København kalder! Ja! København kalder! Og Alternativet hører dem.

Af Lilian Parker Kaule 35

Kære Alternativet i København, I har mandatet (med støtte fra jeres skøre kusine, Enhedslisten) til at gå fullblown bananas i byen. I har endelig fået jeres politiske laboratorium, brug det!

Jeg undskylder på forhånd; jeg er et uperfekt menneske, og dette er et uperfekt indlæg. Et indlæg som ikke vil lade sig diktere af fakta og konventionelle ideer.  Edn ikek rteskirvinng ivl dttee idngæl laed sgi bgeræness af. Dette er et indlæg fuld af følelser og fornemmelser. Først var det forundring, så var det fortvivlelse – en lille bitte smule forargelse blev der også plads til, og nu tror jeg egentlig bare, jeg føler fredsommelighed.

Dette er en hyldest til alle jer alternativister i grønne tylskørter, for hvor er I bare gakkede og skønne på jeres egen helt skæve måde. Bliv ved med det og hold fast eller stå fast(!), som Hr. Brinkmann vist nok ville sige.

Københavnerne har talt, de vil have jer, og det forstår jeg såmænd godt. Mens blå blok har haft travlt med at påpege, hvordan skattekroner bliver brændt af på symbolpolitik og prestigeprojekter, har I talt til den højre hjernehalvdel. I har talt til optimisten, som gemmer sig i 10% af alle københavnere. Optimisten, som drømmer om den dag, hvor vi alle cykler rundt på ladcykler og betaler vores øko-varer med karma og kærlige kram. I den bedste af alle fremtider dyrker vi selvfølgelig alle vores egne økologiske grøntsager i urban gardens. Men der går vist et par år inden det er en realitet, og imens vi venter, skal vi lige have indført kødfri-mandag, bilfri-tirsdag, kapitalistfri-december, flyfri-2019 og faktafri-fremtid. Hvor bliver det bare top nice, specielt for os som flyttede fra København i tide.

Jeg har en ide, som jeg i Alternativets ånd ikke behøver at understøtte med beviser, men den går ud på, at når folk har det godt og er magelige, så gider de ikke diskutere økonomisk politik – for det går jo okay. Når folk er magelige, så tiltaler identitetspolitik og hverdagens små finurligheder dem i langt højere grad.

Blå blok må erkende, at københavnerne har det for godt til at hidse sig op over et par dyre bycykler eller kommunale projekter, som går flere hundrede millioner kroner over budget. De hidser sig derimod op over en polterabend-kage i “Den Store Kagedyst”, Irmas udvalg af glutenfri produkter og kønsfordelingen i alle tænkelige og utænkelige afskygninger. Med andre ord, københavnerne har endelig fået et parti, der kerer sig om præcis deres hverdag.

Kære Alternativet i København, I har mandatet (med støtte fra jeres skøre kusine, Enhedslisten) til at gå fullblown bananas i byen. I har endelig fået jeres politiske laboratorium, brug det! Lad os få testet jeres visioner af, ikke i en light version hvor I – hvis projektet ikke holder – kan tørre skylden af på borgerlig sabotage, men i en 100% rendyrket rød-grøn version. Det er så træls at diskutere politik, når den førte politik ikke er til at skelne fra hinanden. Nu har I endelig muligheden for at vise alle os skeptikere, at I kan og vil noget, som fører samfundet i en markant bedre retning.

Indtil da vil jeg appellere til, at Frederiksberg vil føre en mere lempelig flygtningepolitik, så vi kan få plads til eksilering af alle borgerlige københavnere.


KLIK HER OG FØLG MIG PÅ FACEBOOK

KLIK HER OG FØLG MIG PÅ TWITTER

35 kommentarer RSS

 1. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Bliv ved med det og hold fast eller stå fast(!), som Hr. Brinkmann vist nok ville sige.”

