforst.dk

 27. Af Benny Banan

  -

  København er en rød kommune.
  Efter valget er den mere rød.
  Vil Vanopslag fortsætte valgkampen efter valget?

 28. Af Rosa Harald Kristiansens

  -

  Helge Nørager jeg stemmer til venstre for midten og du skriver under mange navne. Jeg vil gerne finde den trussel frem, som du skrev til mig for ca. et år siden, hvis du er interesseret. Jeg har gemt den, men politianmeldte dig ikke dengang.

  Dine argumentationer er inkonsistente. Der er intet neoliberalt i det jeg skriver, men der er regler her i samfundet og dem bør vi følge, indtil andet bliver besluttet. Hav en god dag, for nu skal jeg på arbejde. Mvh Rosa

 29. Af Benny Banan

  -

  AF ROSA HARALD KRISTIANSE NS – 8. NOVEMBER 2017 6:50
  “Helge Nørager jeg stemmer til venstre for midten og du skriver under mange navne. Jeg vil gerne finde den trussel frem, som du skrev til mig for ca. et år siden, hvis du er interesseret. Jeg har gemt den, men politianmeldte dig ikke dengang.”

  Hvad er det for en højrefløjs tosse som skriver den slags? Er denne Kristiansens paranoid?

 30. Af A. Bierce

  -

  Hele po(cykel)styret er altså et spørgsmål om avanceret simpelt politisk cykeltyveri.
  I mange lande klyngede man folk op for hestetyveri – det kunne indføres for cykeltyveri, da der i dag er mange flere cykler end heste.

 31. Af Rosa Harald Kristiansens

  -

  Helge Nørager og Benny Banan er forbrødret. Jeg ved ikke om “deres” argumentatationsresistens, skyldes senilitet, eller om den skyldes uanstændighed? Hav en god dag tvehoved.
  Mvh R

 32. Af Benny Banan

  -

  AF ROSA HARALD KRISTIANSE NS – 8. NOVEMBER 2017 7:20.

  Forklar lægen om alle problemerne.
  Både de indbildte og de reelle.

 33. Af Niels Larsen

  -

  Som ikke-københavner kan man da tillade sig et billigt, hånligt smil over de røde fadæser i stenbrosområdet.

  Dog må man samtidig beklage, at også Aalborg kommune lider under en rød og bjergsom borgmester.

 34. Af A Schou Poulsen

  -

  Don Larsen kommer til byen- og kloger sig.

 35. Af M Christiansen

  -

  Storbytosserne hygger sig rigtigt i deres rødradikale utopi. Bycykler til en pris som de var af ædelmetal. En selvlysende bænk til 1 million, hvor ca. 70% gik til konsulenter. Skyderi i gaderne klarer man med et par fakkeltog og skriger: “Vi tager vores gader tilbage” og revolvermændene pisser i bukserne, men af grin. Disruption, et udtryk som ingen rigtig ved hvad betyder, men i København betyder det druk og hærværk i gaderne.
  Bøsseparader med latterlige mænd i lyserødt tyl, fjer og fjas. En kokkekarl, der får stoppet et byggeri på Amagerfælled til stor glæde for det rødradikale segment og et par frøer.
  Hipstere, cafe latteklovne og curlingforældre der konstant “raser” på Facebook og lignende
  bull shit platforme.
  At Kabellklovnen og Bryllupsborgmesteren kan høste stemmer i den kommune siger alt om
  vælgernes intellekt i Københavns Kommune.
  Gud bevare København, men det vil han nok ikke, for den er ikke værd at bevare

 36. Af Helge Nørager

  -

  Rosa læs hvad jeg skriver dit fjols, min bemærkning var møntet på VanOpslag.

  Dit andet vrøvl er igen utroligt stupidt af dig at fremture med, for det er en gang vrøvl og løgn.

 37. Af b j

  -

  Så er li s be th plus de øvrige sinker og sindsforvirrede igen i gang med at ødelægge en debat. Hos lille ør er der nu lukket for yderligere debat, men samtidig er der spærret for adgang til “ældre kommentarer”. Er det sidste ikke en fejl?

 38. Af happybrexit heimlich

  -

  Det rødgrønne helvede har vi levet i gennem mange mange år : det rødgrønne udemokratiske statsfinansierede, Pravdahelvede.