  Enhver, god politiker bør vide, hvad “brinkmanship” betyder, og gøre alt for, at undgå det!

  “Brinkmanship (also brinksmanship) is the practice of trying to achieve an advantageous outcome by pushing dangerous events to the brink of active conflict.”

 2. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Hvor er det dog et ubehageligt og arrogant indlæg.
  Tænk at der findes mennesker som Lilian Parker Kaule, der ironisk hoverer over andre.
  Det er intet nyt her på Berlinske Blog.
  Mennesker uden mening der skriver indlæg, hvor latterliggørelse er et mål i sig selv.
  Blottet for saglige argumenter.

 3. Af Jens M Andersen

  -

  Kære Anders, vi kan ikke alle rende rundt med hovedet under armen og tale girafsprog. Glæder mig til at se Alternativet integrere sharia-kulten i randzonerne med happenings, kram, champagne, coke, høj cigarføring og invitationer til den lokale noncis-kønnede bdsm-swingerklub. Det må jo være fordi islamisterne ikke har hørt om LGBT-baren Monastic at de ikke er fast klientel, min opfordring er at sende dem en invitation på stedet, de indgår jo i jeres revolutionsromantiske billede af et krøllet København, ik! Glæder mig til at se hvordan alting bare bliver fryd og gammen når valgpromillen er fordampet, euforien er der jo nok stadigvæk hos det infantile jetset. Skal Rådhuset have et laboratorium som det i Gullivers Rejse hvor man på sigt skal udvinde solenergi fra agurke-mos, hvad mener karma-feen, er det en løsning på energikrisen?…, man kan ikke lede et land, endsige en kommune på feel good-rhetorik, andre partiers kandidater smiler også dagligt og historien om dette hipsterpartis fremgang virker sgu barokt set fra provinsen, kunne fremgangen skyldes den positive valgdækning udført af vennerne i pressen?…Den kreative klasse lever sit helt eget liv inden for voldene og den kan boltre sig alt det den vil bare jeg kan beholde mine 20 tønder land for mig selv, langt fra jeres gearløse cykler og “dynamiske” processer…men Kjøwenhavnerne er jo alternativt begavede og dekadente!

 4. Af Stig Jørgensen

  -

  Enig, det er ikke OK at gøre grin med folk, så er det ligemeget hvor skøre de er. Der skal også være plads til dem med mindre mental kapital, dem der ikke gad følge med i timen, dem der måske ikke helt er blevet voksne og aldrig bliver det, og dem der måske bare er for naive til et almindeligt job. Disse folk fortjener beskyttelse og et miljø hvor de kan udfolde sig i sikkerhed. Københavns kommune kan blive en fantastisk tumleplads som vil pådrage sig opmærksomhed fra hele verden. Ja, det risikerer at kollapse med et brag, men indtil da vil det bestemt ikke blive kedeligt. Og dem der er såkaldt “ansvarlige” kan jo bare flytte.

 5. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Ingen bør være i tvivl om, at de liberale er klar med et alternativ til Uffes alternativ. Uffe vil leve og nyde at leve og lade kommende generationer arve regningen, hvis det skulle blive nødvendigt. Carpe Diem som Clint Eastwood – og Uffe – altid siger.

  Det vil liberale ikke. De – eller rettere vi andre – skal ikke nyde noget – i hvert fald ikke livet. Tværtimod. Vi skal arbejde hårdt og længe til lave lønninger og andre gode rammebetingelser for erhvervslivet, så der bliver råd til skattelettelser. Det hænger overhovedet ikke sammen – sådan er det bare.

  Det kan godt være, at det først bliver en gang ud i fremtiden, det sker, men vi skal hele tiden tænke på, at engang om et par generationer – måske lidt længere – vil vi opnå de skattelettelser, der er nødvendige for at få gang i væksten, og så sker der det, som vi nu med Uffe kun kan drømme om.