 39. Af Jesper H

  -

  Donkey’s delecykler bruges af de Københavnere som vælger at benytte Donkey cykler fremfor at have deres egen cykel. Donkey’s kunder betaler også Skat i Danmark! Hvorfor må man kun have en cykel parkeret i cykelstativet hvis man vælger at købe og eje sin helt egen cykel? Hvorfor må de borgere som tager et socialt ansvar og deler cykler, ikke have den glæde. Delecykler som Donkey er løsningen på problemet…folk der vælger ikke at dele cykler er problemet! Kommunen elsker delebiler…jeg tror endda der er parkeringspladser reserveret til netop delebiler. Så er det da lidt pudsigt, at når det kommer til cykler, så er delecyklerne ligefrem problemets kerne, mens alle de søde borgere der har hver deres egen cykel (eller faktisk i gennemsnit flere cykler) er de forurettede. Alex har ret…her er alene tale om, at kommunen søger at beskytte deres monopol. Det indrømmer Kabel jo faktisk også selv i en artikel i Politiken….han pakker det ikke engang ind.

 40. Af bent j

  -

  Jesper h glemmer fuldstændig at når delecykler koster skatteyderne 70-80.000 kr. pr. stk, så er der tale om et projekt som stinker langt væk af uduelighed og noget korrupt.

 41. Af Benny Banan

  -

  Vandopslag`s debat niveau taget i betragtning.
  Så er det vist betryggende, at tosse partiet LA ikke får nogen indflydelse i København.
  Gad vide hvorfor størstedelen af bloggerne i Berlingske, udover de helt sorte, er købt og betalt af LA.
  LA vil jo have nedlagt alle cykelstier for at gøre plads til osende og stinkende biler.

 42. Af P Christensen

  -

  Det offentlige skal sørge for at borgernes uddannelse, sundhed, infrastruktur, sikkerhed osv
  Desværre sørger det i stadigt mindre grad for dette,
  mens skatterne gennem årene omvendt er steget.

  Der er mange årsager til at de er steget; vi har eksempelvis fået stadigt flere på overførselsindkomst,
  vi har ladet dem hente hertil fra de varme lande, vi har fået overformynderiet EU,
  vi har bureaukratiseret, vi fået stadigt flere regler, men fjernet dem, der skal sikre deres opretholdelse.

 43. Af J Nielsen

  -

  “Hvorfor må man kun have en cykel parkeret i cykelstativet hvis man vælger at købe og eje sin helt egen cykel?”

  Hvorfor må man kun have én? Hvorfor må man ikke have 900? De andre kan da bare flytte sig.

  Hvis et privat firma sådan uden videre valgte at sætte knap tusind biler rundt omkring i byen skulle der også nok blive ballade. Og hvorfor kun ét firma? Der skal også være plads til konkurrenterne.

  Dette firma er at betragte som en privatperson, der har 900 cykler. Et monster med mange røve.

  “Hvorfor må de borgere som tager et socialt ansvar og deler cykler, ikke have den glæde.”

  Forestillingen om at der er noget specielt socialt ansvarligt ved ikke at eje en cykel, er falsk.

  “Delecykler som Donkey er løsningen på problemet…folk der vælger ikke at dele cykler er problemet! ”

  Gad vide hvad problemet er. Folk der cykler på arbejde hver dag, lader det til. Næ, gå på arbejde, det er fremtiden. Lige indtil nogen hitter på delesko. Det er ikke socialt ansvarligt at have sine egne.

 44. Af Lisbeth sørensen

  -

  Dårekistebeboeren pre.ben har åbentbart fået kisten åbnet i dag, skriver bla. under navnene Bent.j, B.j,

  Og Helge må i sin iver i at støtte skattesnydere, modtage et års gratis abonnement til avisen…Avisen påpeger i alle artikler at intet ulovligt har foregået..De ønsker ikke at fornærme avisens læsere..

  Rosa føler sig forfulgt af alle som islandsnasser i Danmark..Desværre er der meget lidt forfølgelse af islæninge her tillands..Hun mener bla. at undertegnede holder uden for hendes hus i en sort bil og udspionere på hende og nasserfamilien fra island. Måtte godt nok smide hende ud af arkitektstudiet pga. manglende evner..Men undertegnede er totalt ligeglad med hendes opfundne persona herinde.

 45. Af Helge Nørager

  -

  Lisbeth ironi er ikke din stærke side ?.

  Havde endda brugt et par emojs, det er jo så ungt og smart.

 46. Af n j

  -

  Lis beth som tidligere præsenterede sig som en mand, er tilsyneladende helt bims. Magen til sindsforvirret ævl skal man da lede længe efter.