  Skattelettelser – endnu bedre – skattefrihed vil betyde, at vi alle hele samfundet vil blive oversvømmet med velfærd. Der bliver råd til det. Alle får råd til alt. Vi bliver kvalt i velfærd. Det står i liberalismens grundbog for begyndere: Der findes ingen friheder uden skattefrihed.

 6. Af Ulla Nielsen

  -

  Hvor meget mandat giver 10 % af stemmerne, eller er det Kaules gunst, som tilflyder Alternativet på denne måde?
  Kaule giver så også massiv støtte til de provinskommuner, som mener, for store offentlige midler tilflyder København, hvis befolkning iflg. hende har det for godt til at gide beskæftige sig med politik.
  Gælder tilsyneladende i hvert fald for de 10 % af vælgerbefolkningen, som stemte Alternativt

 7. Af Lars Andersen

  -

  Alternativets valgkamp har affødt følgende reaktioner efter de startede med at satse på Kulturposten (EB):

  “- I tiggede stemmer, stod side om side med os i kampen for retfærdighed, men i pissede os op og ned af ryggen!

  
- Jer med ‘håbets kampagne’ – jeg brækker mig over jer!

  – Gid karma må ramme jer og bide jer i røven!, skriver Regitze C, i en anden kommentar, og Marianne S mener også, at kulturområdet er for uambitiøst: – Så er det nu I skal vise at I ER ‘Alternativet’!

  – I har bakket op om de sociale protestbevægelser I København : Velfærdsalliancen, Næstehjælperne og Jobcentrets Ofre. – Pga opbakningen, har mange fra disse bevægelser stemt på Jer! 
- Hvis ikke I tager borgmesterposten for Integration og beskæftigelse I Kbh og sætter HANDLING bag ordene, så har I mistet al troværdighed, skriver marianne S i en tredje kommentar. ”

  Men det hænger jo nok sammen med at da det kom til stykket – så var det der med kultur da langt sjovere end at forsøge at gøre noget for de syge.

  Men der er vist noget med, at de er ved at skifte mening – mon det er sådan at de tager en beslutning – ser hvad reaktionen er – og så træffer en anden?

  Er rigtig glad for jeg ikke afleverer nogen skattekroner til København.

 8. Af Svend Jensen

  -

  Jacob Haugård fik stor succes med sine abnorme valgløfter, hvoraf et par stykker blev opfyldt.
  Uffe Elbæk, som den sande epigon han er, har videreført Jacob haugårds bizarre politiske linie, for hvilket Elbæk må være Haugård et større beløb skyldig for krænkelse af Haugårds ophavsret.

  Hele hurlumhejet kopierer tendenser i USA, hvor Anders And, Supermand og andre fantasifigurer optræder på listen over prospektive præsidentkandidater. Standup komedie, landsbytosseri med papnæser og narrehatte er efterhånden så udbredt, at det tilhørende billetsalg vil svinde i takt med gentagelserne monotoni.
  Vi har set en mand glide i bananer en zilliard gange. At Uffe Elbæk også er dette kunststykke mægtigt, beviser intet andet end at Alternativets politiske hovedmål synes at bestå i fordrivelse af ’spleen’/ ‘ennui’/’Weltschmerz’ i Danmarks klovneparlament.
  Alternativet burde omdøbes til ‘BananGliderPartiet’ – helt i Alternativets ånd.

 9. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Når jeg tænker på alternativet til Uffes Alternativet, takker jeg de højere magter – og Uffe – uforbeholdent. Der er altså en mening med livet – og demokratiet.

  Det andet alternativ bestående af reaktionære blandinger fra dansk folkeparti, ny borgerlige, liberal alliance og konservative ville være en for ond skæbne, selvom den ikke ville være uforskyldt.

 10. Af Finn Larsen

  -

  Hvis danskerne vil vide mere om hvilken fremtid der venter dem, bør de se nettets mange artikler og film om hvordan politikere og medier undergraver Frankrig, England, Sverige, Italien og Grækenland. Ved brug af skindemokrati, løgnepropaganda, c en su r, centralisering, licitering, masseindvandring, sygdomme, nedskæring og nedtromling af sundhedsvæsnet og infrastrukturen osv.