 47. Af R. Harald Kristiansens

  -

  L i s b e t h.
  Du blev vist aldrig færdig på Arkitektskolen, som du selv har fortalt. Jeg blev til gengæld lærer på Kunstakademiets Arkitektskole og indhaver i et stort firma. Hav en god aften. Nej L i s b e t h det var T e d d y B j ø r n O l s e n, den med bilen. Du må så være T e d d y. Der kan man bare se.

 48. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Ja Helge Nørager.
  Ret skal være ret. Jeg læste din tekst forkert. Om forladelse. Mvh Rosa.

 49. Af Benny Banan j.

  -

  Haral d K. må lære at læse og skrive dansk.

 50. Af Orla Guude

  -

  Benny Hassan Banan…

 51. Af lifbeth sørrensen

  -

  Frk. Na.ss.erhar.ald har besk.yldt undert.egne.de, såvel som flere andre at holde i en s.ort b.il ude.n for sit h..us. 🙂 Det plejer at være hend.es argu..ment efter an.den flas.ke r.ød..v.in..

  Hun må tage sit forføl.gesesv.an…vid om sor.te bi….ler der fo.rfø.lger hende, op med sin ps.yki..a.ter..Prøv at udskift vra.ngforstil.lingerne med hvide bi.ler et stykke tid, og se om i ikke kommer til et happy me.dium?

  “Af R.o.sa Ha.ra.ld Kris..tia.ns.e..ns – 8. no.ve.mber 20.17 6:3.2

  Der er for få cyke.lstativer, skulle der stå.”

  Ro.lig F..ru Ha..ral..d..Cykels.tativer er fastmo..nteret til jor.d..en, og kommer ikke ef.ter d..ig..Det er ind.bil.dt. De kan hve..rken cy…kle, kø.rer eller bev.æge sig overh.ovedet..

  Ja, Ha.r..a..ld tr..or at al.le h.un er ue..nig med er te.d…d..y b.jø.r.n..en, .eller unde..rte.gne.de…Spø.rg efter nog.en fle.re pi..ller, og stæ..rk.ere………….

  Orla PædoPSYKOKimRosaOlsen Guud

 52. Af lifbeth sørrensen

  -

  Frk. Na.ss.erhar.ald har besk.yldt undert.egne.de, såvel som flere andre at holde i en s.ort b.il ude.n for sit h..us. 🙂 Det plejer at være hend.es argu..ment efter an.den flas.ke r.ød..v.in..

  Hun må tage sit forføl.gesesv.an…vid om sor.te bi….ler der fo.rfø.lger hende, op med sin ps.yki..a.ter..Prøv at udskift vra.ngforstil.lingerne med hvide bi.ler et stykke tid, og se om i ikke kommer til et happy me.dium?

  “Af R.o.sa Ha.ra.ld Kris..tia.ns.e..ns – 8. no.ve.mber 20.17 6:3.2

  Der er for få cyke.lstativer, skulle der stå.”

  Ro.lig F..ru Ha..ral..d..Cykels.tativer er fastmo..nteret til jor.d..en, og kommer ikke ef.ter d..ig..Det er ind.bil.dt. De kan hve..rken cy…kle, kø.rer eller bev.æge sig overh.ovedet..

  Ja, Ha.r..a..ld tr..or at al.le h.un er ue..nig med er te.d…d..y b.jø.r.n..en, .eller unde..rte.gne.de…Spø.rg efter nog.en fle.re pi..ller, og stæ..rk.ere………….

  O.rla Pæ.doPSY.KOK.imR.os.aO.sen G.uud

 53. Af n j

  -

  Det er mystisk. Tante B kan finde ud af at blokere, forsinke og slette utallige seriøse indlæg, på alle blogs. Men kan ikke finde ud af at stoppe kommentarer fra deciderede debatsabotører, støjsendere og landsbytosser.

 54. Af Benny B.. jeNse n

  -

  AF ORLA GUU DE – 9. NOVEMBER 2017 10:38
  Orla pædoKim Guu de

 55. Af R. Harald Kristiansens

  -

  L i s b e t h/B e n n y mm.
  Jeg gider ikke kommentere jeres tekster, de er for hjernedøde. Den dag videnskaben kan operere for idioti, bliver lykkens dag for jer.

 56. Af Benny B. J.

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSE NS – 9. NOVEMBER 2017 16:22

  Hvorfor overfalder denne Harald K. så andre med syge paranoide påstande i første omgang?
  Hvis han ikke ønsker et svar.
  Det kan han da bare undlade.

Kommentarer er lukket.