 11. Af Finn Larsen

  -

  DANMARK ER ET HÆRGET LAND – OG VÆRRE BLIVER DET

  Alternativ-partiet er intet alternativ, men et afsporet og landsskadeligt foretagende, ligesom regeringen og alle de gamle partier. Besparelser, massefyringer, tvangsdigitalisering, IT-skandaler, hospitalsskandaler, politiske forbrydelser, klassisk kriminalitet, udenlandske ma fi a ban der, feminisme, familiefjendske bureaukratier samt organiseret ondskab og idioti hærger DK, der er ved at blive til en bananstat. Kun de blinde og døve forstår ikke hvad der sker.

 12. Af Finn Larsen

  -

  Alternativ-partiet er intet alternativ, men et afsporet og landsskadeligt foretagende, ligesom regeringen og alle de gamle partier. Direktiver, besparelser, massefyringer, tvangsdigitalisering, IT-skandaler, hospitalsskandaler, politiske forbrydelser, klassisk kriminalitet, udenlandske ma fi a ban der, feminisme, familiefjendske bureaukratier samt organiseret ondskab og idioti hærger DK

 13. Af Finn Larsen

  -

  Da f ilt er redigeringen er som den er, må man nøjes med at trække nogle hovedlinjer op. Samt henvise til bøger, film og artikler. Se feks. “BEGÅR FRANKRIG SELVMORD?” – mer kels migrant crisis /black pigeon – den korte avis – 24nyt.dk – sna p ha nen og “Hvorfor skulle mor dø” – “Mordet på psykiatrien” – kræftpatienter må lægge sig til at dø pga. besparelser

 14. Af Finn Larsen

  -

  Se også “19 døde drenge” – “10årig fik ikke en chance” – sundhed solgt til Saudi-arabien – forringelser af ambulance- og vagtlægeordninger – lukkede hospitaler og skadestuer – pårørende behandles som spedalske – livsfarligt syge nægtes indlæggelse – eller smides på gaden – sundhedsstyrelsen svigtede i årevis – unge kvinder døde pga. sløseri – falsk medicin i omløb – læger der ikke taler dansk – pigen der nægtede at dø – multiresistente bakterier breder sig

 15. Af Finn Larsen

  -

  Se også “19 døde drenge” – “10årig fik ikke en chance” – sundhed solgt til Saudi-arabien – forringelser af ambulance- og vagtlægeordninger
  ………… – unge kvinder døde pga. sløseri – falsk medicin i omløb – læger der ikke taler dansk – pigen der nægtede at dø – multiresistente bakterier breder sig

 16. Af Henrik S

  -

  Kære Lilean Parker
  Super indlæg!
  Man kunne ønske de alternative deres egen lille stat i staten , hvor de på egen hånd kunne udleve egne ideer.(kunne de mon ikke få tildel kristania ?)
  Eget sygehus , eget politi , egne narkoregler , egne skatter osv
  Men ikke noget med at modtage asylansøgere derfra.
  Især ikke Kirkegaard typen!

 17. Af Benny. Banan

  -

  Naturligvis kan København ikke bruge de asociale og menneskefjendske snyltere fra LA til noget som helst.
  Ud med dem.
  Kaule er en af de aller værste.

 18. Af Arvid Holm

  -

  Uffe kalder, og København hører, selvom hans stemme er i overgang og hans hår er helt forkert!

 19. Af Tine Nielsen

  -

  Apropos Jacob Haugaard.

  Jacob Haugaard blev landskendt som formand for Foreningen af Bevidst Arbejdssky Elementer, og hans motto var; “Hvis arbejde er sundt, så giv det til de syge”.

  Det var selvfølgelig kun ment, som en ond vittighed.

  Men det er alligevel dén opskrift, som f.eks. Københavns Kommune fører i forhold til syge langtidsledige, på kanten af arbejdsmarkedet: Dødsyge mennesker med den ene fod i graven bliver tvunget til at “arbejde” – ofte i under en halv time – selvom de ikke er si stand til at gøre en reel indsats, og de lider under byrden, og det koster kommunen kassen, uden at de svage ledige kommer i reelt arbejde.

 20. Af Tine NIElse n

  -

  Også mig forsøger de at tvinge til at arbejde.
  Det er en ondskab uden lige.

 21. Af Helge Nørager

  -

  Trine, det kaldes inklusion.
  Det skal jo ikke hedde sig at de er udstødte af samfundet.
  Og det skal jo kunne betale sig at arbejde.
  Det er socialpolitik når den er værst.

  Det var vel nok godt vi fik den reform af førtidspensionen.

  Jeg håber at de skammer sig de ansvarlige.

 22. Af Jon Christensen

  -

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:16

  “Kavle er en af de aller værste.”

  kÆVLE ER IKKE dANSKER..

  Interessen her at frasortere Danskere fra deres eget land.. Påpeger nødvendigheden i at fjerne fremmede fra den politiske scene i Danmark.

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:21

  “Hvor meget mandat giver 10 % af stemmerne, eller er det Kaul.es gu.nst, som tilflyder Alternativet på denne måde?”

  Gun.sten her kan købes af højstbydende, som hos enhver libera..list..

  Dog rart at se at Danskerne er vågnet op nu, og har stemt de borge.rlige nær
  ud..

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:25

  Skal naturligvis bygges indvand.rerghet.oer i F.RB-Gen.tofte mv. i 3oo meters højde,

  Fuld af mus.limske-jødis.ke-pol.ske-per..uvianske børn der velfær.dserodere DK..Således at alle forstår omkostningerne ved invan.dringen..

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:28

  Utroligt at B stadig tillader ja.n-pre.bens konspirationsteorier, ikke emnerelvante kommentarer?

  Står ellers tydeligt i debatreglerne herom? 🙂

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:31

  Alternativet er reelt et borgerligt parti, som har overtaget meget af det Radikale Venstres gamle magt i rød blok..Forfærdelig så godt et valg de har fået..

  ..Reelt samme løndumper-velfærdsforringende interesse-politik via ønsket om max indvandrer som kÆVLE til landet..

  Borgerlige er gode til at opfinde borgerlige”røde partier”, for at beholde magten selv under rød ledelse..

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:41

  “Hvor er det dog et ubehageligt og arrogant indlæg.
  Tænk at der findes mennesker som Lilian Parker Kaule, der ironisk hoverer over andre.
  Det er intet nyt her på Berlinske Blog.”

  Hun er efterhånden mesteren i B nu her…I gamle dage kun overgået af støvring, hdp..

  Af Jon Christesen – 22. november 2017 20:55

  DF er liberalistisk og borgerligt…De har ingen interesse i en stram indvandring, kun retorik herom..Det viser alle undersøgelser i DST også tydeligt! Som resten af blå blok er interessen her blot løndumpere og velfærdsforringelser.

  Spørgsmålet er om de er bedre eller værre end det radikale venstre, her som vægt på en fremtidig S regering? Deres bluff vil blive kaldt en gang for alle- er allerede-hvis de to ikke lykkedes at skaffe en stram indvandringspolitik derefter…Derefter vil vi først rigtig se politiker lede og ekstremisme..

  Af Jon Christensen – 22. november 2017 21:05

  Man kommer ikke uden om at Jans kvindehadende, konspirationsterorier, uanset emnet, som pre.bens. er trættende for andre seriøse debatører….

  Af Jon Christensen – 22. november 2017 21:50

  J….a.n har ing.en m..a.gt i B.. 🙂 Har alti.d været sål.edes at hans br…u.ne sla.gs har f..ri ytri.ngsfri.hed her, mens kriti.kere af bor..gerlig.heen uaf..bru.dt slet.tes..

  Men at du nu åbent tilken.deg..iver at du kun er her som en tr.o.ll…Dette er allerede velke.ndt, og veld.okumen.teret og er ingen n.yhed. 🙂 Ingen fr..ygt.er en ha.rmløs to.s.se, mm. han er bev.æ.b..net, og det er du jo ikke på den ene eller and.en må.de..

  ….

 23. Af vinnie hansen

  -

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:16

  “Kavle er en af de aller værste.”

  kÆVLE ER IKKE dANSKER..

  Interessen her at frasortere Danskere fra deres eget land.. Påpeger nødvendigheden i at fjerne fremmede fra den politiske scene i Danmark.

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:21

  “Hvor meget mandat giver 10 % af stemmerne, eller er det Kaul.es gu.nst, som tilflyder Alternativet på denne måde?”

  Gun.sten her kan købes af højstbydende, som hos enhver libera..list..

  Dog rart at se at Danskerne er vågnet op nu, og har stemt de borge.rlige nær
  ud..

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:25

  Skal naturligvis bygges indvand.rerghet.oer i F.RB-Gen.tofte mv. i 3oo meters højde,

  Fuld af mus.limske-jødis.ke-pol.ske-per..uvianske børn der velfær.dserodere DK..Således at alle forstår omkostningerne ved invan.dringen..

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:28

  Utroligt at B stadig tillader ja.n-pre.bens konspirationsteorier, ikke emnerelvante kommentarer?

  Står ellers tydeligt i debatreglerne herom? 🙂

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:31

  Alternativet er reelt et borgerligt parti, som har overtaget meget af det Radikale Venstres gamle magt i rød blok..Forfærdelig så godt et valg de har fået..

  ..Reelt samme løndumper-velfærdsforringende interesse-politik via ønsket om max indvandrer som kÆVLE til landet..

  Borgerlige er gode til at opfinde borgerlige”røde partier”, for at beholde magten selv under rød ledelse..

  Af Jon christensen – 22. november 2017 20:41

  “Hvor er det dog et ubehageligt og arrogant indlæg.
  Tænk at der findes mennesker som Lilian Parker Kaule, der ironisk hoverer over andre.
  Det er intet nyt her på Berlinske Blog.”

  Hun er efterhånden mesteren i B nu her…I gamle dage kun overgået af støvring, hdp..

  Af Jon Christesen – 22. november 2017 20:55

  DF er liberalistisk og borgerligt…De har ingen interesse i en stram indvandring, kun retorik herom..Det viser alle undersøgelser i DST også tydeligt! Som resten af blå blok er interessen her blot løndumpere og velfærdsforringelser.

  Spørgsmålet er om de er bedre eller værre end det radikale venstre, her som vægt på en fremtidig S regering? Deres bluff vil blive kaldt en gang for alle- er allerede-hvis de to ikke lykkedes at skaffe en stram indvandringspolitik derefter…Derefter vil vi først rigtig se politiker lede og ekstremisme..

  Af Jon Christensen – 22. november 2017 21:50

  J….a.n har ing.en m..a.gt i B.. 🙂 Har alti.d været sål.edes at hans br…u.ne sla.gs har f..ri ytri.ngsfri.hed her, mens kriti.kere af bor..gerlig.heen uaf..bru.dt slet.tes..

  Men at du nu åbent tilken.deg..iver at du kun er her som en tr.o.ll…Dette er allerede velke.ndt, og veld.okumen.teret og er ingen n.yhed. 🙂 Ingen fr..ygt.er en ha.rmløs to.s.se, mm. han er bev.æ.b..net, og det er du jo ikke på den ene eller and.en må.de..

  …..

 24. Af Ib Kyv

  -

  Nu, hvor Alternativet er kommet ind i Københavns Byråd, så har Jacob Haugaards andet, markante valgløfte måske en mulighed for, at blive realiseret:

  Medvind på cykelstierne.

  Hvis man graver cykeltunneler med et svagt fald i kørselsretningen, og lader ventilationen blæse i kørselsretningen, så vil cyklister altid køre ned af bakke, med vinden i ryggen – i tørvejr, året rundt.

 25. Af Niels Christensen

  -

  Nogen der ved om parker k er Aryan?

  Ligner det altså ikke!

 26. Af Glenn Madsen

  -

  Lillian Parker Kaules stamtræ, efter hendes egne oplysninger:

  Oldeforældre: tysk – dansk 3 x dansk – dansk
  Bedsteforælde: ½tysk/½dansk – dansk ; dansk -dansk
  Førældre: 1/4 tysk 3/4dansk – peruviansk
  Damen selv: 1/8tysk 3/8 dansk ½peuviansk

 27. Af Morten Schmidt

  -

  Hej Lilian,
  Tak for et morsomt og rammende indlæg – jeg er på vej til at flytte fra Gentofte til København, men har faktisk været lidt i tvivl efter i tirsdags… måske skal jeg bare søge til Frederiksberg med det samme!

 28. Af Glenn Madsen

  -

  Rettelse.
  De to par af de fire par oldeforældre er selvfølgelig peruvianske. Jeg beklager!

 29. Af Benny.. Banan

  -

  AF MORTEN SCHMIDT – 23. NOVEMBER 2017 17:47
  “Tak for et morsomt og rammende indlæg – jeg er på vej til at flytte fra Gentofte til København, men har faktisk været lidt i tvivl efter i tirsdags… måske skal jeg bare søge til Frederiksberg med det samme!”

  Ja. Eller til Læsø eller Sydjylland.

 30. Af Erik Lissner

  -

  Ja, med Alterna(stives) fantastisk gennemførte partiprogram, og tilhørende økonomisk viden, kan vi kun læne os tilbage og afvente miraklet👎

 31. Af Niels Christensen

  -

  “De to par af de fire par oldeforældre er selvfølgelig peruvianske. Jeg beklager!”

  Latinamerikansk indiansk altså!Ikke Aryan!

  Forstået ud fra den gængse forståelse! Måske har hun Iransk blod også, men det har jøderne jo også?

  Normalen i DK blandt liberalister vist, at de er udenlandske pengeudlånere, og ikke Danske? Mest set iblandt jøderne…

 32. Af Benny.. Banan.

  -

  AF NIELS CHRISTENS EN – 23. NOVEMBER 2017 15:35
  “Nogen der ved om parker k er Aryan?”

  Det er hun vist ikke.
  Til gengæld ser hun jo sød og rar ud.
  Men hun bliver nok ikke lukket ind i DF eller Nye Borgerlige.
  Selvom hun gør sig en stor umage.

 33. Af Ole Mikkelsen

  -

  Interessant indlæg – og modindlæg.
  Lyder til at at i er af opfattelsen at livet handler om at knokle sig ihjel for kapitalen.
  Er det virkelig jeres eneste ambition.
  Stakkels myrer. I er blevet godt indoktrineret af jeres ledere.
  På mit dødsleje ønsker jeg da ikke at sige “bare jeg havde haft det lidt sjovere”.
  Mvh
  Ole Mikkelsen
  Ægte liberal.

 34. Af Niels Christensen

  -

  “Men hun bliver nok ikke lukket ind i DF eller Nye Borgerlige.”
  Af Benny.. Banan. – 23. november 2017 18:08

  Formentlig ikke!

  R og LA er dog jødisk funderet, og ikke kritisk her, så længe støtten er total.

 35. Af Niels Christensen

  -

  “ser sød og rar ud”

  Mennesker har vist forskellig opfattelse af dette! Og jeg er totalt uenig her!

Kommentarer er lukket.